• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kernel Coffee Roasters

Herkese selamlar,
Sipariş veren bütün arkadaşlara tekrardan teşekkür ederiz. Bu pazar indiririmizin son günü, hatırlatmak istedim. Kiloluk paketlerde her zaman indirim devam etmekte ve vakumlu olarak kahve isteme seçeneğiniz de her zaman bulunmakta.
Herkese bol kahveli günler.

Selamlar, @asait

Sitenizden Etiyopya Korcha ve Brezilya San Antonio sipariş vermeyi planlıyorum ancak kavrum tarihi ile ilgili kafam karıştı başlığı okuyunca, çekirdekler vakumlu olarak mı gelecek? Eğer evet ise hangi tarih kavrumlu ve hangi tarih vakumlu? Vakumlu değil ise hangi tarih kavrumlu olacak aydınlatabilirseniz sevinirim :)

Selamlar, @asait

Sitenizden Etiyopya Korcha ve Brezilya San Antonio sipariş vermeyi planlıyorum ancak kavrum tarihi ile ilgili kafam karıştı başlığı okuyunca, çekirdekler vakumlu olarak mı gelecek? Eğer evet ise hangi tarih kavrumlu ve hangi tarih vakumlu? Vakumlu değil ise hangi tarih kavrumlu olacak aydınlatabilirseniz sevinirim :)
Selamlar,
Şuan tüm çekirdeklerin kavrum tarihi 03.01.2022. Standart siparişleri normal paketlerinde gönderiyoruz. Daha sonra demlemek için saklamak isterseniz eğer bize sipariş notunda belirtirseniz de vakumlu olarak gönderebiliyoruz. Hemen tüketmek için bizce pek gereği yok ancak buzdolabında saklayıp birkaç ay sonra tüketmek için vakumlamanız gerekiyor.

Selamlar,
Şuan tüm çekirdeklerin kavrum tarihi 03.01.2022. Standart siparişleri normal paketlerinde gönderiyoruz. Daha sonra demlemek için saklamak isterseniz eğer bize sipariş notunda belirtirseniz de vakumlu olarak gönderebiliyoruz. Hemen tüketmek için bizce pek gereği yok ancak buzdolabında saklayıp birkaç ay sonra tüketmek için vakumlamanız gerekiyor.
Tamamdır süper, vakumlu istemiyorum onun için tamamen netleştirmek istemiştim(y)

150tl ve üzeri ücretisiz kargo şuanda. İndirim kodu girildiğinde 150tl ve üzeri olması gerekiyor. Şimdi kontrol ettim bir sorun görünmüyor ancak yine sorun çıkarsa bana özelden haber verebilirseniz hemen çözüm bulmaya çalışırım tabiki.

Son düzenleme:
Merhabalar. Yeni girişiminiz öncelikle hayırlı olsun. 1kg San Antonio ve Keramo siparişi geçtim ben de. Özellikle espresso kavrumunuzu merakla bekliyorum.

Brezilya San Antonio ve Colombia Santa Rosalarını deneme fırsatı buldum. San antonio tam yolda yanımda taşımak istediğim fiyat performans kahvesi oldu benim için. Gövdesi güzel, derinden güzel bir asiditesi de var.

Santa Rosa ise senenin sürprizlerinden, doğal bir kahveden beklemeyeceğim canlılıkta ve çok keyfeli dengeli bardaklar çıkardı. Gönül rahatlığıyla tekrar alınır.

Paketleri alırken de yeni profilledikleri Honduras kahvelerini denettiler sağolsunlar. Asidite sevenler cemiyetinin bir üyesi olarak, gövdesiyle bunu keyifli dengelebilen bir kahve de o olacak gibi. Üzüm, yeşil üzüm ve beyaz çay notaları sardı onda da bizi. Gelince ondan da bir paketim olur muhtemelen.

Keyifli, iyi işler çıkaran tüm gençleri desteklemeye devam :).

Kahveleri bu gün teslim aldım yanında gönderdiğiniz hediye iki paket kahve için çok teşekkür ederim. @asait :) Denemek için henüz degassing sürecinin tamamlanmasını bekliyorum, hepsi denendikten sonra yorumumu güncelleyeceğim.

Bugünlük kargo limitini 145 liraya çekme imkanınız var mdıır?
Selamlar, şuan için öyle bir uygulama yapamıyoruz maalesef ancak bu seferliğine ‘Mağazadan Teslim’ seçeneğini seçip sipariş verirseniz ben yine ücretsiz sizlere ileteceğim siparişinizi. Sipariş notunda belirtirseniz ama çok iyi olur karışıklık olmaması adına.

Kahveleri bu gün teslim aldım yanında gönderdiğiniz hediye iki paket kahve için çok teşekkür ederim. @asait :) Denemek için henüz degassing sürecinin tamamlanmasını bekliyorum, hepsi denendikten sonra yorumumu güncelleyeceğim.
Afiyet olsun umarım memnun kalırsınız kahvelerden de 😊 Yorumlarınızı muhakkak bekliyoruz biz de 😊

nedense sepete 2x250 gr santa rosa ekleyemiyorum. Benimle ilgili bir sorun mu?
Ben de kontrol ettim evet öyle bir hata alıyoruz, hemen ilgileniyoruz. Çok teşekkür ederiz bu arada haber verdiğiniz için.
Ps: Ben yazana kadar düzeltilmiş hata 😅

Selamlar, şuan için öyle bir uygulama yapamıyoruz maalesef ancak bu seferliğine ‘Mağazadan Teslim’ seçeneğini seçip sipariş verirseniz ben yine ücretsiz sizlere ileteceğim siparişinizi. Sipariş notunda belirtirseniz ama çok iyi olur karışıklık olmaması adına.
4539 numarası ile siparis notunda durumu belirtip sipariş verdim hocam(y)

Geri