• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

1000013943.jpg
Ufak tefek birkaç değişiklik yapmak gerekiyor ama şu anlık durum bu şekilde. Barı aldıktan sonra bana biraz ufak geldiği için üstündeki tabelayı değiştirmek istedim. Bunun için tam uyan ve üzerindeki yanıklardan dolayı kullanmadığım masif ahşap orta sehpam vardı, ve tam ölçüleri uyuyordu. Zımparalayıp verniğini kaldırdım, kendim vernikledim.

1000013942.jpg
Makyaj aynasını muazzam bir shot aynası olarak kullanıyorum.

Alt kısmın ışığı ile üstteki ışığı birbirine bağladım, belki WiFi priz ile makineye de otomatik açma kapama ekleyebilirim ileride.

En büyük eksik otomatik değirmen, umarım Df64 de ekleyeceğim.

Affogato çok güzel oluyor akşam yemeği sonrası.
1000013945.jpg

Üzerine bir espresso makinesi, bir elektrikli değirmen bir de pour over demleme alanı ( kettle, dripper) koyabileceğim basit küçük bir masaya ihtiyacım var. Alt tarafında da kapaklı dolabı olursa iyi olur. Var mı böyle bir öneriniz?
İlk karsıma cıkan ikea oldu ama fiyat yüksek:
ben linkteki ürünü kullanıyorum. tasarım olarak paylaştığınız ürüne çok benziyor. bir dezavantajı alt tarafının kapaklı olmaması. hafif olması ise benim için ekstra tercih sebebi oldu.

IMG-1367.jpg

Şimdilik şöyle, elektrikli değirmen, raf ve bitki takviyesi gelecek:

20240502_153211.jpg

Nacizane benim kahve köşem. Taşınma arifesinde olduğumuz için mevcut dolabın üzerine espresso makiansını kurtarabilecek bir ölçüde mesifpan tabla kestirerek ufak bir köşe oluşturmuş oldum.

Ekli dosyayı görüntüle 33246Ekli dosyayı görüntüle 33247
Hocam selam çok güzel 1 köşe yeni appartementolar yeni kaşıkla geliyordu sanırım, siz naked kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, single veya double olanlardan birini satmak isterseniz bana ulaşabilirisniz

Hocam selam çok güzel 1 köşe yeni appartementolar yeni kaşıkla geliyordu sanırım, siz naked kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, single veya double olanlardan birini satmak isterseniz bana ulaşabilirisniz
Merhabalar

Evet sonradan Rocket'dan naked portafiltre aldım ancak henüz espresso dünyası benim için çok yeni olduğu için tüm portafiltreleri dönüşümlü olarak kullanıyorum.

Merhabalar

Evet sonradan Rocket'dan naked portafiltre aldım ancak henüz espresso dünyası benim için çok yeni olduğu için tüm portafiltreleri dönüşümlü olarak kullanıyorum.
Emir İmer benim bildiğim Emir İmer'se ona de ki bu postun sahibi Hüseyin Atasoydur:D jkhkldasjklasdj

Silikon mat. 120 x 60 olarak sadece temu’da bulabilmiştim, şimdi baktım ürün artık satılmıyor yazıyor ama illa ki vardır.
Tezgah ve dolap İkea Knoxhult mu aynısı bende de var çok güzel ürün.

Kahve köşem için bu kahve tadım çarkının baskısını yaptırmayı düşünüyorum. Daha iyi bir tasarım tavsiyesi olan var mı?
Ayrıca hazır bu tip baskıları satan bir yer var mı ben kendime özel bastırmayı düşünüyorum ama eğer hazır varsa onu da düşünebilirim.

Kahve köşem için bu kahve tadım çarkının baskısını yaptırmayı düşünüyorum. Daha iyi bir tasarım tavsiyesi olan var mı?
Ayrıca hazır bu tip baskıları satan bir yer var mı ben kendime özel bastırmayı düşünüyorum ama eğer hazır varsa onu da düşünebilirim.

Geri