• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Kettle Modifiye

Evet o şekilde duruyor sonra 2 3 derece düştükten sonra dokunmazsaniz eğer tekrar aynı sicakliga gelmeye çalışıyor bu seferde 2 3 derece üzerine çıkıyor:)

Evet o şekilde duruyor sonra 2 3 derece düştükten sonra dokunmazsaniz eğer tekrar aynı sicakliga gelmeye çalışıyor bu seferde 2 3 derece üzerine çıkıyor:)
Kettle içindeki su miktarı azaldıkça su sıcaklık kontrolü azalıyor. Çünkü sanırım 1 derece yükseltmek için şu kadar enerji ver şeklinde kodlanmış olabilir. Bu sebeple kettle ı tam doldurursanız bu sorunu biraz olsun azaltabilirsiniz. Bu arada konchero'larda eğer sınırlandırıcı takmadıysanız tam doldurunca, kettle dan akan suyun debisi çok yüksek olabiliyor. Yani eğer akış sınırlayıcı kullanmıyorsanız bu iki durumun birisine katlanmak zorundasınız ne yazık ki :/

Konchero yeni ürünü satışa çıkmış. İlgilenen olur belki diye atıyorum linki.

Kendi görüşüm Pid ısı kontörllü olmasını beklerdim aslinda. Fiyat da tartışılır sanki 😅

Kendi görüşüm Pid ısı kontörllü olmasını beklerdim aslinda. Fiyat da tartışılır sanki 😅

Nasıl sizce bu ürün? Fellow'a benziyor ama fiyatını hak ediyor mu sizce? Bunun yerine şunu alın diyebileceğiniz başka bir ürün var mı?

Nasıl sizce bu ürün? Fellow'a benziyor ama fiyatını hak ediyor mu sizce? Bunun yerine şunu alın diyebileceğiniz başka bir ürün var mı?

Ben brewista tercih ettim, fellow ile arada kalmıştım tasarımı daha hoşuma gittiği için brewista aldım. henüz elime ulaşmadı ama üzeceğini zannetmiyorum döküş ve ısı kontrolü çok iyi olduğu kesin.
Bu da yeni ürün olduğu için bir yorum yapılabilir mi bilmiyorum daha deneyimli kişiler bilgi verecektir 😊
Bunun döküşü nasıl acaba

Bu tarz direkt kopya ürünlere saygı duyamıyorum maalesef.

Bump

Başlıkta daha önce Hasbean'den bahsedilmiş. Fakat bugün itibarı ile baktığımda kargo ücreti almış başını gitmiş:
Hasbean.jpg

Kirpi süzgeç deneyeceğim ama içim de çok el vermiyor. Aşırı ucuz bir şey, içinde paslanabilir, sürekli kontrol etmem gerekecek ve bunun yanı sıra mevcut soruna kusursuz bir çözüm de değil. Türkiye'de de bulamadım bu aparatı.

Belki vakit içinde uğraşmış, çözüm bulmuş arkadaşlar vardır, aydınlatabilir.

Bump

Başlıkta daha önce Hasbean'den bahsedilmiş. Fakat bugün itibarı ile baktığımda kargo ücreti almış başını gitmiş:
Ekli dosyayı görüntüle 7254

Kirpi süzgeç deneyeceğim ama içim de çok el vermiyor. Aşırı ucuz bir şey, içinde paslanabilir, sürekli kontrol etmem gerekecek ve bunun yanı sıra mevcut soruna kusursuz bir çözüm de değil. Türkiye'de de bulamadım bu aparatı.

Belki vakit içinde uğraşmış, çözüm bulmuş arkadaşlar vardır, aydınlatabilir.
O nasıl bir ücret öyle 😄 evet kirpi süzgeç yerine, ülke içinde böyle bir aparat bulan varsa ben de bekliyorum, yoksa aliexpressden 15li falan sipariş edicem 😄 kirpi süzgeç de iyi ama (içten takmama rağmen) bazen anlık su kesiliyor, bu da demlemeyi bozuyor

Uzun zamandır kirpi süzgeç kullanıyorum. İçerden sığmadığı için pirinç bağlığını penseyle ezip zar zor sığdırdım. Şimdi de çıkmıyor tabi. Genel olarak memnunum,akış gerçekten çok yavaş. Fakat biraz hızlı dökmek istediğimde müsade etmiyor. Belli bir noktada da akan su düz bir ip gibi değil de titreyerek akıyor. Su kaynarken dökmeye çalışırsanız da darbeli akıp kahve yatağını mahvediyor. Bu sorunlar dışında memnun kaldım.

Uzun zamandır kirpi süzgeç kullanıyorum. İçerden sığmadığı için pirinç bağlığını penseyle ezip zar zor sığdırdım. Şimdi de çıkmıyor tabi. Genel olarak memnunum,akış gerçekten çok yavaş. Fakat biraz hızlı dökmek istediğimde müsade etmiyor. Belli bir noktada da akan su düz bir ip gibi değil de titreyerek akıyor. Su kaynarken dökmeye çalışırsanız da darbeli akıp kahve yatağını mahvediyor. Bu sorunlar dışında memnun kaldım.
İşte beklenmedik zamanlarda darbeli dökmesi beni mahvediyor 😄 ama debiyi baya düşürdü, 2.5ml/sn yi görüyorum, yeterli 😄

Bu konuyu hortlatma zamanı geldi :) Yukarıdaki ürün linkleri ölmüş. Ürünü aliexpreste de bulamadım. Alternatif bir link ya da ürün ya da çözüm var mı flow restrictor dünyasında? Kirpi olayını sevmiyorum.

Bu konuyu hortlatma zamanı geldi :) Yukarıdaki ürün linkleri ölmüş. Ürünü aliexpreste de bulamadım. Alternatif bir link ya da ürün ya da çözüm var mı flow restrictor dünyasında? Kirpi olayını sevmiyorum.
Kirpi süzgeci sevmiyorsanız alternatif süzgeç sunayım size :))

Bence aşağıdaki ürün restrictor ile neredeyse aynı görebi görüyor. Süzgeç kısmını da çıkarınca güzel oluyor. Direk akışa giden kısmı kesiyor.

Alacak olursanız paslanmaz çelik olanlardan tercih etmeye özen gösterin. (Linktekini ben almıştım. Henüz paslanmadı)

ve

20230416_204949.jpg

Kendim akış sınırlayıcı yaptım hemde mis oldu, akışına bakmadim ama bence iyi gibi, satılan normal çay süzgeçlerinin ortasını daire şeklinde kestim hem pim takılı, takıp çıkarılabiliyor hem de plastik o bu şu yok, paslanmaz diye düşünüyorum baktım paslanma falan filan gördüm atar yenisini yaparım

Ekli dosyayı görüntüle 26016

Kendim akış sınırlayıcı yaptım hemde mis oldu, akışına bakmadim ama bence iyi gibi, satılan normal çay süzgeçlerinin ortasını daire şeklinde kestim hem pim takılı, takıp çıkarılabiliyor hem de plastik o bu şu yok, paslanmaz diye düşünüyorum baktım paslanma falan filan gördüm atar yenisini yaparım
Soğuk suyla denedim akış da mükemmel

Geri