• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

Forumda bugüne kadar kimler neler yazdı, herhangi bir uyarı vb. verilmedi diye biliyorum. Suat bey de sağolsun her defasında yönetilmeye ihtiyacınız yok deyip kimseyi kısıtlamamıştır. Şu madde account ban mı geliyor acaba diye düşündürdü.

Konunun amacından çıkmaması ve konunun önüne geçmemesi adına size bilgilendirme amaçlı bir özel mesaj göndereceğim. Kulübü kurduğumuz zaman bir birimizi tanıyan küçük bir kitleydik. Onlarca üyeden binlerce üyeye ulaştık. Topluluk büyüdükçe ister istemez olumsuz durumlar oluşuyor. Bireysellikten uzak topluluğun belirlediği bir kurallar olması gerektiğini düşünüyorum. Bu kurallar kesinlikle ifade özgürlüğünün önüne geçmeden, kulüpten aldığımız keyfi artıracak kurallar olmalı.

Herhangi bir kriter yok kahve kavuruyor olması ve sizlerden ankete katılması için istek gelmesi yeterli. Diğer ay ankete eklenecektir.
Ben de diğer ay oy kullanırım o halde. Teşekkürler.

https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/kahve-kavuran-firmalar-listesi.432/
Arkadaşlar buraya firmaları yazarsanız ben Şubat ayı anketine ekleyim old javayı eklemeyi unuttum açıkçası yoğunluktan @Karanfil özür dilerim hocam
Estağfurullah, ne özrü. Bu gönüllü bir iş. Ama zaten o başlığa yazmıştım ben de :)

Süreci yöneten ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Güzel bir ocak ayı alımı ile 2021 bizim için daha huzurlu ve mutluluk getirir umarim 😊

Forumda bugüne kadar kimler neler yazdı, herhangi bir uyarı vb. verilmedi diye biliyorum. Suat bey de sağolsun her defasında yönetilmeye ihtiyacınız yok deyip kimseyi kısıtlamamıştır. Şu madde account ban mı geliyor acaba diye düşündürdü.
Kasıtlı hakaret, kışkırtma, manipülasyon çabası olmadıkça, öyle bir şeyin olmasına hepimiz karşı çıkarız.

Öncelikle verdiğiniz emek, ayırdığınız zaman için çok teşekkür ederim. Ancak dünkü durumlara ilgili birkaç hususu merak ediyorum. Sorgulama amacım sevdiğim bir sitenin daha iyiye gitmesi
Birincisi bu ankete kavurucularının katılması yasak mıydı? Kahve fabrikası bir kuralı çiğnediği için mi çıkarıldı. Yoksa neden çoğunluğun istediği olmadı. Ve bir firma listeden çıkarıldı.
İkincisi konu kilit meselesinin kuralı nedir. Normal bir tartışma dönüyordu. Hakaret kötü içerik, herhangi bir olumsuz durum görmedim.

Öncelikle verdiğiniz emek, ayırdığınız zaman için çok teşekkür ederim. Ancak dünkü durumlara ilgili birkaç hususu merak ediyorum. Sorgulama amacım sevdiğim bir sitenin daha iyiye gitmesi
Birincisi bu ankete kavurucularının katılması yasak mıydı? Kahve fabrikası bir kuralı çiğnediği için mi çıkarıldı. Yoksa neden çoğunluğun istediği olmadı. Ve bir firma listeden çıkarıldı.
İkincisi konu kilit meselesinin kuralı nedir. Normal bir tartışma dönüyordu. Hakaret kötü içerik, herhangi bir olumsuz durum görmedim.

1. Ocak ayı için zaten yetişemeyeceğini belirtti, Ocak’ta kahve alamamış olacaktık yani, Şubat ayı’na aldık.

2. Kavurucuların mesaj atmamasını birkaç ay öncesinde sadece sözlü olarak bahsetmiştik, artık kuralları her ay yazacağız.

3. Konunun kilitlenmesi üste çıkmasını engelleyip, bu başlık ile karıştırılmaması.

Hayırlı olsun, umarım herkes için verimli bir kahve tadımı olur. Ben kahvelerini merak ettiğim ve çeşitliliği yeterli gözüken "at origin" diyorum.

Emek veren herkesin eline sağlık, oyumu kullandım.

Soru soranlara ya da fikir görenlere tepki gösterip alım ekibini savunmaya çalışanları görüyorum. Kimse alım ekibinin yaptıklarını görmezden gelmiyor ya da onları suçlamıyor arkadaşlar. Ya anlamadıkları noktayı soruyorlar ya da iyi niyetle tavsiye veriyorlar. Üyeleri suçlamaya, beğenmiyorsanız katılmayın! dememiz anlamlı görünmüyor.

Bu ay gene aynı sorular ya da aynı eleştiriler yapılacak diye einstein’lık yapmaya gerek yok. Sorular cevaplanmadığı ya da cevaplar düzgün bir şekilde tasniflenmediği sürece insanlar benzer soruları tekrar tekrar soruyorlar. Ben mesela sonuçlarda neden diğer kavurucuların yüzdesinin açıklanmadığını bilmiyorum. Mutlaka mantıklı bir sebebi vardır ya da bir yerlerde açıklanmıştır ancak kolay erişim yok bu yazılara.

Alınan kararların ya da sorulan soruların S.S.S gibi bir başlık altında toplanmasını ve aylık alım başlığında bu başlığa link verilmesini öneriyorum. Böylece insanların tartışmaları ayrı bir başlıkta toplanacak ve tek bir postta alınan kararların sebepleri anlaşılacaktır. Böyle bir şeye girilmedikçe “Her ay aynı tartışmalar dönüyor :s” demek çok kolay. Bir söz var “Delilik: aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir.”

Keyifli bir alım olmasını diliyorum.

Kur farkı yüzünden Amerika’da tükan açmak kolay değil şu devirde. Nacizane destek için Boxx Coffee’ye verdim oyu 😂

Oyumu yine geçen sefer olduğu gibi William'dan yana kullandım 😊

Son aylarda hep bir tatsızlık çıkıyor oylamalar sırasında. Bence artık alımlardan keyif almaya bakalım. Gerilmeye hiç gerek yok 😊

espresso çeşitliliği için oyumu kimmaya verdim.

Geri