Türk kahvesi denediniz mi ? Pudra kıvamında gayet güzel öğüttüğü söyleniyordu ilk inceleme videosunda.
Doğru, pudra haline getiriyor.Türk kahvesi denediniz mi ? Pudra kıvamında gayet güzel öğüttüğü söyleniyordu ilk inceleme videosunda.
#1722 benim değirmenim de şimdi kargoya verilmiş. Ali Bey biraz moraliniz bozulmuş gibiydi, haklısınız da. Ne yalan söyleyeyim benim de bozuldu. (Ümit ediyorum ki bütün değirmenlerde böyle bir sıkıntı olmasın.) Başka eline ulaşan arkadaşlar da bizi bilgilendirirse çok güzel olur. (İnşallah sizin değirmeniniz de en kısa zamanda düzeltilir.)
Nano ile pocket arasında 400 TL fark var. Elinizde nanodan daha iyi jxpro da varmış zaten. Kamp ve seyahatlerde de "çok iyi" kahve içmekten ziyade kahve içmek için pocket gayet işinizi görecektir diye düşünüyorum.Arkadaşlar benim üründe kargoda ama biraz moraller bozuldu haliyle. Benim zaten hali hazırda Jx prom var. Pocketı ise kamplarda ve seyahatlerimde yanımda götürmek için tercih etmiştim. Normalde nano düşünüyordum ama pocket çıkınca almak istedim. Şimdi ne yapılmalı sizce? İdare eder mi kamp ve seyahatler için yoksa hiç açmadan iade edip Nano mu almalı?
Doğru dediniz ikna oldumNano ile pocket arasında 400 TL fark var. Elinizde nanodan daha iyi jxpro da varmış zaten. Kamp ve seyahatlerde de "çok iyi" kahve içmekten ziyade kahve içmek için pocket gayet işinizi görecektir diye düşünüyorum.
Jx pro varsa hiç açmadan iade edip hiç bir şey almamak daha mantıklı bir opsiyon gibi geldiArkadaşlar benim üründe kargoda ama biraz moraller bozuldu haliyle. Benim zaten hali hazırda Jx prom var. Pocketı ise kamplarda ve seyahatlerimde yanımda götürmek için tercih etmiştim. Normalde nano düşünüyordum ama pocket çıkınca almak istedim. Şimdi ne yapılmalı sizce? İdare eder mi kamp ve seyahatler için yoksa hiç açmadan iade edip Nano mu almalı?
Videoyu izledim de terlik alsaydım daha mı iyiydi diye düşündüm vallahi!#1784 ile katıldım vallahi. Bu senenin Mart ayında gittiğimiz tatile Mignon Specialita öğütücümü götürmüş, hem alay konusu olmuş, hem de aleti oralarda bozarak İstanbul'a servise yollamak zorunda kalmıştım. Taşınabilir bir alet almak hep aklımdaydı ama nedense ilk kez bu öğütücü sindi içime.Bugün tam da yazlık terlik alacakken Molent Pocket aldım, iyi de yaptım bence.
Yanınızda 780 gr ağırlığında kocaman bir değirmen gezdirin, ondan sonra tekrar konuşalım bu konuyu benceJx pro varsa hiç açmadan iade edip hiç bir şey almamak daha mantıklı bir opsiyon gibi geldi![]()
Demeyin şöyle demeyin... Öğrencilerin yüzü hiç gülmeyecek anlaşıldıVideoyu izledim de terlik alsaydım daha mı iyiydi diye düşündüm vallahi!
Hocam kamp dediğin kaç gün zatenYanınızda 780 gr ağırlığında kocaman bir değirmen gezdirin, ondan sonra tekrar konuşalım bu konuyu bence![]()
Bizimki bir nevi hobi kampı hocam. Sırt çantasına çadır, tulum, mat, powerbank, gerekli malzemeler vs derken çanta oluyor 12-15kg. O çantalarla 1 hafta yürüyoruz gittiğimiz yerlere kuruluyoruz. 780 gr diyip geçmeyin zaman geçtikte 7kg gibi gelmeye başlıyor o. Ne kadar ağırlık azaltsak o kadar iyi oluyor. O yüzden tam bir işkence. He birde tozun toprağın içinde bir oraya bir buraya savurmak istemem jx proyuHocam kamp dediğin kaç gün zatenevde öğüt güzel zipli poşete koy kampta içiver!! Seyehate değirmen gidecekse zaten o seyehatbseyehat değildir bayağı uzun kalmalı bir eventtir ..