Aynı şeyleri tekrarlar oldum ama 155'lerin hiçbir modelinde tıkanma gibi bir soruna rastlamadım. Yanlış bilgi içeren ezber infografikler kurbanı biraz ürün.Emeği geçen herkese teşekkürler@NoDRaC @Globally
Ekli dosyayı görüntüle 12608
Kendimi dev gibi hissettimUfak olması bence gayet güzel ama.
Ekli dosyayı görüntüle 12609
Edit: Cascavel ile V60'ta güzel performans alamamıştım. TH-3 için yaptığım click seviyelerinde (38-40 click) kalita'da 1.30 sürdü. Çok az underextract kaldı aşırı değil bence. 155 metal modelinde tıkanma olmayabilir bu arada.
Daha önce bir yerlerde yazmıştım. Ben aynı çekirdeği 155’te demlerken daha inceye gidiyorum 2 dk altında bitmesin diye.Aynı şeyleri tekrarlar oldum ama 155'lerin hiçbir modelinde tıkanma gibi bir soruna rastlamadım. Yanlış bilgi içeren ezber infografikler kurbanı biraz ürün.
Bana da 2 filtre geldi yanlışlıkla. Arayıp mesaj attım ama sanırım çalışmayı bıraktılar bugünSanırım bana yanlışlıkla 2 adet geldi. İkisinden de çıkan fatura birebir aynı @Globally Ne yapmak gerekir?
Aynen aradım açan olmadı. Zaten her halükarda bayram sonrasına kaldı şuan ne yapılacaksa.Bana da 2 filtre geldi yanlışlıkla. Arayıp mesaj attım ama sanırım çalışmayı bıraktılar bugün