Legolasdany
Barista
- İsim
- Hasan
Etiyopyalara bas geç.Epeydir almadığım için bir peru kahvesi almak istiyorum. Huabal deneyen var mıdır? Önerir misiniz?
nescafe?Mirador çok pahalı ama değermi acaba
Bir dr şöyle sogudukça meyve suyu gibi olmayan, normal sert şöyle bir parça çukolata veya lokum eşliğinde içibeliecek - dolayısı ile ahududu yaban mersini içermeyensıradan ama nitelikli olan bir öneriniz var mıdır ?
3 aydır etiyopya almaktan ciğerim soldu, evde bergamotlu lipton gibi geziyorumEtiyopyalara bas geç.
Huabal bi bak, künyesinde yoğun olduğu yazıyorMirador çok pahalı ama değermi acaba
Bir dr şöyle sogudukça meyve suyu gibi olmayan, normal sert şöyle bir parça çukolata veya lokum eşliğinde içibeliecek - dolayısı ile ahududu yaban mersini içermeyensıradan ama nitelikli olan bir öneriniz var mıdır ?
Huabalı bende merak ediyorum,ay sonuna doğru alabilirim belki.Huabal bi bak, künyesinde yoğun olduğu yazıyor
Aynı sepeti oluşturdum dün, yarın sipariş vereceğim. Obraje'de marzipan yazması çok ilgimi çekti çünkü kahveye yakışabilecek bir nota gibi hissettiriyor.Bombe, Refisa ve Obraje yorumlarını bekliyorum özellikle. Siyah çay hele ki limon olanlar direkt pas.
Aynen benimde beklemede gözüküyor ne zaman onaylanır acep?Havale onaylanması ne kadar sürüyor ? @MontagCoffeeRoasters
Süper indirim. Tüm ekibe ve Montag'a teşekkürler.
Bir iki çekirdek hariç tamamını denediğim Montag'ın şu anki seçkisinden toplu alımda memnun kalınmazsa çok şaşırırım. Çok başarılı kavrumlar içtim Montag'dan son zamanlarda.
Hocam tekrardan sipariş oluşturup o aşamaya gelip onaylamazsanız yeniden görüntüleyebilirsiniz sanırım.@MontagCoffeeRoasters 3 defa mail attım, yoğunluktan kaçıyor sanırım. havale yapacağım hesap numarasını sayfayı geçerken kaydetmeyi unuttum şu an havale yapamıyorum, yardımcı olabilir misiniz? kolaylıklar diliyorum![]()
çok teşekkürler öneriniz için, bu aklıma gelmemiştiHocam tekrardan sipariş oluşturup o aşamaya gelip onaylamazsanız yeniden görüntüleyebilirsiniz sanırım.
çok teşekkürler öneriniz için, bu aklıma gelmemişti![]()
alıcı ismi ve iban’ıEkran görüntüsü alıp forumda paylaşabilirsiniz benzer problem yaşayan arkadaşlara faydası olur.