• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kernel Coffee Roasters

İndirimle beraber 3 kahvesini aldım iyice denedikten sonra yazmak istedim 1 tane de hediye kahve göndermişler sağ olsunlar.
Öncelikle hediye gelen El indio için konuşmak istiyorum sitedeki tadım notlarından ziyade ben çikolata kırmızı meyve (vişne tarzı), hafif fermente tat aldım bu fermenteliği olumsuz düşünmeyin normalde fermente sevmememe rağmen bundaki hiç rahatsız etmedi, internette araştırdığımda yabancı bir kavurucuda benim tadım notlarına yakın tadım notları buldum :D hatta bu kahveyi (kavurucu ismi vermek bu başlık altında ne kadar doğru bilemedim ondan yazmıyorum) purple caturra monteblanco vardı bir ara vişneli çikolatalı pasta diye kahveleri geziyordu premium serisi onun daha az fermente haline benzettim bana göre daha içilebilir gayet güzel kahve.

2. olarak direkt kenya riu ruiru'yu denedim ilk denediğimde bir şey anlamadım biraz degassing gerekiyor diye beklettim, bekledikten sonra kahve inanılmaz hoşuma gitti kuru meyve, çiçeksi, kavunu andıran ufaktan hissiyat ve tatlı bir kahveyle karşılaştım çok memnun kaldım.

3. olarak aponteyi denedim ilk başlarda çikolata tarzı tatlar alıyordum asidite azdı, sonrasında bu da kendini gösterdi tatlılık ile asidite dengeli meyvemsi güzel bir kahve her gün içilecek cinsten.

4. Las lajas reis geçen sene yabanmersinini net aldığım çok hoşuma giden kahveydi, bu sene de gayet güzel kahve tadım notlarını yakalatan cinsten diyebilirim, baya güzel deneyim oldu benim için teşekkür ederim.

İndirimle beraber 3 kahvesini aldım iyice denedikten sonra yazmak istedim 1 tane de hediye kahve göndermişler sağ olsunlar.
Öncelikle hediye gelen El indio için konuşmak istiyorum sitedeki tadım notlarından ziyade ben çikolata kırmızı meyve (vişne tarzı), hafif fermente tat aldım bu fermenteliği olumsuz düşünmeyin normalde fermente sevmememe rağmen bundaki hiç rahatsız etmedi, internette araştırdığımda yabancı bir kavurucuda benim tadım notlarına yakın tadım notları buldum :D hatta bu kahveyi (kavurucu ismi vermek bu başlık altında ne kadar doğru bilemedim ondan yazmıyorum) purple caturra monteblanco vardı bir ara vişneli çikolatalı pasta diye kahveleri geziyordu premium serisi onun daha az fermente haline benzettim bana göre daha içilebilir gayet güzel kahve.

2. olarak direkt kenya riu ruiru'yu denedim ilk denediğimde bir şey anlamadım biraz degassing gerekiyor diye beklettim, bekledikten sonra kahve inanılmaz hoşuma gitti kuru meyve, çiçeksi, kavunu andıran ufaktan hissiyat ve tatlı bir kahveyle karşılaştım çok memnun kaldım.

3. olarak aponteyi denedim ilk başlarda çikolata tarzı tatlar alıyordum asidite azdı, sonrasında bu da kendini gösterdi tatlılık ile asidite dengeli meyvemsi güzel bir kahve her gün içilecek cinsten.

4. Las lajas reis geçen sene yabanmersinini net aldığım çok hoşuma giden kahveydi, bu sene de gayet güzel kahve tadım notlarını yakalatan cinsten diyebilirim, baya güzel deneyim oldu benim için teşekkür ederim.
Kenyayi ben de gozume kestirdim hocam , kacinci gunde demlediniz en son ?

El Indio sipariş etmiştim, Aponte yollamışsınız. @asait
Aponte'yi 'hediyemiz olsun' ısrarınıza rağmen kavrumhanenize iade ettim. Kargoladığınız El Indio da bugün elime ulaştı. Süreçteki ilgili tavrınız için çok teşekkür ederim. Suadiye'deki yeni yeriniz de hayırlı uğurlu olsun.

Kernel20 kampanyası ile kenya riu,brazil toucan ve colombia aponte alımı yaptım.Kernel den 3-4 kez ürün almışlığım var,memnun olduğum bir firma..

