• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

MAYIS Ayı Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (MONTAG)

Son bir kez daha darlayacağım kusura bakmayın, CD Aricha içmiş miydiniz? Aralarında fark var mıydı sizce?

İçtim fakat CD Aricha 2018 hasat yıkanmış bir kahveydi. Bu tamamen farklı bir çekirdek.

Montag'taki çekirdek Probador ve Kungpow'da bulunan çekirdeklerle aynıydı yanlış hatırlamıyorsam. CD Aricha daha limon tatlarının baskın olduğu bir çekirdek iken Montag Aricha doğal işlenmiş, daha meyvemsi, çok dengeli, CD Aricha'ya göre çok daha başarılı olduğunu düşündüğüm bir kahve. :)

Birsey soracağım çekirdek seçimi yapılıyor mu? Bende butun secenekler açık cikiyor.

Bu arada emegi gecen herkese çok teşekkür ederim.

Keşke cd'nin yaptığı gibi el mirador'un 125 gramlık paketlerde satışı olsa da onu da deneme fırsatı bulsak bu ay...

Alım ekibinin ve diğer emeği geçenlerin ellerine sağlık...
El Mirador ile alıma katım sağladık.

Declined (Reason: 57 - İşleminizi gerçekleştiremiyoruz.Tekrar deneyiniz - Debit Kart On otorizasyon yapamaz)
böyle bir hata alıyorum ödeme anında çözümü bilen varmıdır
Hocam selamlar debit kartın kullanıma kapalı olduğunu teyit ettim. Kredi kartı veya havale ile alışverişi tamamlamalısınız.

Fruit bomb ve espresso paketlerinden almak istiyorum bakalım. Little little in the middle.

Nensebo refisa’da indirim kodu kullanılamıyor. Deneyen oldu mu acaba?

yeni kahveler eklendi sanirim

indirim oranı çok iyi. teşekkürler gerçekten. hemen yapıştırdım 3 paket.

Ekli dosyalar

• 1Ekran Alıntısı.PNG
    1Ekran Alıntısı.PNG
    25.1 KB · Görüntüleme: 255
Selamlar,

Forumumuzda Montag Roast'ın bir temsilcisi var mıdır?Siteleri üzerinden yazdım lakin hala dönüş yapmadılar.

Geri