Filtreler için kullandığınız ahşap standı nereden aldınız acaba o tarz bir ürün arıyorum bende
Mevcut forum üyelerinden Sadık hocam (@Coffy Stuff) üretiyor. Şuradan ürettiği ürünlere bakabilirsiniz;
Filtreler için kullandığınız ahşap standı nereden aldınız acaba o tarz bir ürün arıyorum bende
Çok teşekkürler sipariş verdim.Mevcut forum üyelerinden Sadık hocam (@Coffy Stuff) üretiyor. Şuradan ürettiği ürünlere bakabilirsiniz;
![]()

ben linkteki ürünü kullanıyorum. tasarım olarak paylaştığınız ürüne çok benziyor. bir dezavantajı alt tarafının kapaklı olmaması. hafif olması ise benim için ekstra tercih sebebi oldu.Üzerine bir espresso makinesi, bir elektrikli değirmen bir de pour over demleme alanı ( kettle, dripper) koyabileceğim basit küçük bir masaya ihtiyacım var. Alt tarafında da kapaklı dolabı olursa iyi olur. Var mı böyle bir öneriniz?
İlk karsıma cıkan ikea oldu ama fiyat yüksek:
![]()
VADHOLMA siyah-meÅe 126x79x90 cm mutfak adası - 20359154 | IKEA
VADHOLMA siyah-meÅe 126x79x90 cm mutfak adası - 20359154 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Hocam selam çok güzel 1 köşe yeni appartementolar yeni kaşıkla geliyordu sanırım, siz naked kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, single veya double olanlardan birini satmak isterseniz bana ulaşabilirisnizNacizane benim kahve köşem. Taşınma arifesinde olduğumuz için mevcut dolabın üzerine espresso makiansını kurtarabilecek bir ölçüde mesifpan tabla kestirerek ufak bir köşe oluşturmuş oldum.
Ekli dosyayı görüntüle 33246Ekli dosyayı görüntüle 33247
MerhabalarHocam selam çok güzel 1 köşe yeni appartementolar yeni kaşıkla geliyordu sanırım, siz naked kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, single veya double olanlardan birini satmak isterseniz bana ulaşabilirisniz
Emir İmer benim bildiğim Emir İmer'se ona de ki bu postun sahibi Hüseyin AtasoydurMerhabalar
Evet sonradan Rocket'dan naked portafiltre aldım ancak henüz espresso dünyası benim için çok yeni olduğu için tüm portafiltreleri dönüşümlü olarak kullanıyorum.
Alta serdiğiniz malzeme yada ürün nedir.Mutfak tezgahında artık hareket alanı kalmamasından dolayı, ekipmanları bir yere taşımak zorunda kaldım, henüz nihai haline gelmediyse de baya bi toparlandı sayılır. Ekli dosyayı görüntüle 34917Ekli dosyayı görüntüle 34917
Silikon mat. 120 x 60 olarak sadece temu’da bulabilmiştim, şimdi baktım ürün artık satılmıyor yazıyor ama illa ki vardır.Alta serdiğiniz malzeme yada ürün nedir.
Tezgah ve dolap İkea Knoxhult mu aynısı bende de var çok güzel ürün.Silikon mat. 120 x 60 olarak sadece temu’da bulabilmiştim, şimdi baktım ürün artık satılmıyor yazıyor ama illa ki vardır.
Evet knoxhult, ben de forumda birisinden görüp beğenmiştim.Tezgah ve dolap İkea Knoxhult mu aynısı bende de var çok güzel ürün.
Kahve köşem için bu kahve tadım çarkının baskısını yaptırmayı düşünüyorum. Daha iyi bir tasarım tavsiyesi olan var mı?
Ayrıca hazır bu tip baskıları satan bir yer var mı ben kendime özel bastırmayı düşünüyorum ama eğer hazır varsa onu da düşünebilirim.