Ben de instagram uzerinden iletisime gecmistim kontrol edip bilgi vericem dedi o sirada baska sorun yasayan var mi diye ogrenmek istedim.Ayni tarihli Santa Rosa'da ben de acılık alıyorum. @asait ile iletişime geçtim. Kendisi kontrol edip bilgi verecek.
Güncelleme:bu konuyla ilgili iletişime geçtim baya ilgilendiler ürünü geri göndermekte ısrar ettiğim halde kalsın dediler, indirim kodu verdiler las lajastan memnun kaldığım için ondan sipariş ettim. Ürünün arkasında duran firmalardan biri olduğunu düşünüyorum, teşekkür ederim.Elinde 7 haziran kavrumlu santa rosa olan var mi? aciliktan bir turlu kurtulamadim diger kahvelerin hicbirinde sorun yoktu.
Sitede bize ulasin bolumunde telefon numarasi var bir de orayi deneyin isterseniz, bende de kenya vardi 31 mayis kavrumlu acilik yoktu fakat koyu bir profili vardi hatta soyle diyeyim koyu kirmizi meyve, bogurtlen tarzindaydiKendilerine nasil ulasabilirim? İnstagramdan yazdim fakat cevap alamadim. Kenyada ne yaptiysam bitter tatlardan kurtulamadim.
İrfan Bey selamlar,Kavrum tarihi paketlerde nerede yazıyor acaba ?
Çok teşekkürlerİrfan Bey selamlar,
Sleeve'lerin altında veya içinde yazıyor. Alt tarafaki tarihler silinebiliyor o yüzden iç kısma da tarihi basabiliyoruz. Birkaç paket Kenya ve Honduras El Jaralon dışında kahvelerin kavrulma tarihi 30.06. Sizinkiler de ayın 30unda kavruldu burdan da söylemiş olayım.