• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MAYIS Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (MONTAG)

Epeydir almadığım için bir peru kahvesi almak istiyorum. Huabal deneyen var mıdır? Önerir misiniz?

Mirador çok pahalı ama değermi acaba 🧐
Bir dr şöyle sogudukça meyve suyu gibi olmayan, normal sert şöyle bir parça çukolata veya lokum eşliğinde içibeliecek - dolayısı ile ahududu yaban mersini içermeyen :) sıradan ama nitelikli olan bir öneriniz var mıdır ?

Son düzenleme:
Mirador çok pahalı ama değermi acaba 🧐
Bir dr şöyle sogudukça meyve suyu gibi olmayan, normal sert şöyle bir parça çukolata veya lokum eşliğinde içibeliecek - dolayısı ile ahududu yaban mersini içermeyen :) sıradan ama nitelikli olan bir öneriniz var mıdır ?
Huabal bi bak, künyesinde yoğun olduğu yazıyor

@MontagCoffeeRoasters 3 defa mail attım, yoğunluktan kaçıyor sanırım. havale yapacağım hesap numarasını sayfayı geçerken kaydetmeyi unuttum şu an havale yapamıyorum, yardımcı olabilir misiniz? kolaylıklar diliyorum :)

Süper indirim. Tüm ekibe ve Montag'a teşekkürler.

Bir iki çekirdek hariç tamamını denediğim Montag'ın şu anki seçkisinden toplu alımda memnun kalınmazsa çok şaşırırım. Çok başarılı kavrumlar içtim Montag'dan son zamanlarda.

Denemelerden bize 4 lü bir paket hazırlasanız. Tadım notlu falan?

@MontagCoffeeRoasters 3 defa mail attım, yoğunluktan kaçıyor sanırım. havale yapacağım hesap numarasını sayfayı geçerken kaydetmeyi unuttum şu an havale yapamıyorum, yardımcı olabilir misiniz? kolaylıklar diliyorum :)
Hocam tekrardan sipariş oluşturup o aşamaya gelip onaylamazsanız yeniden görüntüleyebilirsiniz sanırım.

Ekli dosyalar

• 8F622A4C-C776-4223-924B-55DCC59B662A.jpeg
    8F622A4C-C776-4223-924B-55DCC59B662A.jpeg
    24.9 KB · Görüntüleme: 236
Geri