Kanser jelibonu gördüm orada zamanında bende almıştım A101den içindekiler kimya laboratuvarı gibi, çocuklar için tavsiye edilmiyor hattaBu da bir espresso makinasıyla tamamlamak istediğim alanım birde güzel tek dozluk tüpler çözebilirsem iyi olacak.
Evet cidden tam kanser jelibon ama nasıl güzel gidiyor meretKanser jelibonu gördüm orada zamanında bende almıştım A101den içindekiler kimya laboratuvarı gibi, çocuklar için tavsiye edilmiyor hatta![]()
Valla ben henüz bir köşe yapamadım. Hala kafamda istediğim şeye yakın bir şey bulamadım. Sen köşeye sıkışsan da bir köşe yapmışsınEkli dosyayı görüntüle 30834
İş yerinden eve taşıdım herşeyi ve başlığa uygun şekilde “köşeye” sıkıştık.
Olabilir. Mantıklı bir öneri. Bir araştırayım. SağolDolap arıyordun değil mi?
Aslında istediğin gibi bir dolabı “içki dolabı” diye aratırsan belki dişine göre birşey bulabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 30843
Hızlı bir upgrade
Merhaba bu dolabı yaptırdınız mı acaba bende böyle birşey yaptırmak istiyorum tam istediğim gibi bir modelmişSelamlar herkese. Seneye evleneceğim evim için şimdiden bir kahve masası / dolabı yaptırmayı düşünüyorum özel olarak. Mutfağın resmi az çok belli oluyor. Daha önce forumdan gördüğüm bu örnekteki gibi bir şey yaptırmayı düşünüyorum. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı? Özellikle raf olsun ya da askı olsun gibi yönlendirebileceğiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 27277
Ekli dosyayı görüntüle 27276
Malzemesini alın bir marangoza yaptırın derim ben, malzemeden malzemeye fark oluyor, hazırların çoğu suntalam, mdf yaptırırsanız ömürlük olurÜzerine bir espresso makinesi, bir elektrikli değirmen bir de pour over demleme alanı ( kettle, dripper) koyabileceğim basit küçük bir masaya ihtiyacım var. Alt tarafında da kapaklı dolabı olursa iyi olur. Var mı böyle bir öneriniz?
İlk karsıma cıkan ikea oldu ama fiyat yüksek:
![]()
VADHOLMA siyah-meÅe 126x79x90 cm mutfak adası - 20359154 | IKEA
VADHOLMA siyah-meÅe 126x79x90 cm mutfak adası - 20359154 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Üzerine bir espresso makinesi, bir elektrikli değirmen bir de pour over demleme alanı ( kettle, dripper) koyabileceğim basit küçük bir masaya ihtiyacım var. Alt tarafında da kapaklı dolabı olursa iyi olur. Var mı böyle bir öneriniz?
İlk karsıma cıkan ikea oldu ama fiyat yüksek:
![]()
VADHOLMA siyah-meÅe 126x79x90 cm mutfak adası - 20359154 | IKEA
VADHOLMA siyah-meÅe 126x79x90 cm mutfak adası - 20359154 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
olabilir gibi, inceliyorum teşekkürler![]()
KNOXHULT beyaz 120 cm çekmeceli ve kapaklı alt dolap - 30326790 | IKEA
KNOXHULT beyaz 120 cm çekmeceli ve kapaklı alt dolap - 30326790 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Böyle bir şey işinizi görür mü?
en güzeli öyle olur aslında ama ne marangoz biliyorum ne malzemeMalzemesini alın bir marangoza yaptırın derim ben, malzemeden malzemeye fark oluyor, hazırların çoğu suntalam, mdf yaptırırsanız ömürlük olur
Ben de bu ürünü kullanıyorum, benim haricimde de kullananlar olduğunu biliyorum. Bence tam anlamıyla f/p ürünü bu kategoride.![]()
KNOXHULT beyaz 120 cm çekmeceli ve kapaklı alt dolap - 30326790 | IKEA
KNOXHULT beyaz 120 cm çekmeceli ve kapaklı alt dolap - 30326790 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Böyle bir şey işinizi görür mü?
Ben de bunu kullanıyorum ve çok memnunum. Bu fiyata dışarda yaptırmak da zor.Ben de bu ürünü kullanıyorum, benim haricimde de kullananlar olduğunu biliyorum. Bence tam anlamıyla f/p ürünü bu kategoride.
Bu arada önceki mesajlardaki önerisi ile bu ürünü almama vesile olan @utarit 'e geç de olsa buradan teşekkür etmek isterim

Faydalı olmasına sevindim. Ne demek, rica ederimGüle güle kullanın.
Baya memnun şekilde uzun süredir kullanmaya devam ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 33121