• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kernel Coffee Roasters

Selamlar,
Keramo’nun son kavrumunu iki hafta önce yaptık, elimizde de kendimize ayırdığımız belki yarım kg belki 1kg gibi bir miktar kaldığı için stoktan kaldırdık. İsterseniz onu sizinle paylaşabiliriz hiç problem değil. Ancak yeni hasat Etiyopyalar henüz gelmedi, satın alıp almayacağımıza da geldiği zaman karar vereceğiz. O yüzden net bir şey söyleyemiyorum. Yine o kalitede mümkünse natural, bir ihtimal yıkanmış bir Etiyopya kahvesini temmuz ortası ağustos başı gibi eklemeyi düşünüyoruz. Biraz da spoiler vereyim, yeni gelen Kostarikalar Keramo’yu aratmayacak cinsten.
Ben kopi'nin kosta rikalarinı denemiştim. İyi bir kavrumla beraber gayet güzel sonuçlar veriyor. Heyecanla bekliyoruz

4706 no’lu siparişle santa rosa ve honduras siparişi verdim az önce. Kenya ne yazık ki daha önce çok denememe rağmen sevemediğim bir bölge o yüzden onu pas geçtim. En azından 24 Mayıs kavrumlu santa rosa beni idare eder diğeri degassing tamamlayana kadar. Bu arada kaç gün tavsiye ediyorsunuz degassing için?
Selamlar Tolga bey,
Siparişinizi dün gönderdik. Stokta Honduras El Jaralon olmadığı için dünkü kavurmadan sonra siparişinizi gönderebildik. Kavrulma tarihleri paketin alt tarafında yazıyor, bazen gözden kaçabiliyor. Degass için 7-10 günlük bir süre yeterli oluyor ancak benim ‘kişisel’ tavsiyem 15 gün.

3 adet yeni kahve eklemişler
Selamlar, evet bugün diğer Costarica Las Lajas’ı da ekleyeceğiz. Etiketlerde olan ufak bi sıkıntıdan dolayı biraz gecikti siteye yüklememiz, yoksa kahveler 2 hafta öncesinden kavruldu, kavrulma ve demleme reçeteleri hazırlandı, satışa hazır hale getirildi.

Kernelde hic indirim veya bir kampanyaya denk gelen oldumu, acaba benmi gormedim.
Selamlar,
Aslında sadece açılışa özel bir indirim yaptık. Baya bir süredir indirim ya da kampanya tarzı bir olayımız olmadı. Yeni kahvelere özel, kısa bir süreliğine tanışma indirimi yapmayı planlıyoruz. Bugün ayarlamaları yapsak, yarından itibaren geçerli olur diye düşünüyorum. Onun dışında kahveklubü aylık seçimi olmadığı veya yeni kahveler gelmediği sürece planlarımız arasında başka bir indirim yok. Genel amacımız da zaten fiyatlarımızı mümkün olduğunca alınabilir tutup, indirim olmadan da tüm kahveseverlerin deneyebilmesi yönünde.

Gelecek çekirdeklerle birlikte espresso seçenekleri artarsa tanışma siparişi vermek isterim ben de.
İyi işleriniz olsun...
Bu mesajı yazmaya gelmiştim ki geçen hafta zaten yazdığımı fark ettim 😅
Yeni eklenen çekirdeklerden espresso profili çalışılan ve satılacak olan var mı acaba ?
Ancak Reposado için düşünebiliriz.
Şu mesajınızda bahsettiğiniz Reposado San Cristobal sanırım. Netleşti mi son durumu ?
Ayrıca "say hello2kernel" neden olmasın :cool:

Selamlar Tolga bey,
Siparişinizi dün gönderdik. Stokta Honduras El Jaralon olmadığı için dünkü kavurmadan sonra siparişinizi gönderebildik. Kavrulma tarihleri paketin alt tarafında yazıyor, bazen gözden kaçabiliyor. Degass için 7-10 günlük bir süre yeterli oluyor ancak benim ‘kişisel’ tavsiyem 15 gün.
Selamlar. Zaten elinizde honduras olmadığını söylediğiniz için kavurma sonrası yollayabileceğinizi tahmin etmiştim.
Hediye san cristobal için ayrıca çok teşekkür ederim. Elinize sağlık.

