• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

arkadaşlar sizce kahve köşesi mutfak değil de mesela salonda olur mu?
Benim ara koridorda dış kapının yanında ikea dan duvar panosu aldım ıvır zivirlari asıyorum hem yerdende tasarruf oldu

Damacana forevır. Bende de salonda.
Tesisata bağlayınca su kesildi basınç düştü hava yaptı bissürü dert.

Espresso makinası için konuşuyorum tabi. Pour over'da da damacanadan evyeye su almak için 10 barlık (ki ayarlanabiliyor basıncı) diyaframlı 12V pompalardan kullanabilirsiniz. 2 damacana olacak. Birinden temz su musluğa pompalanır, diğerinde pis su toplanır. Musluğu açtığınızda bu pompalar otomatik çalışmakta.

Marka: Seaflo.

1727384411490.png

Şarap aktarmaya falan kullanıyorum ben, işe yarıyor baya.
Biraz zırıltılı ama.

Hocam onlara hiç gerek yok yav. Bildiğin standart damacana pompası ve uzun bir hortum ile işi çözersin. Vatan'dan bir damacana pompası aldım, onun hortumu biraz kısaydı, gittim nalburdan uzun ve daha sert bir hortum aldım, şıkır şıkır akıyor su. Giderden de direkt boş damacanaya dökülüyor. Sistem basit. Ben suyu sadece temizlik amaçlı kullanıyorum. Kahve için kullanacağım kendi hazırladığım sular da dolap içinde cam şişede bekliyor.

Şöyle bir sistem (damacana üstündeki banta takılmayın, önemsiz. 😅)

IMG-20240927-WA0045.jpgIMG-20240927-WA0046.jpg

Tabii ben özel olarak yaptırdım mobilya işini, ölçüleri vs. damacanaya göre yapıldı.

Genel görünüm işe şöyle:

IMG-20240927-WA0040.jpgIMG-20240927-WA0043.jpg
IMG-20240927-WA0044.jpg

IMG_4712.jpeg

Son güncelleme ile kahve köşem son halini aldı..

Geri