arkadaşlar sizce kahve köşesi mutfak değil de mesela salonda olur mu?
Fotoğraf var mı, nasıl yaptınız?...gider işini de o şekilde çözdüm.
Benim ara koridorda dış kapının yanında ikea dan duvar panosu aldım ıvır zivirlari asıyorum hem yerdende tasarruf olduarkadaşlar sizce kahve köşesi mutfak değil de mesela salonda olur mu?
evet nasıl yaptınız?Fotoğraf var mı, nasıl yaptınız?

benim cafe maceram da böyle başlamıştıBuradaki güzel köşeleri gördükçe evde yapamadığım için mahallede 4-5m2 bi dükkan bulup oraya kurmak istiyorum. Hem gelen geçene kahve veririm bi kumünite oluşur.
O kadar ileri gitmez benimki muhtemelenbenim cafe maceram da böyle başlamıştı![]()
aklınız varsa gitmesin zaten çok acayip bir işO kadar ileri gitmez benimki muhtemelen![]()
aklı bilemiyorum ama param yok ona eminimaklınız varsa gitmesin zaten çok acayip bir iş![]()
Çiçek ama Bianca'nın en sola baktıkça gözü seyiriyodurKahve Köşemizin güncel durumu
Not: Kahveler ve dripper vs ekstra aksesuarlar çekmecelerde bulunuyor : )Ekli dosyayı görüntüle 35419
Fakir aroma master sanırım oradaki, nasıl memnun musunuz?Kahve Köşemizin güncel durumu
Not: Kahveler ve dripper vs ekstra aksesuarlar çekmecelerde bulunuyor : )Ekli dosyayı görüntüle 35419
Bendeki makinenin markası beemFakir aroma master sanırım oradaki, nasıl memnun musunuz?