• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kalita Türkiye Distribütörlüğü

Globally

Barista
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Daha fazla  
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Merhaba Arkadaşlar,

Kalita Türkiye Distribütörlüğümüzü sizle paylaşmaktan onur ve gurur duymaktayız.

Ürünler Kalita Co., Ltd. Japonya'dan gelmektedir. Ürünlerin tamamı orjinal ve 2 YIL garantili olacaktır.

İlk Parti yüklemeler yapıldı Gelen ürünler biraz kısıtlı. 2nd ve 3rd siparişlerde daha çok çeşit getireceğiz.

Amacımız, Kaliteyi uygun fiyat ile kullanıcılarla buluşturmak ✌️

Tahmini gemi varışı 6-7 hafta sürecektir.

Gelen ürünler:
Glass Wave Dripper 155 (Black)
Glass Wave Dripper 185 (Black)
Stainless Wave Dripper 155
Stainless Wave Dripper 185
Wave Filter KWF-185 (100P) WHITE
Wave Filter KWF-155 (100P) WHITE

Saygılarımızla

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Kalita Türkiye Distribütörlüğümüzü sizle paylaşmaktan onur ve gurur duymaktayız.

Ürünler Kalita Co., Ltd. Japonya'dan gelmektedir. Ürünlerin tamamı orjinal ve 2 YIL garantili olacaktır.

İlk Parti yüklemeler yapıldı Gelen ürünler biraz kısıtlı. 2rd ve 3rd siparişlerde daha çok çeşit getireceğiz.

Amacımız, Kaliteyi uygun fiyat ile kullanıcılarla buluşturmak ✌️

Tahmini gemi varışı 6-7 hafta sürecektir.

Gelen ürünler:
Glass Wave Dripper 155 (Black)
Glass Wave Dripper 185 (Black)
Stainless Wave Dripper 155
Stainless Wave Dripper 185
Wave Filter KWF-185 (100P) WHITE
Wave Filter KWF-155 (100P) WHITE

Saygılarımızla
Tebrikler, Hayırlı olsun, beklenen Kalita filtre indirimi geliyor mu? 😉

Tozlu raflarda bekleyen Kalitalar çıkacak sanırım.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Yerimizi aldık beklemedeyiz :)

Tahmini satis tarihi sorma nedenim, zaten bu aralar bakip duruyordum acaba alsammi diye burada gorunce gelburanin distributorlugunu ve toplu alimda firsatini acaba beklesemmi diye dusundum. Bundan ekstra merakim 😊

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-11-20-05-33-925_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-02-11-20-05-33-925_com.android.chrome.jpg
    69.7 KB · Görüntüleme: 168
Paslanmazı sallayın yaw bende var. Akış içlerinde en problemlisi deniyor. Ben seramiği bekliyorum..

Gelen urunler icinde paslanmas ve cam varmis tabi sonradan seramikte eklenebilir. Ancak herkesde paslanmaz goruyorum ben ozelliklede youtube gibi yerlerde inceleme yapanlarda bu paslanma uzerinden yapiliyordu. En cok tercih edilen gibi dusunuyordum.

Hatta durum oyleki ilk arastirmaya baslayan yabanci videolar izleyen biri sadece paslanmaz versiyonu var gibi dusunebilir. Sizin paslanmazdan olan memnuniyetsizliginiz sasirtti acikcasi. Acaba akis yavasligi lezzetini kotu yonde etkiliyormu sizce.

Karşılaştırmalarda paslanmaz çelik versiyon en yavaş olanı olsa da ben ısrarla onu almak istiyorum. Cam olan en hızlısı galiba. Ama sırf daha güzel gözüktüğü ve kırılmayacağı için çelik.

Geri