• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Kettle Modifiye

Merhaba sayın üyeler, bir süredir Isı Ayarlı Konchero Kettle'ımın debili akışından şikayetçi olduğum için, akış sınırlayıcı yapmak istedim.

Bu parça olmadan önce böyle dökülüyordu, yine hiç fena değil:

Bu küçük parçayı taktıktan sonra böyle oldu:

Fellow Stagg max eğimde tutulduğunda 17-20 g/s döküm yapıyor, Konchero bu akış sınırlayıcı ile max 7.5 g/s ulaşıyor. Daha hızlı bir döküm mümkündü, ama laminar akış bozulduğu için daha da açmak istemedim.

41xfrIfZVPL._AC_.jpg

11854_flow_restrictor_kettle.jpg

Süper bir çalışma. Eline emeğine sağlık abi. 🤟 :)

Akış Sınırlayıcı için link

Ürün maliyeti + kargo + vergi ile toplam 70₺’ye geldi. Konchero’su olup 75₺’nin aşağısında bir çözüm bulmak isteyenler kaçırmasın! Yanına kahve alırsanız kargo 4 sterlin artıyor, ama ben olsam bu parçayı alırken bir de kahve eklerdim :)

Not: ben olsam demişim ama bu zaten benim, neden kahve almadım bilmiyorum...

Ekli dosyayı görüntüle 423Ekli dosyayı görüntüle 424
Merhaba, bu parça hiç bir tadilat gerektirmeden oturuyor mu?

Brewcoat edindiyseniz deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz hocam...

Edindim hocam, ama başka kettle’a edindim 😅 demlemelerimde HOLD açık olmasına rağmen kettle’ı geri koymuyorum, tüm demleme bitip içerisindeki su miktarı epey azaldıktan sonra bile 1 derece düşüş gösteriyor. Hadi hata payı olsun 2 derece oynasın. İşe yarayan bir ürün olduğu gerçek, kettle’ı kavrayıp tutabilme şansı tanıması da cabası...

Merak edenler için, bu akış sınırlayıcı için şuan kargo dahil fiyatı paylaşayım
Takipsiz 7 pound yani 61,80 TL
Takipli 12 pound 105,95 TL

@Kahveciningalaksirehberi brewcoat'ı nereden edindiniz?

Kullandığım süre boyunca hiçbir değişikliğe yol açmadı. Ben bir süredir kullanmıyorum, @Burakata hala kullanıyor olması gerek, hiç şikayet geldiğini hatırlamıyorum. Daha iyi bilgi verebilir.
Tabi ki Teomandan aldığım ilk günden beridir ilk günkü performansında kullanmaya devam ediyorum. Herhangi bir erime bozulma vs yok. Son derece memnunum.

Geri