• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kalita Türkiye Distribütörlüğü

Merhaba,

Bayram öncesi maalesef gönderime izin vermediler.
Paketlemelerimiz sağlam şekilde yapılacaktır. Kırılma gibi bir durumda durum tespit tutanağı talep ederseniz. Kırılan ürünlerde garanti veriyoruz yenisi gönderilecektir.
Tespit tutanagi desiginiz sey acaba kargocunun tutacagi bir belgemidir.

Eger oyle birseyse kargocunun paketimi acmami bekleme ihtimali %1 bile degil, umarim bosuna evhamlaniyorumdur.

Edit: Hatta bazen kapiya kargoyu birakip gidiyor.

Tespit tutanagi desiginiz sey acaba kargocunun tutacagi bir belgemidir.

Eger oyle birseyse kargocunun paketimi acmami bekleme ihtimali %1 bile degil, umarim bosuna evhamlaniyorumdur.

Edit: Hatta bazen kapiya kargoyu birakip gidiyor.
Ondan bahsedilmiş sanırım ama dediğiniz gibi kargo çalışanını görmek bile zorken onu bekletip kargoyu açıp kırık çıkması halinde tutanak tutturmak imkansıza yakın.
Bugün kargoya verilse ve herkes bayram öncesi ürününe kavuşsa iyiydi. Toplu alım bilgilendirmesinde de kargoların çıkışı için 10 mayıs denmişti, ama böyle bir dönemde bir şey söylemek de zor.

Ondan bahsedilmiş sanırım ama dediğiniz gibi kargo çalışanını görmek bile zorken onu bekletip kargoyu açıp kırık çıkması halinde tutanak tutturmak imkansıza yakın.
Bugün kargoya verilse ve herkes bayram öncesi ürününe kavuşsa iyiydi. Toplu alım bilgilendirmesinde de kargoların çıkışı için 10 mayıs denmişti, ama böyle bir dönemde bir şey söylemek de zor.
Merhaba,

Kargo görevlisi teslim sırasında tutulması gereken not düşülmesi gereken bir işlem. bu işlemi yaptıramazsanız ürünün paketini ve içerisini fotoğraflayıp bizimle paylaşmanız yeterli olacaktır.

Umarız bu durumla karşılaşmazsınız :)

Lütfen kargolanmış olsun 😥

Kargonun yola çıktığına dair bildirim geldi. Teslim tarihi ise 18 Mayıs. Dün çıkmış olsaydı bayram öncesi teslimat tamamlanırdı sanırım. Sağlık olsun.

Benimki hala çıkmamış gözüküyor size nerden bildirim geldi?

Ben metal aldım. Görüntüsü çok hoşuma gidiyor. Kahve bana göre zevk işi yoksa kavanozla da demlersin :D

Kalita alan arkadaşlar cam mı metal olan dripper mı aldınız? Bende almayı düşünüyorum ama iki modelin arasında kaldım.
Ben hız konusu yüzünden uzun süre cam almayı düşünüyordum. Epey bir şeyler okuduktan sonra çelik olana döndüm. Sebepleri, hız konusunun özellikle 155 versiyonunda çok inanılmaz derecede bir fark oluşturmayacağını ya da var olan farka rahatça uyum sağlanabileceğini düşünmem, kırılma riski olmaması ve cama göre bana da estetik olarak daha fazla hitap etmesi.

Metal 185 ile kervana katıldım. Kargom da yola çıkmış. En sevdiğim mesaj 🤪. Tıkanma probleminin basitçe gideriliyor olması, göze hitap etmesi ve cam modele kıyasla ömürlük olması benim tercihimi şekillendirdi.

Bende de şimdi kargoya verildi diye gözüktü sitede.

Sizin mesajı görünce ben de kontrol ettim tekrar, kargoya verildi olarak gözüküyor şimdi. Bir an umutsuzluğa kapılmıştım bizimkiler bayramdan sonraya kaldı diye:d
Stresten saat başı kontrol ediyordum ya. 1 hafta bekleyecek sabır yok bende :d Sırf bu sebepten aylık alımı da erteledim.

Geri