• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

İsim
Şükrü
Daha fazla  
İsim
Şükrü
Değirmen
Comandante C40 Nitro Blade
Ekipmanlar
Hario V60 plastik/seramik dripper, Brewista Artisan gooseneck kettle, Delter Coffee Press, Electrolux EKF7800 filtre kahve makinesi, Timemore Black Mirror
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Melikgazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kocasinan
Merhaba, evde kendimi diğer unsurlardan soyutlayacak bir “kahve alanı” oluşturmak istiyorum. Tamamen ekipmanlarımın yer aldığı ve demleme yapmak için kullanacağım altı dolaplı bir tezgah, duvara monte bir raf vs. ikea’dan kafama göre ürünleri toparladım sepetime. Sizler kendi evlerinizde böyle bir yaşam alanı oluşturdunuz mu? Eğer oluşturduysanız fotoğraflarını çekip paylaşabilir misiniz? Bu fikirde olan şahsıma ve diğer insanlara yol göstermesi açısından yararlı olacağını düşünüyorum.

Ben kahve ekipmanları için ikeadan aldığım fabrikör vitrini kullanıyorum. Ayrıca vitrine sığmayan ekipmanlar için duvara raf monte ettim. Vitrin çok dağınık olduğu için fotoğrafı şu an ekleyemiyorum.
F9B19679-1F07-4B3B-925A-34A0D5459B5D.jpeg0FFA975B-4C30-438C-97C3-FCA1B069D912.jpeg

Vitrin hem minimal, hem şık. Güzel bir tercih olmuş :) ben de şu ürünleri düşünüyorum;
63E7315E-CE4D-411C-A3EF-1FCA8182C3C6.jpeg53B6F72D-BD93-45D3-BEEC-430A1E7A94FA.jpeg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bir öğrenci evi için idare eder diye düşünüyorum ☺

20200412_020739.jpg
Bim tuvalet kağıdı sponsorluğunda 😄

Bunun aynısının biraz daha uzununu mutfak tezgahın karşısına ek tezgah olarak mutfakçımıza yaptırmayı düşünüyoruz biz de. Hatta düşündüğümüz renk, tezgah vs. bile aynı :)
Aynı şekilde, tezgahın karşısına bu tezgahlı dolabı, üzerine de rafı monte etmeyi düşünüyorum :) Filtre kahve makinem, değirmenim, kettle’ım falan tezgahın üzerinde, v60 dripper, delter, bardaklar, kahve kavanozları vs. rafta olacak şekilde

Aynı şekilde, tezgahın karşısına bu tezgahlı dolabı, üzerine de rafı monte etmeyi düşünüyorum :) Filtre kahve makinem, değirmenim, kettle’ım falan tezgahın üzerinde, v60 dripper, delter, bardaklar, kahve kavanozları vs. rafta olacak şekilde

Sizinle benzer fikirde olarak raf konusunu eşim de söyledi ama düşüp kırılabilecek şeyler olacağı için pek sıcak bakmadım :))

Sizinle benzer fikirde olarak raf konusunu eşim de söyledi ama düşüp kırılabilecek şeyler olacağı için pek sıcak bakmadım :))
Tezgahın üzerinde savaş yaratmamak adına raf iyi bir çözüm gibi geldi bana :)

Q0aYKx.jpg

Bu da bizim köşe.Sağdan soldan toplama eşyaların üzerine böyle dizdim en çok kullandıklarımı.Kalanı mutfak dolabının üst rafında :)

Q0aYKx.jpg

Bu da bizim köşe.Sağdan soldan toplama eşyaların üzerine böyle dizdim en çok kullandıklarımı.Kalanı mutfak dolabının üst rafında :)
Ekipmanlarınız göz dolduruyor, güzel bir tasarımla çok daha şık dururlar odada :)

L6SxKN.jpg

hKLNUM.jpg

Birinci alan demleme yaptığım ve en çok demleme yaptığım kullanıma hazır kahvelerim öğütücü ve mini süpürgem mevcut. ve tabii ki ketıl çalıştırmak için üçlü. onun üstünde ketıl, v60 demleme ekipmanı ve tartım .

ikinci alan ise pek fazla kullanmadığım şeyler, kullanım süresi gelmemiş kahveler, konsantre su ve kullanıma hazır sular. @Kahveciningalaksirehberi katkılarıyla :)

Benim kahve köşem değil de salonun tamamı gibi oldu biraz.Tek fotoğrafa sığdıramadım yazık ki... 😘

Chn coffee.jpg

Trek and coffee.jpg

Coffee  chn.jpg

Gaggia new.jpg

Vacum vs..jpg

Özellikle kahve öğütücüleri için ayırdığım elektrik süpürgesi sürekli elimin altında ve çok işe yarıyor.

Son düzenleme:
Benim kahve köşem değil de salonun tamamı gibi oldu biraz.Tek fotoğrafa sığdıramadım yazık ki... 😘

Ekli dosyayı görüntüle 1658

Ekli dosyayı görüntüle 1659

Ekli dosyayı görüntüle 1660

Ekli dosyayı görüntüle 1661

Ekli dosyayı görüntüle 1662

Özellikle kahve öğütücüleri için ayırdığım elektrik süpürgesi sürekli elimin altında ve çok işe yarıyor.

Kafenize bayıldım hocam, çok güzelmiş. Tasarımı falan çok hoş.

Geri