coffeebean
Barista
Henüz bir temsilcileri yok fakat en kısa zamanda katılacaklar.Selamlar,
Forumumuzda Montag Roast'ın bir temsilcisi var mıdır?Siteleri üzerinden yazdım lakin hala dönüş yapmadılar.
Henüz bir temsilcileri yok fakat en kısa zamanda katılacaklar.Selamlar,
Forumumuzda Montag Roast'ın bir temsilcisi var mıdır?Siteleri üzerinden yazdım lakin hala dönüş yapmadılar.
son dk bombası, şu tadım notlarının güzelliiğine bakın.. üstelik yıkanmış.. gicherori out bombe in..Son dk yeni bir kahve stoklara girmiş bulunmaktadır:
![]()
Filtre Kahve Çeşitleri ve Fiyatları
Filtre kahve ve filtre kahve çeşitleri taze öğütülmüş, farklı aromalı ve çekirdek kahve seçeneklerinin adresi Montag Coffeemontagcoffee.com
Henüz bir temsilcileri yok fakat en kısa zamanda katılacaklar.
Aynen bende baktım işin içinden çıkamıyorum Bombe ile Nensebo’yu da ekledim sepete geçtim siparişi.Şimdi bu -pis düşman al sana- Bombe ve Nensebo Rafisa çok karıştırdı ortalığı. Ne güzel Aricha-Obraje-Fortaleza diyoruk, şimdi Fortaleza-Nensebo Rafisa-Bombe olacak gibi duruyor. Ama elimde kahve var, şimdi sipariş versem kavrum tarihi ne zaman gelir bilmiyorum, bununla ilgili bir bilgilendirme yapıldı mı?
Açıklama kısmına sipariş numarasını yazarsanız takibi açısından bizim için kolaylık olurHavale ile sitede yazan hesap no ile ödeme yapmam yeterli mi açıklama ya sipariş no mu yazalım @MontagCoffeeRoasters
Hosgeldiniz Mert Bey, sizi forumda gormek mutlu etti biziArkadaşlar merhaba ben Montag Coffee Roasters ekibinden Mert öncelikle aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumuz ekleyerek başlamak istiyorum. Toplu alımda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ve bundan sonra ki süreçte mümkün olduğunca sizlerle iletişimde kalmaya özen göstereceğim. Şimdiden herkese güzel ve keyifli alımlar dilerim.
Merhaba, ben ay sonuna doğru katılmayı düşünüyorum. Stok durumu kritik olanlar için bilgi verebilirseniz çok iyi olurArkadaşlar merhaba ben Montag Coffee Roasters ekibinden Mert öncelikle aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumuz ekleyerek başlamak istiyorum. Toplu alımda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ve bundan sonra ki süreçte mümkün olduğunca sizlerle iletişimde kalmaya özen göstereceğim. Şimdiden herkese güzel ve keyifli alımlar dilerim.
Merhaba, ben ay sonuna doğru katılmayı düşünüyorum. Stok durumu kritik olanlar için bilgi verebilirseniz çok iyi olur![]()
sample box içeriklerini yeni güncelledik maalesef ilk etapta bu şekilde devam edecek gibi duruyor@MontagCoffeeRoasters Yeni eklenen kahvelerden sonra yeni bir sample box oluşturma durumu olabilir mi? Ona göre siparişimi biraz erteleyebilirim. Denemek istediğim bir çok kahve fakat sınırlı bir bütçem varÖzellikle yorumlarda sıkça adı geçen Bombe ve Nensebo Refisa çekirdeklerini bir arada görmek benim için harika olur. Bu arada hoşgeldiniz
![]()