@asait sitede kahvelerin varyete bilgilerini göremedim. Varyete bilgilerini paylaşabilir misiniz?

Herkese tekrardan selamlar,
Haziranın 16sına kadar tüm kahvelerde geçerli %15 indirim tanımladık. Ödeme ekranındaki kod kısmına ‘intothekernel’ yazarak sipariş oluşturabilirsiniz. Kilogramlık siparişlerde ilave olarak indirim mevcut. Las Lajas elimizde sınırlı sayıda olduğu için kilogramlık seçeneği bulunmuyor maalesef.
Ruanda Muhondo ve Costarica Reposado’dan bir miktar stokta 31/05 kavrumu mevcut. Dileyen olursa stoktan gönderim yapabilirim. Aksi bir durumda bugün kavrulan kahvelerden gönderim yapacağım.

Bu mesajı yazmaya gelmiştim ki geçen hafta zaten yazdığımı fark ettim 😅
Yeni eklenen çekirdeklerden espresso profili çalışılan ve satılacak olan var mı acaba ?

Şu mesajınızda bahsettiğiniz Reposado San Cristobal sanırım. Netleşti mi son durumu ?
Ayrıca "say hello2kernel" neden olmasın :cool:
Espresso için hala profil çalışamadım maalesef :( Biraz yoğunduk açıkçası. Alternatif espresso için hem Reposado’yu hem de başka bir kahveyi düşünüyorum ama bakalım hayırlısı 😅

@asait sitede kahvelerin varyete bilgilerini göremedim. Varyete bilgilerini paylaşabilir misiniz?
Siteyi güncelliyoruz hemen, ama burdan da yazayım.
Ruanda Muhondo - Bourbon/Jackson
Costarica San Cristobal - Caturra
Costarica Las Lajas - Caturra/Catuai

Selamlar,
Bize tedarikçi firmadan gelen bilgi kartlarına göre;
Ruanda Muhonda- 86,75
Costarica San Cristobal - 87
Costarica Las Lajas - 87,5 puanlı kahveler.

Ben indirimden de cesaret bularak Santa Rosa'dan iki paket aldım, biri vakumlu rica ettim, öyle de geldi. İlk gündeme geldikleri günden beri anlam veremediğim bir samimiyet besliyorum, hala da devam ediyor. Şık ve marjinal bir paketleri var. Nedendir bilmiyorum, güzel bir kahve içeceğimden eminim, salınımı bekliyorum. İçtikten sonra olumlu olacağını düşündüğüm yorumumun neden olumlu olduğunu açıklarım. Ayrıca yeni kahvelerinden bir Kosta Rika kahvesinden de hediye olarak göndermişler, görünce çok keyiflendim. Hayırlı işler, kazançlar diliyorum. Teşekkürler!

Ruanda Muhondo Aeropress'te çok güzel, acayip bir tadı var ne olduğunu çözemedim böyle alkolü anımsatan cinsten
Ters Yöntem Tek Filtre Islatılmış
14 click CMD
Nestle pure life 80 derece
15gr kahve üzerine 60 ml su ile 20 sn blooming sonrası 42. saniyeye kadar 250 ml tamamladım. 1:42'de ters çevirip 2.15 e kadar tıss sesini duyana kadar basıp press'i tamamladım.

selamlar, Kenya Meru AB icin onerebileceginiz v60 recetesi var mi?
Kahve: Kenya Meru
Kavurucu: Coffee Project (Kavrum Tarihi - 18.03.2022)
Demleme Yöntemi: Origami Dripper + Cafec Traditional
Su: Buzdağı - 90°
Öğütüm: Comandante 23 klik
Kahve/Su Miktarı: 15 gr / 250 ml
Reçete: 50 ml ile ön demleme yaptım. 35'inci saniyede 160 ml'e 1:10'da de 250 ml'e tamamladım.
Toplam Süre: 2:15
Kernel kavrumu olmasa da Coffee Project ile aynı kahve diye tahmin ediyorum, o yüzden bu reçeteyi bir deneyin isterseniz, ben beğenmiştim bu reçeteyle 😊

Son düzenleme:
Geri