• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

:) şimdiden kolay gelsin alım ekibi

Yanlış görmediysem sitelerinde şuan 2 çekirdek var sanırım, gramaj 200 seviyelerine düşürülüp 2'li paket hazırlansa çok hoş olur

Kungpow çıkmasına sevindim. Kendilerinden daha önce 3 paket kahve almıştım, gerçekten güzel kahvelerdi. Özellikle Rwanda kahvesi çok tatlı ve lezzetliydi, bitmesine üzülmüştüm. Ayrıca 300 gramlık paket konusuna takılmamak lazım. 250 gramlık paketlerle kıyaslandığında fiyatı da piyasanın çok üstünde durmuyor. Umalım da kulübümüze güzel bir kampanya ve kahve çeşitliliği sunarlar. Böylece, yine kahve kahve hakkında muhabbetler okuruz.

Heyecanlandırdı!

Aklıma takılan bir şey var: Kural 7'de "seçilen bir firma 12 ay boyunca ankete alınmıyor" ifadesi yer alıyordu. Daha iyi anlamak bakımından soruyorum, örneğin (bunu istemem ama) seçilen firma olan Kungpow ile ocak ayı alımında anlaşılamasa ve ankette ikinci çıkan kavurucuyla anlaşılsa, hangi firma 12 ay boyunca ankete giremeyecek? Seçilen firma mı, anlaşılan firma mı, yoksa ikisi birden mi?

Yanlış görmediysem sitelerinde şuan 2 çekirdek var sanırım, gramaj 200 seviyelerine düşürülüp 2'li paket hazırlansa çok hoş olur
4 çeşit kahve olması gerek. Burundi ve Kenya haftalık kavrumu tükendiği için o şekilde. Yeniden stoklarda girerler.

Heyecanlandırdı!

Aklıma takılan bir şey var: Kural 7'de "seçilen bir firma 12 ay boyunca ankete alınmıyor" ifadesi yer alıyordu. Daha iyi anlamak bakımından soruyorum, örneğin (bunu istemem ama) seçilen firma olan Kungpow ile ocak ayı alımında anlaşılamasa ve ankette ikinci çıkan kavurucuyla anlaşılsa, hangi firma 12 ay boyunca ankete giremeyecek? Seçilen firma mı, anlaşılan firma mı, yoksa ikisi birden mi?

Muhtemelen alım yapılan firmayı kastetmiştir arkadaşlar @mvscoffee

Anket tarihine bakmamışım daha oy veremeden kapanmış ama olsun, Kungpow içtiğim her çekirdeği ile mest olduğum bir kavurucu. Yalnız detayları konuşmasanız da belki “yine siz seçildiniz” diye bi headsup verirse görevli arkadaşlar fena olmaz. Evi arabayı ipotek etsinler de çekirdek bulsunlar ellerinde yoksa, yine “çekirdeğimiz kalmadı” olmasın shdhjddhsjchjd

Kungpow Espresso için kavurmuyor mu?

Kungpow Espresso için kavurmuyor mu?
Kungpow sabit kavurmalar yapmaz. Espresso veya filtre için sabit bit kavrum preseti yoktur, her çekirdeğe ayrı bir kavrum profili uyguluyorlar ve “her çekirdeğin belli bir potansiyeli vardır, filtre/espresso için uygun olmayan bir çekirdeği kavrumu ile uygun olmayan bir demleme profiline zorlamak doğru değildir” gibi bir düşünce yapıları var. Canlı yayınlarını takip ettiğimden biliyorum. Eğer bulabiliyorlarsa filtre veya türk kahvesine uygun çekirdek bulup onları da kavuruyorlar.

Ama geçmişte filtre işin daha uygun olduklarını söyledikleri bazı çekirdeklerden (Guetamala El Mirrador örneğini hatırlıyorum, muazzam bir çekirdekti) çok güzel espresso çıkardığını iddia eden arkadaşlar vardı.

Son düzenleme:
Kungpow sabit kavramlar yapmaz. Espresso veya filtre için sabit bit kavrum preseti yoktur, her çekirdeğe ayrı bir kavrum profili uyguluyorlar ve “her çekirdeğin belli bir potansiyeli vardır, filtre/espresso için uygun olmayan bir çekirdeği kavrumu ile uygun olmayan bir demleme profiline zorlamak doğru değildir” gibi bir düşünce yapıları var. Canlı yayınlarını takip ettiğimden biliyorum. Eğer bulabiliyorlarsa filtre veya türk kahvesine uygun çekirdek bulup onları da kavuruyorlar.

