• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Konchero Kettle Modifiye

Ekli dosyayı görüntüle 26016

Kendim akış sınırlayıcı yaptım hemde mis oldu, akışına bakmadim ama bence iyi gibi, satılan normal çay süzgeçlerinin ortasını daire şeklinde kestim hem pim takılı, takıp çıkarılabiliyor hem de plastik o bu şu yok, paslanmaz diye düşünüyorum baktım paslanma falan filan gördüm atar yenisini yaparım
süzgeç dediğiniz şey tam olarak nedir? kirpi süzgeç değil sanırım

Ekli dosyayı görüntüle 26016

Kendim akış sınırlayıcı yaptım hemde mis oldu, akışına bakmadim ama bence iyi gibi, satılan normal çay süzgeçlerinin ortasını daire şeklinde kestim hem pim takılı, takıp çıkarılabiliyor hem de plastik o bu şu yok, paslanmaz diye düşünüyorum baktım paslanma falan filan gördüm atar yenisini yaparım
Halil o süzgeci o şekle nasıl getirdin dostum? Mümkünse @zebercet in Kingrinder videosu gibi bir video çeker misin?

Yan keski ile mi kestin kardeşim?

Bende kirpi süzgeç takmıştım. Şimdi çıkaramıyorum namussuzu, sıkıştı.
Satacağım zaman mecbur “tam 1,5 tl değerinde kirpi süzgeç hediye” yazacağım-.-

Ekli dosyalar

• IMG-20230416-WA0029.jpg
    IMG-20230416-WA0029.jpg
    43.8 KB · Görüntüleme: 95
Edit: Bu şekilde çok başarılı oldu. 500 ml su koydum, ketılı tepeleme devirdiğimde döküş hızı: 10 saniyede 70 ml. Şaka gibi! Teşekkürler sevgili Halil @portakalhalil

Ekli dosyalar

• IMG-20230416-WA0028.jpg
    IMG-20230416-WA0028.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 98
Uzun yıllardır kirpi süzgeç kullanıyorum. Alternatif olması açısından paylaşıyorum. Kesmeden biçmeden takabiliyorsunuz.

Örnek olması açısından bir tane paylaşıyorum. Milyoncudan almıştım zamanında.

kirpi-cay-suzgeci-10092022-160551.jpg

Kungpow reçetesinde falan iyi olur, ben alıştım ya güzel yavas yavas 😂
3 dakikada biten Kenyam 4 dakikada bitti, çok yavaş dökmüşüm farkında varamadım :) Alışabilecek miyim bilmiyorum epey yükseltmek gerekiyor ketılı. Belki biraz genişletme yapabilirim.

Geri