• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MAYIS Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (MONTAG)

Çekirdeklerin stok durumu nasıl acaba bu konuda firma yetkilileri bilgilendirirse çok olumlu olur.

Bende Bombe ve Fruit Bomb aldım. Özellikle içinde 50 gr El Mirador görünce, denemek için hemen aldım.

Henüz bir temsilcileri yok fakat en kısa zamanda katılacaklar.

@coffeebean

Öncelikle dönüşünüz için çok teşekkür ederim,umarım toplum alım bitmeden aramızda bir temsilcileri olur.

Birde sizin nezlinizde tüm alım ekibine sonsuz teşekkürler.Bende böyle bir oranı beklemiyordum açıkçası.

Şimdi bu -pis düşman al sana- Bombe ve Nensebo Rafisa çok karıştırdı ortalığı :D. Ne güzel Aricha-Obraje-Fortaleza diyoruk, şimdi Fortaleza-Nensebo Rafisa-Bombe olacak gibi duruyor. Ama elimde kahve var, şimdi sipariş versem kavrum tarihi ne zaman gelir bilmiyorum, bununla ilgili bir bilgilendirme yapıldı mı?

Ay sonunda İstanbul'da yaşayanlar olarak dükkandan gidip alma şansımız olur mu acaba?

Şimdi bu -pis düşman al sana- Bombe ve Nensebo Rafisa çok karıştırdı ortalığı :D. Ne güzel Aricha-Obraje-Fortaleza diyoruk, şimdi Fortaleza-Nensebo Rafisa-Bombe olacak gibi duruyor. Ama elimde kahve var, şimdi sipariş versem kavrum tarihi ne zaman gelir bilmiyorum, bununla ilgili bir bilgilendirme yapıldı mı?
Aynen bende baktım işin içinden çıkamıyorum Bombe ile Nensebo’yu da ekledim sepete geçtim siparişi.

@MontagCoffeeRoasters
Böyle güzel bir organizasyonla aramıza hoşgeldiniz.
Fruit bomb’a Bombe’de de bi 100gr koyup fiyatı güncelleseniz de onu da deneme imkanımız olsa keşke :)

fruit bomb’la mirador ve nensebo’yu tadacağım. üstüne de bombe-fortaleza-idido üçlüsünü ekledim. (isimlere bakmadan yazdım inş doğrudur :D) indirim oranı çok güzel, yine çift taraflı muazzam emek içeren bi alım. hem kavurucu firmaya hem de toplu alım yetkililerine çok teşekkürler...

bu arada elit(!) bir kavurucu da olsan toplu alım talebine mantıklı koşullarla karşılık verilebiliyormuş demek ki :)

Son düzenleme:
Havale ile sitede yazan hesap no ile ödeme yapmam yeterli mi açıklama ya sipariş no mu yazalım @MontagCoffeeRoasters

Arkadaşlar merhaba ben Montag Coffee Roasters ekibinden Mert öncelikle aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumuz ekleyerek başlamak istiyorum. Toplu alımda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ve bundan sonra ki süreçte mümkün olduğunca sizlerle iletişimde kalmaya özen göstereceğim. Şimdiden herkese güzel ve keyifli alımlar dilerim.

Arkadaşlar merhaba ben Montag Coffee Roasters ekibinden Mert öncelikle aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumuz ekleyerek başlamak istiyorum. Toplu alımda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ve bundan sonra ki süreçte mümkün olduğunca sizlerle iletişimde kalmaya özen göstereceğim. Şimdiden herkese güzel ve keyifli alımlar dilerim.
Hosgeldiniz Mert Bey, sizi forumda gormek mutlu etti bizi 🙏🏻

Merhaba, ben ay sonuna doğru katılmayı düşünüyorum. Stok durumu kritik olanlar için bilgi verebilirseniz çok iyi olur :)

@MontagCoffeeRoasters Yeni eklenen kahvelerden sonra yeni bir sample box oluşturma durumu olabilir mi? Ona göre siparişimi biraz erteleyebilirim. Denemek istediğim bir çok kahve fakat sınırlı bir bütçem var :) Özellikle yorumlarda sıkça adı geçen Bombe ve Nensebo Refisa çekirdeklerini bir arada görmek benim için harika olur. Bu arada hoşgeldiniz :)

Merhaba, ilk etapta Aricha ve Gicherori stokları sınırlı sayıda diğer kahvelerimiz için şuanlık bir sıkıntı görünmüyor gidişata göre bilgilendirme yaparım :)
Merhaba, ben ay sonuna doğru katılmayı düşünüyorum. Stok durumu kritik olanlar için bilgi verebilirseniz çok iyi olur :)

@MontagCoffeeRoasters Yeni eklenen kahvelerden sonra yeni bir sample box oluşturma durumu olabilir mi? Ona göre siparişimi biraz erteleyebilirim. Denemek istediğim bir çok kahve fakat sınırlı bir bütçem var :) Özellikle yorumlarda sıkça adı geçen Bombe ve Nensebo Refisa çekirdeklerini bir arada görmek benim için harika olur. Bu arada hoşgeldiniz :)
sample box içeriklerini yeni güncelledik maalesef ilk etapta bu şekilde devam edecek gibi duruyor :)

Geri