• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kalita Türkiye Distribütörlüğü

Siparişim ile ilgili adres değişikliği talebinde bulunmuştum ancak dikkate alınmamış. Ayrıca benim siparişimde 2 adet Kalita WAVE Filtre Kağıdı KWF-185 White (100P) ve 2 adet Kalita WAVE Filtre Kağıdı KWF-185 White (100P) olmasına rağmen 1'er adet geldi. Yoğunluktan atlanmış galiba. @Globally
Merhaba,

sizin siparişte şubede bekletilip iade geldi farklı kargo ile kargolandı

Çelik 185 ile demlemelere devam ediyorum. Cmd 23 klik 15gr. olarak yaptığım demlemelerde herhangi bir tıkanma ile karşılaşmadım şu ana kadar fakat merak ettiğim şöyle bir durum var, metal olanların akışının daha yavaş olduğu hep söylendi ve ölçümlerde o yönde zaten ki bu fizik kuralları gereğide böyle olmalı (eğer yanlış gözlemlemiyorsam cam olanların delikleri daha geniş, tabi yan yana karşılaştıramadım eşitse durum değişir ) hem cam hem de metal malzemede delikleri daraltmak ve genişletmek zor bir işlem olmasa gerek peki üretici neden bunları tüm modellerde eşitlemiyor? alım öncesi kafalar karışıyor.Bununla ilgili bir bilgi var mı ortada sebebi şu diye? Metal, cam ve seramik seçenekleri farklı tat profilleri almak için ayrı ayrı ürünler mi?

şu kodları bir türlü bulamıyorum ben :) yardımcı olun gözünüzü seveyim

Sayın @Globally, distribütörlük kampanyanızdan aldığımız filtreler tükenmek üzere. Yok mu efsane kasım indiriminiz 😊

Yakın bir zamanda Kalita 155 filtreleri getirme planınız var mı?

@Globally merhaba bir site linkiniz yokmu göremedim
alışveriş için: kurumsal siteleri:

Merakla bekliyoruz. 155 filtresi neredeyse hiç bir yerde yok, olan yerler ile alakalı iyi yorum yok.

Geri