• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kahvelerin cupping'lerini az önce yaptım ve Montag'i tebrik ediyorum. Çekirdek seçimleri çok iyi ve notalarda isabetli davranmışlar. Hani bazı kavrumhanelerin - söz meclisten dışarı asla (!) bu forumda bulunmuyor onlar :) - nota vermekte cömert davranıp müzik notası misali dağıttıklarına çokça şahit olduktan, bazılarından da satın aldıktan ve bu tutarsızlığa maruz kaldıktan sonra kendimi birkaç kavurucuyla sınırlamıştım. Montag'den ilk alışverişim kahve değirmeni almazdan önceye dayandığı için pek verim alamamıştım ama şu an aralarında döneceğim kavuruculara eklendi diyebiliriz.

KIBA - Ethiopia
cup'taki en baskın nota siyah çaydı ve bu bitter bir siyah çay değil sanki kahveden ayrı bir şekilde demlenmiş kaliteli bir hint çayını ben bakmazken kaseye eklemişler -normalde içtiğimiz çaylar da böyle olsa keşke dedirtti-, soğudukça gelen asidite, narin-hafif çiçek notalarını takip etti. V60'da bunu yansıtan bir reçete çıkartamazsam paketin dibini görene kadar cupping metoduyla demlerim heheheh.

EL PUENTE - Colombia
kahve sıcakken pek haz etmedim, hatta sıradan sabah kahveleri kategorisine yerleştiriyordum ki soğudukça açtı kendini, ve resmen badem bitterliğini ve aftertaste'te de o kuruluğu hissettiriyor, biraz daha soğuyunca asiditesi de canlandı ve ön yargılarımı deldi geçti.

Yurtiçi kargonun uygulamasını yükleyip Tc nizi girince otomatik adınıza olan kargoları gösteriyor.

@Vesizkahve_kah kiba soğudukça damakta acaip bir kahveye dönüşüyor gerçekten, degassing için ne kadar beklemeyi önerirsiniz

@baydinc aslında ben bekleyemedim 😅 hemen denemek istediğim için yarışmacıların da uyguladığı taktikle öğütüp 15-20 dakika havalandırdım kahveyi, cupping'i pek etkilemese de v60'da deneyince biraz bitter'lik verdi, sabırlı olup birkaç gün daha beklemem lazım degassing için

Bu olayları uzaktan takip ettim bana da herhalde bi kod geldi ama bakmadım bile. işin bence kötü tarafı forum üzerinde indirim kodu üstünden eleştri yapan arkadaşlara montag bi cevap vermemesi.Sonuçta alım sürecinde aktif olup da 1 sene aktif olmayalım bakış açısı kötü olur.Her ne kadar bu indirim süresince çok yoğun olunsa bile. Okuduğum kadarıyla devamlı müşterilerini üzen olaylar var. Belki lerleyen zamanlarda yazarlar

Bu olayları uzaktan takip ettim bana da herhalde bi kod geldi ama bakmadım bile. işin bence kötü tarafı forum üzerinde indirim kodu üstünden eleştri yapan arkadaşlara montag bi cevap vermemesi.Sonuçta alım sürecinde aktif olup da 1 sene aktif olmayalım bakış açısı kötü olur.Her ne kadar bu indirim süresince çok yoğun olunsa bile. Okuduğum kadarıyla devamlı müşterilerini üzen olaylar var. Belki lerleyen zamanlarda yazarlar
Yazmazlar ;)

Kod kullanmayan varsa alabilirim 🙂

Ne bir kargo maili ne bir bilgilendirme. 1 hafta oldu hayırlısı. Taşınma sürecimde bir de aklımda bu kaldı. Taşınana kadar gelir herhalde. Yarın kargolanmadıysa bi adres değiştirmeyi deneyebilirim en azından.

Oldukça tuhaf bir sipariş süreci oldu. Umarım kahveler biraz da olsun bu süreci biraz daha yumuşatır.

Bende 29 Mart sabahında sipariş vermiştim hala tamamlanmadı gözüküyor 🙄
28 Mart tarihli benim de siparişim, iki kere iletişime geçtim kendilerine. Birincisinde, sipariş yoğunluğu nedeniyle kargolarda gecikmeler yaşanabilir, kahveler kargoya verildiği zaman size mesaj gönderilecektir şeklinde cevap aldım. İkincisinde, yani bugün, kontrol edildiği üzere kahveniz yarın kargoya teslim edilecek olarak gözükmemektedir (belki gözükmektedir demek istedi yazım hatasından dolayı) dendi. Cevaben neden bu kadar bir gecikme oldu gibisinden bir kaç şey yazdım henüz cevap gelmedi, ben de hala beklemedeyim.

29'unda sipariş verdim ne mail ne de sms var hadi hayırlısı...

Bizim evlatlar da geldi.

Ekli dosyalar

• DC79B3CB-6B50-4275-AC7A-6D038B87BF1D.jpeg
    DC79B3CB-6B50-4275-AC7A-6D038B87BF1D.jpeg
    86.7 KB · Görüntüleme: 176
Geri