• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kalita Türkiye Distribütörlüğü

@Globally Benim kargomda maalesef yanlış adrese gidiyor. Teslimat adresi yerine fatura adresine yollamışsınız.

Başka bir şehire gittiği için müdahale etmeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Emeği geçen herkese teşekkürler :) @NoDRaC @Globally

IMG_0897.jpg

Kendimi dev gibi hissettim :D Ufak olması bence gayet güzel ama.

IMG_0899.JPG

Edit: Cascavel ile V60'ta güzel performans alamamıştım. TH-3 için yaptığım click seviyelerinde (38-40 click) kalita'da 1.30 sürdü. Çok az underextract kaldı aşırı değil bence. 155 metal modelinde tıkanma olmayabilir bu arada.

Son düzenleme:
Emeği geçen herkese teşekkürler :) @NoDRaC @Globally

Ekli dosyayı görüntüle 12608

Kendimi dev gibi hissettim :D Ufak olması bence gayet güzel ama.

Ekli dosyayı görüntüle 12609

Edit: Cascavel ile V60'ta güzel performans alamamıştım. TH-3 için yaptığım click seviyelerinde (38-40 click) kalita'da 1.30 sürdü. Çok az underextract kaldı aşırı değil bence. 155 metal modelinde tıkanma olmayabilir bu arada.
Aynı şeyleri tekrarlar oldum ama 155'lerin hiçbir modelinde tıkanma gibi bir soruna rastlamadım. Yanlış bilgi içeren ezber infografikler kurbanı biraz ürün.

Afiyet olsun arkadaşlar. Umarım sizleri beklettiğime değmiştir :)

Aynı şeyleri tekrarlar oldum ama 155'lerin hiçbir modelinde tıkanma gibi bir soruna rastlamadım. Yanlış bilgi içeren ezber infografikler kurbanı biraz ürün.
Daha önce bir yerlerde yazmıştım. Ben aynı çekirdeği 155’te demlerken daha inceye gidiyorum 2 dk altında bitmesin diye.

Benim sipariş hala hazırlanıyor aşamasında. Kampanya başladıktan 5 dakika sonra vermiştim oysa ki siparişi.
Bayramda da V60'a devam o halde :)

Benim siparişim de hazırlanıyor aşamasını geçemedi :)
Neyse zaten kargoya verilse bile teslimat yetişmezdi. Sağlam gelsin de sorun değil.

Benim ne yazık ki belirttiğim adresten farklı bir adrese gitti ( iş adresime) şubeye gidip aldım. Fakat daha da önemlisi cam dripper sipariş vermeme rağmen metal geldi :(( bayram öncesi hevesle beklerken üzdü @Globally

Kalita 185 cam elime ulaştı. Beklediğimden küçük bir cisim ama çok kaliteli gözüküyor 😃

Sanırım bana yanlışlıkla 2 adet geldi. İkisinden de çıkan fatura birebir aynı @Globally Ne yapmak gerekir?

Ekli dosyalar

• 3CF68AD5-896F-4D43-827A-C1514E9DD790.jpeg
    3CF68AD5-896F-4D43-827A-C1514E9DD790.jpeg
    99.2 KB · Görüntüleme: 112
Bana da 2 filtre geldi yanlışlıkla. Arayıp mesaj attım ama sanırım çalışmayı bıraktılar bugün
Aynen aradım açan olmadı. Zaten her halükarda bayram sonrasına kaldı şuan ne yapılacaksa.

Tarihi sonradan fark ettim, almak için geç kalmışım. Sağlık olsun eğer olursa bir dahakine artık :)

Benim filtreler de sıkıntısız geldi, teşekkürler @Globally 😊

Geri