• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Tüpler eminönündeki hanlarda 6-8-12 cm secenekleriyle satıliyor, bendekiler 12 cm olan kavruma gore 18-22 gr arasi kapasitesi var.

Standi ahsap isleri yapan bir arkadasima yaptirdim. Temel olarak Romanya'daki Coffee Sensor un sattigi tüplere benziyor, tabi valfli kapak burada yok.

Merhaba, Odamın bir köşesine küçük bir kahve köşesi yapmayı düşünüyorum. Moccamaster ve stoklara girince alacağım fellow ode öğütücüyü koyacağım. Aynı zamanda tabi kahvelerimi, cmd'yi vs koyacağım. Bu doğrultuda bazı aradığım kriterler var. Bunlar;

- Alt tarafının dolap olması(kahve, ıvır zıvırlar için)
-Malzeme kalitesinin iyi olması
-Genişliği 1 metreden küçük olmalı

Bu kriterler doğrultusunda önerilerinize ihtiyacım var. Kendim biraz baktım ama bir türlü içime sinen bir şey bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, Odamın bir köşesine küçük bir kahve köşesi yapmayı düşünüyorum. Moccamaster ve stoklara girince alacağım fellow ode öğütücüyü koyacağım. Aynı zamanda tabi kahvelerimi, cmd'yi vs koyacağım. Bu doğrultuda bazı aradığım kriterler var. Bunlar;

- Alt tarafının dolap olması(kahve, ıvır zıvırlar için)
-Malzeme kalitesinin iyi olması
-Genişliği 1 metreden küçük olmalı

Bu kriterler doğrultusunda önerilerinize ihtiyacım var. Kendim biraz baktım ama bir türlü içime sinen bir şey bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam selamlar. Aklımda tam da yazdığınız gibi bir şeyler vardı fakat ben bulamadım. Baya bir de araştırdım. Çözüm özel yapımdan geçiyor. Eliniz yatkınsa malzemeleri kendiniz alıp kendiniz monteleyerek daha da uyguna getirebilirsiniz elbette.
Ben şu ürünü aldım. Kurulumu kolay ve sağlam. Sallantı miktarı beni endişelendiriyordu fakat çok az bir miktarda sallantısı mevcut. Göze batmıyor. Eğer 10000 Tl civarlarına çıkmak istemiyorsanız çok fazla seçeneğiniz kalmıyor.

Hocam selamlar. Aklımda tam da yazdığınız gibi bir şeyler vardı fakat ben bulamadım. Baya bir de araştırdım. Çözüm özel yapımdan geçiyor. Eliniz yatkınsa malzemeleri kendiniz alıp kendiniz monteleyerek daha da uyguna getirebilirsiniz elbette.
Ben şu ürünü aldım. Kurulumu kolay ve sağlam. Sallantı miktarı beni endişelendiriyordu fakat çok az bir miktarda sallantısı mevcut. Göze batmıyor. Eğer 10000 Tl civarlarına çıkmak istemiyorsanız çok fazla seçeneğiniz kalmıyor.
Hocam ben fiyattan önce kaliteli ve iyi bir ürün arıyorum. Eğer iyi bir ürün bulursam fiyatını ondan sonra oturup değerlendiririm. Birde tamamen açık bir ürün istemiyorum. Odadaki tv, bilgisayar, monitör vs yüzünden toz miktarı biraz fazla oluyor. O nedenle makine ve değirmen dışındaki her şeyi kapalı bir yerde tutmak istiyorum. Tabi bunda birde evin güney cephe olmasından dolayı özellikle yazın çok güneş alıyor. Kahveleri vs o nedenle kapalı bir yerde saklamak istiyorum. Cevap içinde teşekkür ederim.

Hocam ben fiyattan önce kaliteli ve iyi bir ürün arıyorum. Eğer iyi bir ürün bulursam fiyatını ondan sonra oturup değerlendiririm. Birde tamamen açık bir ürün istemiyorum. Odadaki tv, bilgisayar, monitör vs yüzünden toz miktarı biraz fazla oluyor. O nedenle makine ve değirmen dışındaki her şeyi kapalı bir yerde tutmak istiyorum. Tabi bunda birde evin güney cephe olmasından dolayı özellikle yazın çok güneş alıyor. Kahveleri vs o nedenle kapalı bir yerde saklamak istiyorum. Cevap içinde teşekkür ederim.
O zaman kesinlikle bir mobilyacıya özel üretim yaptırmanızı tavsiye ederim. Kendiniz kara kalem ile bile çizseniz, en azından ihtiyaçlarınızı belirtseniz süper sonuçlar çıkar.

Geri