• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Kettle Modifiye

Merhaba

Bu aparatı almak istiyorum fakat 12 sterline geliyor nakliye vs ile sanırım fiyatı yükselmiş yanlış bakmadiysam tabi bilgisi olan var mı

Merhaba

Bu aparatı almak istiyorum fakat 12 sterline geliyor nakliye vs ile sanırım fiyatı yükselmiş yanlış bakmadiysam tabi bilgisi olan var mı
Bende almıştım fakat yerine tam oturmuyor nedense benim aldığım.

Ban de almak istiyorum, güncel bilgi ve fiyat var mı acaba?

Ben standart haliyle kullanıyorum aslında ama almaya niyetliydim. İlk defa sizden duydum oturmadığını, üretim hatası olabilir mi sizinki?

Ben standart haliyle kullanıyorum aslında ama almaya niyetliydim. İlk defa sizden duydum oturmadığını, üretim hatası olabilir mi sizinki?
Yani zannetmiyorum açıkçası. Ben bir kaç kişide daha görmüştüm oturmadığını

O zaman şans işi olacak sanırım aldığımızda oturup oturmadığı

Kirpi süzgeç belki biraz azaltabilir

ben aldığımda tam oturtamamıştım biraz sıkıştırmak gerekiyor sonra cuk diye oturdu sonuçta ürünün orjinal cihazı konchero değil. Bence tekrar deneyin derim çıkartıp

Koncheronun kendi instagram hesabında böyle bi ürün var güzel gözüküyor. Ama sitesinde henüz satışta değil. Ürün satışa çıkınca fiyata ve performansa göre değerlendirilebilir.

Bu yeni çıkan ürünü sordum ben ortalama 1100 1200 civarında olacak dediler

Direk stagg in tasarımı kopyalanmış. Bu tarz şeylere hiç hoşgörü ile bakamıyorum ben maalesef.

Boyun kısmı eski modele benziyor. Eğer öyleyse almanın anlamı yok.

Arkadaşlar konchero kettlımı 94 derece ayarlıyorum fakat hep 1 derece üstüne çıkıp öyle duruyor. Aynı durumu yaşayan var mı ?

Geri