cagdasium
Barista
- İsim
- Çağdaş
Bende de celcius stoğu var biraz, strateji mantıklıGüzel indirim olmuş, alımda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kulübe de afiyet olsunkahve stoğum var ay sonuna kadar, şimdi sotede önerilere göre seçim yapmak var
![]()
Bende de celcius stoğu var biraz, strateji mantıklıGüzel indirim olmuş, alımda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kulübe de afiyet olsunkahve stoğum var ay sonuna kadar, şimdi sotede önerilere göre seçim yapmak var
![]()
Son bir kez daha darlayacağım kusura bakmayın, CD Aricha içmiş miydiniz? Aralarında fark var mıydı sizce?
Bende celsius bitmek üzere, son anda indirimden aldığım Clean Cup full paket var açmadığımBende de celcius stoğu var biraz, strateji mantıklı![]()
Fruit bomb deneme paketinde 50gr el mirador var.Keşke cd'nin yaptığı gibi el mirador'un 125 gramlık paketlerde satışı olsa da onu da deneme fırsatı bulsak bu ay...
Hocam selamlar debit kartın kullanıma kapalı olduğunu teyit ettim. Kredi kartı veya havale ile alışverişi tamamlamalısınız.Declined (Reason: 57 - İşleminizi gerçekleştiremiyoruz.Tekrar deneyiniz - Debit Kart On otorizasyon yapamaz)
böyle bir hata alıyorum ödeme anında çözümü bilen varmıdır
Hocam selamlar muhtemelen siteye yeni eklendiği için birazdan düzelecektir.Nensebo refisa’da indirim kodu kullanılamıyor. Deneyen oldu mu acaba?
montagcoffee.com
eyw hocam fast ile ödedim bakalım inşallah makbul olmuşturHocam selamlar debit kartın kullanıma kapalı olduğunu teyit ettim. Kredi kartı veya havale ile alışverişi tamamlamalısınız.
Hocam selamlar muhtemelen siteye yeni eklendiği için birazdan düzelecektir.
Şimdi düzeldi çok sağolun.Hayır hocam, kullanılıyor. Tekrar deneyin isterseniz ya da farklı bir tarayıcıdan.