Ancak bu siparişimde Aponte’den cidden hiçbir şey anlayamadım.Oldukça silik ve tad alamadığım bir paketle karşılaştım.Ürün 27 ya da 28 kavrumlu.Birebir reçetenizi ve kendi farklı demlemelerimi yapmama rağmen hiç verim alamadım.Hatta bir arkadaş,benim gibi bu üründen hiç verim alamadığını söyleyince,demek ki sorun direk benimle de alakalı değil diye düşünerek instagram hesabınızdan 2-3 kez konu hakkında size yazıp danıştım ancak mesajlarım okunmuş görünmesine rağmen hiç geri dönüş alamadım..

Şimdi burada konunuzun açılmış olduğunu görünce iletmek istedim @asait ..

Saygılarımla..

7CF62451-4AED-4D76-B48B-A623F67CEC15.png

Güzel kahveleri var ama bir daha asla kendilerinden kahve almam. Siparişimi yanlış göndermişler olabilir zaten ben farklı çekirdekler denemeye çalışıyorum değişiklik, iade, hediye gibi bir beklentim olmadan sadece bu durumu bildirir bir mesaj yazıyorum bir cevap bile verilmiyor. Suadiyedeki dükkandan parayı vurdukları için zannediyorum bizim gibi ayda yarım kilo kahve alacak müşterilere ihtiyaçları yok.

Güzel kahveleri var ama bir daha asla kendilerinden kahve almam. Siparişimi yanlış göndermişler olabilir zaten ben farklı çekirdekler denemeye çalışıyorum değişiklik, iade, hediye gibi bir beklentim olmadan sadece bu durumu bildirir bir mesaj yazıyorum bir cevap bile verilmiyor. Suadiyedeki dükkandan parayı vurdukları için zannediyorum bizim gibi ayda yarım kilo kahve alacak müşterilere ihtiyaçları yok.
Ben geçen sene bu zamanlarda aldığım Kolombiya çekirdeklerine bayılmıştım gerçekten ama çok özensiz bir şekilde yolladıkları kargo paketi sağ olsun ezik büzüktü hepsi. İletişime geçmeye çalıştım en azından bundan sonra daha dikkat edebileceklerini söyledim çünkü paket patlayabilirdi de, ramak kalmıştı. Kale alıp cevap dahi vermediler 😁 😁

Mesajınıza cevap vermemişler, eleştirmekte haklısınız. Ama "dükkandan parayı vurdukları için..." falan, nasıl bu yargıya varıyorsunuz? Ayıp olmuyor mu biraz?

Mesajınıza cevap vermemişler, eleştirmekte haklısınız. Ama "dükkandan parayı vurdukları için..." falan, nasıl bu yargıya varıyorsunuz? Ayıp olmuyor mu biraz?
Merhaba, onların müşterisine yanlış sipariş gönderip bir de üstüne bu geri bildirimi cevapsız bırakarak asıl ayıbı ettiklerini düşünüyorum. Forumda da farkedeceksinizdir kahve dükkanını açmadan önce çok aktiflerken açtıktan sonra yanlış ürün gönderilmesi, mesajlara cevap verilmemesi gibi bir sürü şikayeti cevapsız bırakmışlar. Bu yargıya da buradan vardım.

Merhaba, onların müşterisine yanlış sipariş gönderip bir de üstüne bu geri bildirimi cevapsız bırakarak asıl ayıbı ettiklerini düşünüyorum. Forumda da farkedeceksinizdir kahve dükkanını açmadan önce çok aktiflerken açtıktan sonra yanlış ürün gönderilmesi, mesajlara cevap verilmemesi gibi bir sürü şikayeti cevapsız bırakmışlar. Bu yargıya da buradan vardım.
Evet, bu anlattıklarınızdan "parayı vurmuş oldukları" ayan beyan ortada. Ben ikna oldum.

Parayı vurmuş olmak dükkan müşterisine ilgileri kaydı demeyi tam olarak ifade etmese de kötü bir ifade değil. Asıl konudan sapmamak gerek

Selamlar,
Yaşadığınız deneyim için üzgünüm. Maillerimi ve instagram mesajlarımı tekrar kontrol ettim ancak bize gelen bir bildirim göremedim. Sipariş numaranızı bilmediğim ve çok fazla sipariş maili olduğu için kontrol edemiyorum, ancak İnstagram üzerinden bize yazılan mesajlara dönüş yapmamazlık yapmıyoruz. Yine de tekrardan özür dileriz.

