• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kredi kartıyla ödeme yapılamıyor. Site çöktü herhalde :D

Ne alsam ne alsam diye düşünen varsa Bochisa tavsiye ediyorum. Juicy sevenlerlere hitap ediyor 🍒🍒. Berrak ve kadifemsi içimi vardı ayni zamanda

Bence tam tersi ne olursan ol gel diyorlar. Çünkü kodlar kişiye özel değil başka hesaptan da kullanılabiliyor. Ayrıca alım yapana %15 daha sonrası için veriyor.
Hmm

İşi gücü bırakıp dmden kod mu dileneceğiz?
:)

Kendilerine sordum biz zaten hedefte değilmişiz ;)

1680090138273.png

Abi ödeme yapabilen var mı?

keşke benim de %50 indirimim olsa...

1680094965706.png Şu üçlüyle ben de saflara katıldım.

%50 indirim kodundan faydalandım. Teşekkürler Montag

Hmm

İşi gücü bırakıp dmden kod mu dileneceğiz?
:)

Kendilerine sordum biz zaten hedefte değilmişiz ;)

Ekli dosyayı görüntüle 25433
Aslinda bilimsel bir karar gibi bahsetmisler. Yüzde 10 veya 20 indirim öngördükleri müşteriler ile ilgili kullandıkları veri ne acaba. Iktisat biliminde mutlaka bir açıklaması vardır.

Montag benim de sevdigim ve düzenli alisveris yaptigim bir kavurucuydu. Dediginiz gibi bazilarina yüzde 50 yaptigi indirimi duzenli musterilerine yuzde 20 yapan Montag dan alim yapmayi dusunmuyorum uzun bir süre.

Montag hariç çoğu sitede böyle kombinasyonlar var, düşünülen şu örnek veriyorum maile %15 indirim kodu yolladılar, ben de hiç montagdan kahve denemedim mailime baktım %15 indirim belki almayı düşünmem, ara ara %20 mailleri atıyorlar o zaman forumda böyle muhabbetleri geçmiyor belki de sadece daimi müsteriler kullanıyor, benzer muhabbet alıcısınız bir ürünü sepete attınız, bir gün sonra sepetinizde ürünler var alın size %15 indirim. Bu sefer de aynı gün alışveriş yapanlarla, sonraki gün %15 indirimle alışveriş yapanlar aynı olmuyor, bunlar hep satış&pazarlama 101, daimi müşteri zaten alıyor bizim hedefimiz yeni müşteriler kampanyası, aliexpress de yapıyor bunu, amazon da yapıyor

Aslinda bilimsel bir karar gibi bahsetmisler. Yüzde 10 veya 20 indirim öngördükleri müşteriler ile ilgili kullandıkları veri ne acaba. Iktisat biliminde mutlaka bir açıklaması vardır.

Montag benim de sevdigim ve düzenli alisveris yaptigim bir kavurucuydu. Dediginiz gibi bazilarina yüzde 50 yaptigi indirimi duzenli musterilerine yuzde 20 yapan Montag dan alim yapmayi dusunmuyorum uzun bir süre.
Bu stratejiyi gsm operatörleri başlattı sanırım. Bir tarifeyi kendilerine geçiş yapacak müşterilere daha ucuza satarken mevcut müşteriye daha pahalıya verip sorunca da almazsan alma moduna geçiyorlardı.
Burada da öyle bir hava sezdim. "Hedef"müşterileri ile mutluluklar diledim kendilerine.
Az çok denk gelmiş kişiler bilebilir, sıkı da bir Montagsever olduğumu ama uzun bir süre hem cafe hem internet satışlarından uzak duracağım.

daimi müşteri zaten alıyor bizim hedefimiz yeni müşteriler kampanyası
Dimyat a pirince giderken eldeki bulgurdan olmak da var 😀 @BK8 in dedigi gibi kod isteyecek ya da baska hesap acacak degiliz. Surekli aliyoruz diye hedef kitlede degilsek artik almayiz olur biter.

Ben montagdan sadece bir kere alışveriş yaptım. Mailime %40 indirim gelince tekrar bir alışveriş yapayım dedim. Ürünleri sepete ekleyip ödemeye geçince daha üye girişi yapmadan %40 indirim kodu otomatik olarak uygulanmıştı. Belki böyle denerseniz size de olur.

Bu stratejiyi gsm operatörleri başlattı sanırım. Bir tarifeyi kendilerine geçiş yapacak müşterilere daha ucuza satarken mevcut müşteriye daha pahalıya verip sorunca da almazsan alma moduna geçiyorlardı.
Burada da öyle bir hava sezdim. "Hedef"müşterileri ile mutluluklar diledim kendilerine.
Az çok denk gelmiş kişiler bilebilir, sıkı da bir Montagsever olduğumu ama uzun bir süre hem cafe hem internet satışlarından uzak duracağım.

Bence bütün süreci çok iyi açıklayan bir yorum olmuş. Sadece Montag özelinde değil bir pazarlama stratejisi olarak bir çok yerde kullanılıyor. Günün sonunda firmalar kazanıyor olmalı ki bu strateji halen devam ediyor. Ben şahsen biraz sıkıldığım için biraz da f/p oranını beğenmediğim için Montag alımlarıma ara verme kararı almıştım. Primer mail adresime gelen yüzde 20 kodu ilgimi çekmedi. Ama köşede duran diğer mailime yüzde 50 gelince ileriyi düşünerek alım yaptım açıkcası. Benim bu davranışım uzmanlarca nasıl yorumlanır bilmiyorum ama bir şey gösterdiği kesin.

Ayda yılda bir alım yapan müşteri %50 indirimi kullanıp yine ayda yılda bir alım yapmaya devam edecek ya da başka indirim bekleyecek. Bu müşteri çekmeye yönelik bi stratejiyse pek rasyonel görünmüyor. Düzenli alım yapan müşteri aynı hassasiyetle alım yapmaya devam eder mi o biraz şüpheli. Şahsen ben bu süreçten sonra montagdan sağlam indirim görmeden alışveriş yapmam.

Geri