• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MAYIS Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (MONTAG)

Emeği geçen herkesin eline sağlık gayet güzel bir indirim 🙂 Malum havalar ısınıyor, cold brew için çekirdek tavsiyesine açığım. (Kavrumu bu konuda espresso olarak seçmek daha mı mantıklı bilemedim)

sample box içeriklerini yeni güncelledik maalesef ilk etapta bu şekilde devam edecek gibi duruyor :)
Tekrar hoşgeldiniz.
Fruit Bomb'da Bombe'den de bi 100 gr olsa harikulade olacaktı esasen ama artık bi şekilde deneyeceğiz.
Güzel organizasyonla aramıza katıldığınız için teşekkürler.

2 sample box + Gichehori + Bombe almayı düşünüyoum. Aricha da aklımın ucunda kalıyor, CD Aricha çok sevmiştim. Bu Aricha'yı almasam çok şey kaybeder miyim acaba?

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. 3,5 kg kahve oldu biri forumu durdursun ;)) fortelaza ve bombe tercih ettim.

Arkadaşlar merhaba ben Montag Coffee Roasters ekibinden Mert öncelikle aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumuz ekleyerek başlamak istiyorum. Toplu alımda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ve bundan sonra ki süreçte mümkün olduğunca sizlerle iletişimde kalmaya özen göstereceğim. Şimdiden herkese güzel ve keyifli alımlar dilerim.
Mert Bey merhabalar, öncelikle hoşgeldiniz. Kavrum tarihi açısından, çarşamba sabahı sipariş vermeyi düşündüğüm Fortaleza, Bombe ve Nensebo Rafisa çekirdekleriniz hangi kavrum tarihli gelir? Elimde 500 gram çekirdek olduğu için 8'inden önce kargo sorunu yaşamadan verebileceğim en geç tarihte sipariş vermeye çalışıyorum.

Bir sample box daha olustursaniz,
bombe-aricha-gicherori (mesela)
Tadindan yenmez, buralar şenlik gibi olur bence.

Mert Bey merhabalar, öncelikle hoşgeldiniz. Kavrum tarihi açısından, çarşamba sabahı sipariş vermeyi düşündüğüm Fortaleza, Bombe ve Nensebo Rafisa çekirdekleriniz hangi kavrum tarihli gelir? Elimde 500 gram çekirdek olduğu için 8'inden önce kargo sorunu yaşamadan verebileceğim en geç tarihte sipariş vermeye çalışıyorum.
Merhaba hoşbulduk, mümkün olduğunca stok tutmamaya özen gösterdiğimiz için sipariş yoğunluğumuza göre aynı gün veya ertesi gün kahveleri kavurup teslimat yapmaya çalışıyoruz.

Aşırı kararsız kaldım hepsi çok güzel duruyor sanırım bombe ve nensebo refisa alıyorum o rakımlar ne öyle

Çok kararsızım hepsinin künyesini okudum o kadar güzel yazılmış ve anlatılmış ki, hepsini almak istiyor insan.
Şimdilik
Nensebo Feisa (Narin mi aceba:unsure:)
Fortaleza (Çilek var :🥲),
İdido (Kavun'u bulabilirmiyim:rolleyes:)
Huabal (Yoğunluğunu merak ettim)

Geri