Bu bahaneyle ben de birkaç şey söyleyim o zaman. Aslında bayadır bildiğiniz üzere forumda aktif değildik. Bunun en büyük sebebi kafe projesine ağırlık vermemizdi. Kafe lokasyonumuzda yaşadığımız bir talihsizlik sonucu yaklaşık 7 ay gibi bir süre kapalı kaldık. Tabi bu süreç bizi fazlasıyla yordu. O yüzden de bu tarafa çok ağırlık veremedik. Bütün bu süreci atlattıktan sonra ocak ayının sonunda tekrar aktif olduk. Kafe bizim için 'parayı kırma' amacıyla açılmış bir yer değil, öyle bir proje olmadı hiçbir zaman. Tüm içecek menümüzü bir kafeye göre değil bir 'nitelikli coffee shop'a göre düzenledik. Bu sebeple içeriği sürekli değişen, yarışma serisi veya limited seviye kahvelerden ikinci bir espressoyu da 'bizce' oldukça makul bir fiyata servis ediyoruz. İlk espressomuz Anibal Calderon'un lactic natural Pink Bourbon kahvesiydi ki eminim aranızda gelip deneyenler vardır. Aslında daha aşağıda söyleyecektim ama yeri gelmişken; bu hafta sonu aslında kafemizin 1. yıl dönümü ve bu sebeple de haftasonuna özel limited espressoda Costarica Volcan Azul Geisha Natural Anaerobik kahvesini servis edeceğiz.
Sadece espresso değil, Cold brew olarak da aslında bir kafeden farklı olarak, gelecek haftadan itibaren 3 farklı deneyim kahvesini tadım menüsü olarak servis etmeye başlayacağız. Kahveler hakkında bilgi kartları hazırlandığı zaman instagram üzeriden duyurusunu yapacağız.
Ayrıca yine deneyim serisinin bir parçası olarak seçkimizdeki kahvelerden tadım menüsü oluşturabilmeniz için reçete çalışmaları yapıyoruz. Yüksek ihtimalle önümüzdeki hafta içinde duyurusunu instagram üzerinden yapmış oluruz.
Özetlemek gerekirse, Kernel Coffee bizim için her zaman ayrı bir proje. Seçkimizi hem ev baristalarına hem işletmelere tanıtabileceğimiz, aynı zamanda yarışma serisi kahveler servis edebileceğimiz, yeni tekniklerle hem kendimizi geliştirebileceğimiz hem de bir şeyler yaratabileceğimiz bir oyun alanı.

Son olarak unutmadan;
Bu haftasonuna özel, sadece Suadiye dükkana özel tüm kahvelerde %30 indirim yapıyoruz. Kahveleri denemek veya gelip bir selam verip muhabbet etmek için uğramaktan çekinmeyin!

Son düzenleme:
Selamlar,
Yaşadığınız deneyim için üzgünüm. Maillerimi ve instagram mesajlarımı tekrar kontrol ettim ancak bize gelen bir bildirim göremedim. Sipariş numaranızı bilmediğim ve çok fazla sipariş maili olduğu için kontrol edemiyorum, ancak İnstagram üzerinden bize yazılan mesajlara dönüş yapmamazlık yapmıyoruz. Yine de tekrardan özür dileriz.
Merhaba, Ahmet bey benimle özel mesaj yoluyla da iletişime geçti ancak ben burdan da cevap verme ihtiyacı duydum. Bir müşteri olarak dikkate alınmadığımı düşündüğüm için eleştirinin dozunu fazla kaçırmış olabilirim kusura bakmayın kullandığım ifade için. Kolaylıklar diliyorum.

Kernel'den ilk defa siparişi geçeli sanırım iki ay kadar olmuştur. Acelesi olmadan verdiğim bir sipariş olmasından ötürü biraz beklemeyi göze almıştım, buna rağmen bir kaç gün gecikmelerinden ötürü 125gr hediye kahve ile birlikte siparişimi göndermeleri çok inceydi.
Fırsat bulabilirsem Cumartesi günü de dükkana uğrayıp bir selam verip Volkan Azul'u yerinde içmeye çalışacağım.

Instagramdan ve WhatsApp'tan da yazdım ancak ulaşamadım belki buradan ulaşabilirim. Colombia el Rincon Kahvenizi en iyi şekilde deneyimlemek için sizin önereceğiniz bir demleme reçetesiyle başlamak isterim. Özellikle V60 ve Kalita için tavsiye ettiğiniz bir reçete ve su önerisi var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar. @asait

Geri