Ama geçmişte filtre işin daha uygun olduklarını söyledikleri bazı çekirdeklerden (Guetamala El Mirrador örneğini hatırlıyorum, muazzam bir çekirdekti) çok güzel espresso çıkardığını iddia eden arkadaşlar vardı.
Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar

Kungpow ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zamanda detayları buradan duyuracağız.

Heyecanlandırdı!

Alım yapılan firma hocam bu konular ile ilgili soruların cevaplarını yarın sabahtan bir konu açıp açıklama yapacaz

Alım yapılan firma hocam bu konular ile ilgili soruların cevaplarını yarın sabahtan bir konu açıp açıklama yapacaz
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ama birinci seçilip de (çeşitli nedenlerle) anlaşma sağlanamayan kavurucu da 12 ay anket katılımından muaf tutulsa verimli olabilir diye düşünüyorum.

X kavurucuyu seçiyoruz ama çeşitli nedenlerle anlaşma sağlanamıyor diyelim. Onu beğendiğimiz veya merak ettiğimiz için birkaç ay sonra tekrar seçiyoruz ama yine çeşitli nedenlerle anlaşma sağlayamayabiliyoruz. Böyle bir durumda ona verilen oylar boşa gitmiş oluyor. Ankette o kavurucu olmasa, başka birine verecekti belki oy kullananlar. Bunun da ötesinde size ekstra iş yükü çıkıyor gereksiz yere. Anket katılımından muaf tutarak o kavurucuya 1 yıl süre vermiş oluyoruz, anlaşamamıza neden olan hususların değişebilmesi hakkında.

Hocam ankette
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ama birinci seçilip de (çeşitli nedenlerle) anlaşma sağlanamayan kavurucu da 12 ay anket katılımından muaf tutulsa verimli olabilir diye düşünüyorum.

X kavurucuyu seçiyoruz ama çeşitli nedenlerle anlaşma sağlanamıyor diyelim. Onu beğendiğimiz veya merak ettiğimiz için birkaç ay sonra tekrar seçiyoruz ama yine çeşitli nedenlerle anlaşma sağlayamayabiliyoruz. Böyle bir durumda ona verilen oylar boşa gitmiş oluyor. Ankette o kavurucu olmasa, başka birine verecekti belki oy kullananlar. Bunun da ötesinde size ekstra iş yükü çıkıyor gereksiz yere. Anket katılımından muaf tutarak o kavurucuya 1 yıl süre vermiş oluyoruz, anlaşamamıza neden olan hususların değişebilmesi hakkında.
Hocam ankette çıkan firma da sorun oldu diyelim 2. Gelen geldi ankette seçilmiş olan firma sonra ki ay yine ankete katılım sağlayabilşr yani hem alım yaptığımız firma sırf ikinci geldi diye ikinci firmayı tekrar ankete niye alalım

Hocam ankette

Hocam ankette çıkan firma da sorun oldu diyelim 2. Gelen geldi ankette seçilmiş olan firma sonra ki ay yine ankete katılım sağlayabilşr yani hem alım yaptığımız firma sırf ikinci geldi diye ikinci firmayı tekrar ankete niye alalım
İkinci gelmesine rağmen alım yaptığımız firma hemen tekrar ankete girsin demedim ki. O da, birinci seçilip de anlaşma sağlanamayan firma da 12 ay beklesin. İkinci şansı 12 ay sonra tanımış olacağız yani. Anlaşamama nedeni operasyonel ise bunu çözmek için 12 ay makul bir süre. O sürede bize çekirdek temin edebilecek bi' dolu kavurucu var ülkede... Söz meclisten dışarı, genel konuşuyorum.

Firmalar hazır değillerse ankete katılmamalılar, katılıp kazandıkları halde anlaşma sağlamadıysa bence de 12 ay sonra tekrar dahil olabilirler. Eğer bir engelleri varsa ankete hiç katılım olmamalı diye düşünüyorum.

20 tane firmaya biz sizi ankete almayı düşünüyoruz kahve stoğunuz var mı sorulmasını istiyorsunuz ¿
Ankete eklemek için firmalardan ok alınıyordur diye düşünüyorum, bu durumda katılmak istemeyen firma kendi bildirebilir. Bildirmiyorsa 12 ay sonra katılabilir.

not: yukarıdaki caps’ten sonra tartışmaya konsantre olamayacağım sanırım🤣

Geri