• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Kettle Modifiye

Merak edenler için, bu akış sınırlayıcı için şuan kargo dahil fiyatı paylaşayım
Takipsiz 7 pound yani 61,80 TL
Takipli 12 pound 105,95 TL

@Kahveciningalaksirehberi brewcoat'ı nereden edindiniz?

Buradan bulabilirsiniz:

Brewcoatın üreticisi sevgili @kaanyaren de foruma üye olmuştu ama hiç yazmadı belki bu mesajın altına birşeyler yazar ;)

Ben Lelit Grace ın Su deposunu içindeki hortumun ucundaki aparatı kullandım.Çok kontrollü bir akış elde ettim.
Yiğit beyden kaç tl ye satıldığını öğrenebilirim.
Bu aparatın testini, kahveciningalaksirehberi arkadaşımızın yapması uygun olabilir

Son düzenleme:
Ben Lelit Grace ın Su deposunu içindeki hortumun ucundaki aparatı kullandım.Çok kontrollü bir akış elde ettim.
Yiğit beye kaç tl ye satıldığını öğrenebilirim.
Bu aparatın testini, kahveciningalaksirehberi arkadaşımızın yapması uygun olabilir
Aparatın Resmini ve kaç Tl olduğunu ögrenebilirseniz çok iyi olur.

selamlar herkese, dün itibariyle konchero kettle sipariş verdim. sanırım bugün elimde olur. üzerine bu konuya denk gelmek süper oldu :) emeğinize sağlık, bu parça için güncel bir link var mı acaba kaçırmış olabilirim konuşmalarda

Edindim hocam, ama başka kettle’a edindim 😅 demlemelerimde HOLD açık olmasına rağmen kettle’ı geri koymuyorum, tüm demleme bitip içerisindeki su miktarı epey azaldıktan sonra bile 1 derece düşüş gösteriyor. Hadi hata payı olsun 2 derece oynasın. İşe yarayan bir ürün olduğu gerçek, kettle’ı kavrayıp tutabilme şansı tanıması da cabası...

Detaylı bilgi için teşekkürler.
Ürünün kettle da verimli olduğu ortada, peki sizce V60 dripper için performansı da yeterli olabilir mi ?
Birde elektrikliler için brewcoat sürekli üstünde dururken, ocak üstü kettle söz konusuysa takıp çıkarmak gerekiyor. Bu durum kullanım kolaylığını ne oranda etkileyebilir?

selamlar herkese, dün itibariyle konchero kettle sipariş verdim. sanırım bugün elimde olur. üzerine bu konuya denk gelmek süper oldu :) emeğinize sağlık, bu parça için güncel bir link var mı acaba kaçırmış olabilirim konuşmalarda

Fuarda konuşmuştum yetkili firma ile stokların bittiğini söylemişlerdi Farklı bir modelle birlikte getireceklerini ve kahve kulübüne özel bir kampanya yapabileceklerini söylemişlerdi. Siz nereden sipariş verdiniz?

Fuarda konuşmuştum yetkili firma ile stokların bittiğini söylemişlerdi Farklı bir modelle birlikte getireceklerini ve kahve kulübüne özel bir kampanya yapabileceklerini söylemişlerdi. Siz nereden sipariş verdiniz?
koncheronun kendi sitesinde mevcut

Detaylı bilgi için teşekkürler.
Ürünün kettle da verimli olduğu ortada, peki sizce V60 dripper için performansı da yeterli olabilir mi ?
Birde elektrikliler için brewcoat sürekli üstünde dururken, ocak üstü kettle söz konusuysa takıp çıkarmak gerekiyor. Bu durum kullanım kolaylığını ne oranda etkileyebilir?

Açıkçası plastik v60 kullandığım ve kullanımını tavsiye ettiğim için, plastikte ise sıcaklık ile sorun olmadığı için, kettle haricinde brewcoat’u sadece server’a düşünürdüm.

Ocak üstü model için ne yapılabilir bilmiyorum maalesef..

Açıkçası plastik v60 kullandığım ve kullanımını tavsiye ettiğim için, plastikte ise sıcaklık ile sorun olmadığı için, kettle haricinde brewcoat’u sadece server’a düşünürdüm.

Ocak üstü model için ne yapılabilir bilmiyorum maalesef..
V60 için metal ve seramiğe nazaran plastik mi öneriyorsun ? Ona göre plastikte alıp arada ki farkı deyimlemek isterim.

uzun zamandır ben de kettle bakıyordum eğer yakında böyle bir gelişme olabilecekse bekleyip dahil olmak isterim

Bu urun hasbean de mi? Bu biraz farkli gibi.
Hayır.Ben bunu Lelit Grace nin su deposundaki hortumun ucundan çıkarıp Albohes Elektrikli Gooseneck te kullandım.Kontrollu bir akış elde ettım.

Brewcoat benim de istediğim bir şey fakat fiyatından dolayı elim gitmiyor 2 yıldır.
Forumda bir toplu alım organizasyonu mu yapsak ? :)
Brewcoat benim de istediğim bir şey fakat fiyatından dolayı elim gitmiyor 2 yıldır.
Forumda bir toplu alım organizasyonu mu yapsak ? :)

Merhaba Herkese 👋

Kur uçup gidince biraz pahalı kaldı Brewcoat'lar Türkiye için gerçekten :)

Sizler için bir kupon tanımladım, 20% lik bir indirim sağlayacak, bir miktar daha erişilebilir hale gelsin Brewcoat ülkemizde yaşayanlar için de. Brewcoat web sitesinden alışveriş yaparken KAHVEKULUBUNET kodu ile indirimi kullanabilirsiniz. Yalnız kargolar ve sokağa çıkma yasakları yüzünden siparişleriniz biraz gecikebilir, haberiniz olsun 😬

Merhaba Herkese 👋

Kur uçup gidince biraz pahalı kaldı Brewcoat'lar Türkiye için gerçekten :)

Sizler için bir kupon tanımladım, 20% lik bir indirim sağlayacak, bir miktar daha erişilebilir hale gelsin Brewcoat ülkemizde yaşayanlar için de. Brewcoat web sitesinden alışveriş yaparken KAHVEKULUBUNET kodu ile indirimi kullanabilirsiniz. Yalnız kargolar ve sokağa çıkma yasakları yüzünden siparişleriniz biraz gecikebilir, haberiniz olsun 😬
ben mi kaçırdım acaba alım nereden yapılıyor :)

Geri