• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Kulübü "Ocak" Ayı Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (LINK ACILDI)

Her ay olduğu gibi oyumu kullandım 😁 bu ay yine hep birlikte güzel kahveler tadarız, emeği geçen herkese teşekkürler 😊

Arkadaşlar selam.

Dün iptal edilen anketi yeniden yayınlıyoruz.
Sizlerden rica ederek bir iki ekleme yapma kararı aldık.

1. Anket esnasında oylamanın seyrini değiştirecek yorumlar atıldığı takdirde silincektir.( Fanatik firma yorumları, firmayı ön plana atacak yazılar ve firma adına yazan kişilerin yorumları)
2. Ankete katılan kavurucular yorum olarak kampanya, indirim vb paylaşımları silincektir ve bir sonraki oylama süresine kadar anket dışı kalacaktır.
3. Hakaret oluşturabilecek ve sonucunda büyük tartışma çıkartacak paylaşımlar silinip uyarı verilcektir.
4. Anket ile ilgili sorunlarınızı @mtgg @coffeebean @Kahveciningalaksirehberi @mvscoffee hesaplarına özel mesaj atarak iletebilirsiniz. Yorumlar arasında cevaplamamız uzun sürebiliyor.
5. Ankette 1. Çıkan kavurucu firma ile teknik bir problem oluşur ise 2. Gelen firma ile iletişime geçilecektir.
6. Yorumlar altında troll amaçlı mizah yapılmamasını rica ederiz.
7. Ankette bulamadığınız veya bizim gözümüzden kaçan firmalar için aşağıda bulunan konuya mesaj atarsanız bir sonra ki ay yapılacak oylamaya ilgili firmayı ekleriz. Unutmadan seçilen bir firma 6 ay boyunca ankete alınmıyor.

Bu kararları özür dileyerek almak zorunda kalıyoruz dün bizlere gelen mesajlar ve anket seyrinin büyük farklar ile değişmesinden kaynaklı olarak.

Bu süreçlerde bize kızdığınız, üzüldüğünüz ve en önemlisi destek olduğunuz için teşekkür ederiz.

Şöyle bir önerim var; Kavurucu firma sahibi, çalışanı ya da firma ile ilişiği olarak foruma katılanların profilinde, bunu belirten bir ibare bulundurma şartı olursa, buradaki yorum ve tartışmaların nesnel olup olmadığı daha anlaşılır olabilir.

Şöyle bir önerim var; Kavurucu firma sahibi, çalışanı ya da firma ile ilişiği olarak foruma katılanların profilinde, bunu belirten bir ibare bulundurma şartı olursa, buradaki yorum ve tartışmaların nesnel olup olmadığı daha anlaşılır olabilir.

Öneriler buraya:

Öneriler buraya:

Benim önerim yalnızca toplu alımları hakkında değil, forumdaki bütün paylaşımlar için.

Listede Coffee Departmenti aradı gözlerim ama yoktu bence olmalıydı. Neyse incelediğim kadarı ile denemek istediğim güzel kahveleri olduğu için oyum bu ay AO verdim. Emek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Listede Coffee Departmenti aradı gözlerim ama yoktu bence olmalıydı. Neyse incelediğim kadarı ile denemek istediğim güzel kahveleri olduğu için oyum bu ay AO verdim. Emek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Ağustos ayında seçilmişti o yüzden yok galiba

Petra'nın guatemala kavrumları tekrardan stoklarına dahil oldu, denemek istediğim fakat fiyatı çok bulduğum için oyum kendilerinden yana

Neden temmuz? Bekleme süresi 6 ay.
6 aylık süre dolan firmalar tekrardan loopa girdiği ve seçildikleri için diğer firmalara şans kalmadığını gözlemledik normal şartlarda 1 yıldı fakat biz alım ekibi olarak ön görü gerçekleştiremeden 6aya düşürdük sonra fark ettik ki tekrar listeye giren firmalar seçiliyor diğer firmaları da düşünmek ve fırsat vermek adına tekrardan 1 yıla çıkarma kararı aldık

6 aylık süre dolan firmalar tekrardan loopa girdiği ve seçildikleri için diğer firmalara şans kalmadığını gözlemledik normal şartlarda 1 yıldı fakat biz alım ekibi olarak ön görü gerçekleştiremeden 6aya düşürdük sonra fark ettik ki tekrar listeye giren firmalar seçiliyor diğer firmaları da düşünmek ve fırsat vermek adına tekrardan 1 yıla çıkarma kararı aldık
Tamam öyleyse ancak konuda 7. maddede hala 6 ay yazıyor buna istinaden ben de öyle dedim.

Şans gelmesini istiyoruz her kavurucuya, artık eskisi gibi 3-4 tane kavurucu yok, gerçekten hakkını veren çok kavurucu var artık 😅
Peki bu kahve fabrikası 5 ay daha yok mu demek. Gerçi ben Şerif hoca kavurduğu için ana sora siparişimi verdim, ama bizim için kavuracağı diğer kahvelerinden de içmek isterdim

Geri