Kenyayi ben de gozume kestirdim hocam , kacinci gunde demlediniz en son ?İndirimle beraber 3 kahvesini aldım iyice denedikten sonra yazmak istedim 1 tane de hediye kahve göndermişler sağ olsunlar.
Öncelikle hediye gelen El indio için konuşmak istiyorum sitedeki tadım notlarından ziyade ben çikolata kırmızı meyve (vişne tarzı), hafif fermente tat aldım bu fermenteliği olumsuz düşünmeyin normalde fermente sevmememe rağmen bundaki hiç rahatsız etmedi, internette araştırdığımda yabancı bir kavurucuda benim tadım notlarına yakın tadım notları buldumhatta bu kahveyi (kavurucu ismi vermek bu başlık altında ne kadar doğru bilemedim ondan yazmıyorum) purple caturra monteblanco vardı bir ara vişneli çikolatalı pasta diye kahveleri geziyordu premium serisi onun daha az fermente haline benzettim bana göre daha içilebilir gayet güzel kahve.
2. olarak direkt kenya riu ruiru'yu denedim ilk denediğimde bir şey anlamadım biraz degassing gerekiyor diye beklettim, bekledikten sonra kahve inanılmaz hoşuma gitti kuru meyve, çiçeksi, kavunu andıran ufaktan hissiyat ve tatlı bir kahveyle karşılaştım çok memnun kaldım.
3. olarak aponteyi denedim ilk başlarda çikolata tarzı tatlar alıyordum asidite azdı, sonrasında bu da kendini gösterdi tatlılık ile asidite dengeli meyvemsi güzel bir kahve her gün içilecek cinsten.
4. Las lajas reis geçen sene yabanmersinini net aldığım çok hoşuma giden kahveydi, bu sene de gayet güzel kahve tadım notlarını yakalatan cinsten diyebilirim, baya güzel deneyim oldu benim için teşekkür ederim.
Buzluk banka gönderdim 15. gününde, muhtemelen 13. veya 14. gününde demlemişimdir.Kenyayi ben de gozume kestirdim hocam , kacinci gunde demlediniz en son ?
Aponte'yi 'hediyemiz olsun' ısrarınıza rağmen kavrumhanenize iade ettim. Kargoladığınız El Indio da bugün elime ulaştı. Süreçteki ilgili tavrınız için çok teşekkür ederim. Suadiye'deki yeni yeriniz de hayırlı uğurlu olsun.El Indio sipariş etmiştim, Aponte yollamışsınız. @asait

Ben geçen sene bu zamanlarda aldığım Kolombiya çekirdeklerine bayılmıştım gerçekten ama çok özensiz bir şekilde yolladıkları kargo paketi sağ olsun ezik büzüktü hepsi. İletişime geçmeye çalıştım en azından bundan sonra daha dikkat edebileceklerini söyledim çünkü paket patlayabilirdi de, ramak kalmıştı. Kale alıp cevap dahi vermedilerGüzel kahveleri var ama bir daha asla kendilerinden kahve almam. Siparişimi yanlış göndermişler olabilir zaten ben farklı çekirdekler denemeye çalışıyorum değişiklik, iade, hediye gibi bir beklentim olmadan sadece bu durumu bildirir bir mesaj yazıyorum bir cevap bile verilmiyor. Suadiyedeki dükkandan parayı vurdukları için zannediyorum bizim gibi ayda yarım kilo kahve alacak müşterilere ihtiyaçları yok.
Güzel kahveleri var ama bir daha asla kendilerinden kahve almam. Siparişimi yanlış göndermişler olabilir zaten ben farklı çekirdekler denemeye çalışıyorum değişiklik, iade, hediye gibi bir beklentim olmadan sadece bu durumu bildirir bir mesaj yazıyorum bir cevap bile verilmiyor. Suadiyedeki dükkandan parayı vurdukları için zannediyorum bizim gibi ayda yarım kilo kahve alacak müşterilere ihtiyaçları yok.
Merhaba, onların müşterisine yanlış sipariş gönderip bir de üstüne bu geri bildirimi cevapsız bırakarak asıl ayıbı ettiklerini düşünüyorum. Forumda da farkedeceksinizdir kahve dükkanını açmadan önce çok aktiflerken açtıktan sonra yanlış ürün gönderilmesi, mesajlara cevap verilmemesi gibi bir sürü şikayeti cevapsız bırakmışlar. Bu yargıya da buradan vardım.Mesajınıza cevap vermemişler, eleştirmekte haklısınız. Ama "dükkandan parayı vurdukları için..." falan, nasıl bu yargıya varıyorsunuz? Ayıp olmuyor mu biraz?
Evet, bu anlattıklarınızdan "parayı vurmuş oldukları" ayan beyan ortada. Ben ikna oldum.Merhaba, onların müşterisine yanlış sipariş gönderip bir de üstüne bu geri bildirimi cevapsız bırakarak asıl ayıbı ettiklerini düşünüyorum. Forumda da farkedeceksinizdir kahve dükkanını açmadan önce çok aktiflerken açtıktan sonra yanlış ürün gönderilmesi, mesajlara cevap verilmemesi gibi bir sürü şikayeti cevapsız bırakmışlar. Bu yargıya da buradan vardım.
Selamlar,Güzel kahveleri var ama bir daha asla kendilerinden kahve almam. Siparişimi yanlış göndermişler olabilir zaten ben farklı çekirdekler denemeye çalışıyorum değişiklik, iade, hediye gibi bir beklentim olmadan sadece bu durumu bildirir bir mesaj yazıyorum bir cevap bile verilmiyor. Suadiyedeki dükkandan parayı vurdukları için zannediyorum bizim gibi ayda yarım kilo kahve alacak müşterilere ihtiyaçları yok.
Merhaba, Ahmet bey benimle özel mesaj yoluyla da iletişime geçti ancak ben burdan da cevap verme ihtiyacı duydum. Bir müşteri olarak dikkate alınmadığımı düşündüğüm için eleştirinin dozunu fazla kaçırmış olabilirim kusura bakmayın kullandığım ifade için. Kolaylıklar diliyorum.Selamlar,
Yaşadığınız deneyim için üzgünüm. Maillerimi ve instagram mesajlarımı tekrar kontrol ettim ancak bize gelen bir bildirim göremedim. Sipariş numaranızı bilmediğim ve çok fazla sipariş maili olduğu için kontrol edemiyorum, ancak İnstagram üzerinden bize yazılan mesajlara dönüş yapmamazlık yapmıyoruz. Yine de tekrardan özür dileriz.