Warrick ve Suzi'yi şahsen tanıyorum Warrick Güney Afrikalıdır

Benimde şahsen şöyle bir sürecim vardı tüm kavurucuları denemek ve kendime uygun olanı bulmak, dene dene ve dene işin özü de bu ya zaten

neyse konuya döneyim. Şuan kendimce oluşturduğum favorim 4-5 kavurucum var onların içinde olduklarını rahatça belirtebilirim.Marka, kişi, kavurucu, ambalaj vesaire vesaire açıkçası umurumda değil,
bana göre en iyi çekirdeği kim alıp ona göre yakışacak bir kavurma ile maksimum potansiyeli ortaya çıkaran kim ise gider ondan kahve alırım. Yani iyi çekirdek artı onu maksimize eden iyi bir kavurucu ana tercih nedenim teşekkürler selamlar.

Yeni bir gönderi atmayayım buradan düzenle seçeneği ile devam edeyim. 2 yıl önceydi galiba Kungpow radarıma girmişti daha çok yeniydi, hatta siteleri İngilizce idi. Sonrasında Türkiye içi kahve satmıyorlar diye duymuştum açıkçası biraz garipsemiştim. Bende o dönem bir kaç acayip kahvenin etkisinde kalmıştım. Daha iyi nasıl kahveler bulabilirim diye talan ediyorum interneti

tabi ben mesaj attım kendilerine Masmavi pakette 2 ya da 3 paket kahve almıştım. Baya iyiydi sonra baktım her yeni çıkan kahvelerini alıyorum

Gel zaman git zaman İstanbul'a gittiğimde kendileriyle buluştum. İyi kahve arayışımda ki bu süreçte çok güzel insanlarla tanıştım. Warrick ile Suzi de bu insanlardan biri kendileri çok tatlılar

ama dediğim gibi iyi kavrulmuş iyi kahve kırmızı çizgimdir düşmanım bile satsa gider ondan alırım. Mübalağa yapıyorum teşbihte hata olmaz derler

Sonuca bağlamak gerekirse ben her insanın yaptığı demleme ya da kavurmayla ulaşmaya çalıştığı o en iyi fincan idealine olan yolculuğunu incelemek ve onların bakış açısıyla bakmak bağlamında olabildiğince herkesle tanışmak ve herkesin elinden kahve içmeye çalışıyorum. Bir çok şey öğrendim ve hala öğrenmeye devam ediyorum.
kavurucuları ve firma sahibi (sanırsam) Warrick yanlış hatırlamıyorsam Hollandalı. kaliteden ödün vereceğini sanmıyorum. zaten önceki alıma da esas katılmama nedenleri "hallederiz abi" mantığında olmamaları bence.