• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MAYIS Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (MONTAG)

Espresso box içinde ,

Luna BLEND / 100g
Brezilya FORTALEZA / 100g
Etiyopya IDIDO / 100g bunlar var .

Zenith de kavrum da espresso seçeneği olmadığı için seçemedim . Sadece Huabal da kavrum espresso seçeneği bulunuyordu . Sizde Zenith de kavrum tipinde 2 seçenek mi var ? Teşekkürler cevaplar için .

@Robusta23
@BK8

Espresso box içinde ,

Luna BLEND / 100g
Brezilya FORTALEZA / 100g
Etiyopya IDIDO / 100g bunlar var .

Zenith de kavrum da espresso seçeneği olmadığı için seçemedim . Sadece Huabal da kavrum espresso seçeneği bulunuyordu . Sizde Zenith de kavrum tipinde 2 seçenek mi var ? Teşekkürler cevaplar için .

@Robusta23
@BK8
"Zenith isimli harmanımızı ise koyu kahve içmek isteyen ama doğru, düzgün şekilde kavrulmuş koyu kahve bulamayan kahveseveri bu ızdıraptan kurtarmak için hazırladık. "

kavrum seçeneği yok, koyu kavrum olduğu için espressoya gider diye düşünüyorum.

sonunda ödemeyi basardim ve toplu alima katildim emegi gecenlere teşekkurler.

Bombe, Fortaleza ve Luna ile toplu alıma katıldım. Emeğinize sağlık 🙏

Fruit bomb sample box + Luna ile alıma katıldım. Katıldığım ikinci toplu alım etkinliği olsa da geçmişte yaptığım bireysel alımları da düşününce hiç bu kadar kararsız kaldığım bir sipariş olmamıştı. Çok merak etmeme rağmen Bombe'yi ekleyemedim, sağlık olsun :)

Emegi gecen herkese tesekkurler..

Ilginc geldigi icin ben de Fortaleza Brazil ve fiyatindan urkmeme ragmen merakima engel olmayarak El Mirador Natural Acetic Catiope siparis ettim.. 👑

elimde baya kahve birikti, paketi açmadan valfine bant yapıştırıp buzluğa atsam nasıl olur?

Dün kavrulan Huebal ve Boa Vista bugün elime ulaştı, resmen bir günle indirimi ıskaladım, @MontagCoffeeRoasters bir sonraki siparişime küçük bir sürpriz eklerseniz çok memnun olurum 😁

Almak istediğim iki kahve de kritik stok, iki yeni kahve de stoklarla girmiş, kafalar karışık 🤔

Ekli dosyalar

• IMG_20210504_132402.jpg
    IMG_20210504_132402.jpg
    86.5 KB · Görüntüleme: 122

Ekli dosyalar

• IMG_20210504_135020.jpg
    IMG_20210504_135020.jpg
    35.3 KB · Görüntüleme: 160
Uzun süredir denemek istediğim kavuruculardan biriydi. Fiyatları biraz pahalı geliyordu açıkçası alım ekibine teşekkürler bu güzel indirim ve emekleri için sayelerinde deneme şansım oldu. Obraje, Bombe, İdido üçlüsüyle katıldım.

güzel bir indirim olmuş, toplu alıma katıldım heyecanla bekliyoruz

herkesin emeğine sağlık

tşk ler montag coffee

Geri