• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

Williams Coffee +1

Sessiz sedasız Kungpow’a vermiştim. Birinci çıkmasına sevindim :) umarım bu sefer olumlu dönüş yaparlar.

Hala Kungpow birinci çıkabiliyor, hayata bak.:D

Bende ara ara kungpow a oyumu attım bu sefer hiç beklenmedik şekilde kazanmış. Umarım bu sefer bu alım olacak ☺️👍

Tasarımı güzel paketlere olan zaafımdan dolayı birkaç arkadaşım bu firmayı önermişti. Listeme eklemiştim, şansa yaşıyoruz anketten galip çıktılar 🤷🏼‍♀️

Umarım yeni çekirdekler getiririler. Çekirdek çeşitleri olmadığı için sipariş vermeyi ertelemiştim 👩🏻‍🦰

300 gramlık paket olarak değil de deneme paketi şeklinde bir alım olabilirse denemek isterim, merak ettiğim bir kavurucuydu kungpow o yüzden diğer merak ettiğim ve seçtiğim At Origin'in seçilmemesine üzülmedim 😅

Forumun üye sayısı arttı; talep arttı; kungpow'un ilk birinci çıktığı zamandan bu yana bildiğim kadarıyla üretim kapasitesi sabit ve çekirdekleri yok satıyor. Bu alıma da katılmaları zor gibi duruyor. Umarım şaşırtırlar bizleri.

Gizemli web sayfası ve renkli paket tasarımları ile merakımı çeken bir kavurucu Kungpow. Hayırlısı bakalım, umarım olumlu dönüş sağlarlar.
Yalnız 300gr çok değil mi? 🙄

Kungpow iyi bir kavurucudur. Denediğim lezzetli ve akılda kalan çekirdekleri var. Yanlız az az kavrum yapan ve stokta fazla çekirdek bulundurmayan fakat kavrumlari özel olan bir kavurucu. Toplu alıma girerlerse umarım aynı kalitede çekirdek kavurmaya özen gösterirler. Muhtemelen yaşamadıkları bir yoğunluk yaşayacaklar toplu alımda bu sebeple kaliteden ödün vermemelerini ümit ediyorum.

Kungpow iyi bir kavurucudur. Denediğim lezzetli ve akılda kalan çekirdekleri var. Yanlız az az kavrum yapan ve stokta fazla çekirdek bulundurmayan fakat kavrumlari özel olan bir kavurucu. Toplu alıma girerlerse umarım aynı kalitede çekirdek kavurmaya özen gösterirler. Muhtemelen yaşamadıkları bir yoğunluk yaşayacaklar toplu alımda bu sebeple kaliteden ödün vermemelerini ümit ediyorum.
kavurucuları ve firma sahibi (sanırsam) Warrick yanlış hatırlamıyorsam Hollandalı. kaliteden ödün vereceğini sanmıyorum. zaten önceki alıma da esas katılmama nedenleri "hallederiz abi" mantığında olmamaları bence.

düzeltme: Warrick Güney Afrikalıymış. teşekkürler @mimds

Son düzenleme:
Warrick ve Suzi'yi şahsen tanıyorum Warrick Güney Afrikalıdır :) Benimde şahsen şöyle bir sürecim vardı tüm kavurucuları denemek ve kendime uygun olanı bulmak, dene dene ve dene işin özü de bu ya zaten :) neyse konuya döneyim. Şuan kendimce oluşturduğum favorim 4-5 kavurucum var onların içinde olduklarını rahatça belirtebilirim.Marka, kişi, kavurucu, ambalaj vesaire vesaire açıkçası umurumda değil, bana göre en iyi çekirdeği kim alıp ona göre yakışacak bir kavurma ile maksimum potansiyeli ortaya çıkaran kim ise gider ondan kahve alırım. Yani iyi çekirdek artı onu maksimize eden iyi bir kavurucu ana tercih nedenim teşekkürler selamlar. :) Yeni bir gönderi atmayayım buradan düzenle seçeneği ile devam edeyim. 2 yıl önceydi galiba Kungpow radarıma girmişti daha çok yeniydi, hatta siteleri İngilizce idi. Sonrasında Türkiye içi kahve satmıyorlar diye duymuştum açıkçası biraz garipsemiştim. Bende o dönem bir kaç acayip kahvenin etkisinde kalmıştım. Daha iyi nasıl kahveler bulabilirim diye talan ediyorum interneti :) tabi ben mesaj attım kendilerine Masmavi pakette 2 ya da 3 paket kahve almıştım. Baya iyiydi sonra baktım her yeni çıkan kahvelerini alıyorum :) Gel zaman git zaman İstanbul'a gittiğimde kendileriyle buluştum. İyi kahve arayışımda ki bu süreçte çok güzel insanlarla tanıştım. Warrick ile Suzi de bu insanlardan biri kendileri çok tatlılar :giggle: ama dediğim gibi iyi kavrulmuş iyi kahve kırmızı çizgimdir düşmanım bile satsa gider ondan alırım. Mübalağa yapıyorum teşbihte hata olmaz derler :unsure::LOL: Sonuca bağlamak gerekirse ben her insanın yaptığı demleme ya da kavurmayla ulaşmaya çalıştığı o en iyi fincan idealine olan yolculuğunu incelemek ve onların bakış açısıyla bakmak bağlamında olabildiğince herkesle tanışmak ve herkesin elinden kahve içmeye çalışıyorum. Bir çok şey öğrendim ve hala öğrenmeye devam ediyorum.
kavurucuları ve firma sahibi (sanırsam) Warrick yanlış hatırlamıyorsam Hollandalı. kaliteden ödün vereceğini sanmıyorum. zaten önceki alıma da esas katılmama nedenleri "hallederiz abi" mantığında olmamaları bence.

Son düzenleme:
En son toplu alima katılmak istediklerini belirtmişler.Yani öyle yazmıştı anketle uğraşan arkadaşlar.Bence iyi olmuş renkli paketlerden ziyade kavrumu çok iyiymiş

Benim de favori kavurucardandır kungpow. Paketleri güzel çekirdekler güzel kavrum çok çok güzel. İptal edilen oylamada incommon'a vermiştim ikinci oylamada elim kungpowa gitti nedense 🙂
Elimde çok fazla çekirdek olduğu için alım da yapamadım bu aralar kungpow'dan. Bence güzel seçim.

Anketeleri önceden takip eden arkadaşların da bildiği gibi kungpow 3. kez anket kazanını ve ilk ikisinde gümrük problemlerinden kaynaklı foruma kahve kavurmaktan şeref duyacaklarını fakat gümrük gecikicek başka zaman yaparsak çok seviniriz gibisinden konuşmuştuk ve yeni yıla kugpow ile girmek güzel olucak. Bu hafta firma ile iletişime geçicez ve bu ay kungpow ayı olucak emimin :)

Geri