• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Montag Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kullanmayacak olan varsa 50% koduna talibim

Bende mesafeliyim montaga karşı.Uzun zamandır kilolarca kahve siparişi verdim.Bana verilen indirim %20 .İndirim önemli değil eşitlik olması lazımdı.

Bu kampanyadan çıkan tek bir "alınan ders" var kendi adıma.
Kavuruculara alım yapmak için üye olunca, iki farklı üyelik alıp birinden ürün almak. Diğerine de yüksek bir indirim kodu gelmesini beklemek.
İmdirim kodunu alınca da yine daha önce alım yaptığım üyelikte bu kodu kullanmak. Yedek üyelikten hiç alım yapmayacağım için ona yüksek indirim gelmeye devam edecektir.

Buna karşın, "iyi" ve yaptığı işe güvenen firmaların beklentisi sadık müşteri yaratmaya çalışmak olmalı. "Vur kaç" ya da "bir kere satayım zaten alan bir daha almaz" yaklaşımını benimseyen bir firma tabii ki tam tersini yapacaktır. "Gel gel" şeklinde hiç almayanlara yüksek indirim ikinci yaklaşıma daha çok uyuyor.

Uzun zamandır denemek istiyordum montag kahvelerini daha önce fırsat olmamıştı. Bu kupon vesile oldu.

Kod mailini görünce ben de espresso filtre karışık sipariş verdim. Teşekkürler.

Çarşamba sipariş geçtim, dün elime ulaştı Yurtiçi kargo ile. SMS ve mail ikilisi de geldi.

Hımm % 40 - 50 li tayfaya gönderim de hızlı oluyor demek :D:D
28 Mart da sipariş vermiştim daha gelen bir şey yok. ne kargo ne mesaj ne mail (sipariş alındı maili harici) vb...

Sipariş içeriği ile alakalı mı acaba, benim siparişimdeki 3 farklı kahve de sipariş verdiğim günün kavrumu geldi. Yani hazırda var olanları sipariş sırasına göre hemen göndermiş olabilirler.

Hımm % 40 - 50 li tayfaya gönderim de hızlı oluyor demek :D:D
28 Mart da sipariş vermiştim daha gelen bir şey yok. ne kargo ne mesaj ne mail (sipariş alındı maili harici) vb...
Ben de %50 indirimle ayın 28'inde aldım fakat bugün elime ulaştı, mail sms falan gelmeyince instagramdan yazmıştım sipariş sırasına göre gönderiyoruz cevabı gelmişti.

Kargo bilgileri gelen oldu mu yoğunluktan herhalde uzun sürecek sanırım gelmesi :)
Ben internet siteleri üzerinden iletişim kurmuştum bugün beni aradılar sipariş sırasına göre gönderim yapıyorlarmış. Haftaya çıkacakmış benim siparişler. Yoğunluk varmış.

Ben %40 indirimle ayın 28'inde öğlen saatlerinde aldım ve bugün elime ulaştı, bana da mail sms falan gelmedi, dün instagramdan yazdım bugün 30.03.23 kavrumlu paketler geldi, ezilmişti kutular ama paketlerde sıkıntı yok.

Geri