• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Valla ben henüz bir köşe yapamadım. Hala kafamda istediğim şeye yakın bir şey bulamadım. Sen köşeye sıkışsan da bir köşe yapmışsın😀
Dolap arıyordun değil mi?
Aslında istediğin gibi bir dolabı “içki dolabı” diye aratırsan belki dişine göre birşey bulabilirsin.
1704548547851.jpeg

Selamlar herkese. Seneye evleneceğim evim için şimdiden bir kahve masası / dolabı yaptırmayı düşünüyorum özel olarak. Mutfağın resmi az çok belli oluyor. Daha önce forumdan gördüğüm bu örnekteki gibi bir şey yaptırmayı düşünüyorum. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı? Özellikle raf olsun ya da askı olsun gibi yönlendirebileceğiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 27277
Ekli dosyayı görüntüle 27276
Merhaba bu dolabı yaptırdınız mı acaba bende böyle birşey yaptırmak istiyorum tam istediğim gibi bir modelmiş

Üzerine bir espresso makinesi, bir elektrikli değirmen bir de pour over demleme alanı ( kettle, dripper) koyabileceğim basit küçük bir masaya ihtiyacım var. Alt tarafında da kapaklı dolabı olursa iyi olur. Var mı böyle bir öneriniz?
İlk karsıma cıkan ikea oldu ama fiyat yüksek:

Üzerine bir espresso makinesi, bir elektrikli değirmen bir de pour over demleme alanı ( kettle, dripper) koyabileceğim basit küçük bir masaya ihtiyacım var. Alt tarafında da kapaklı dolabı olursa iyi olur. Var mı böyle bir öneriniz?
Malzemesini alın bir marangoza yaptırın derim ben, malzemeden malzemeye fark oluyor, hazırların çoğu suntalam, mdf yaptırırsanız ömürlük olur

Böyle bir şey işinizi görür mü?

Ben de bu ürünü kullanıyorum, benim haricimde de kullananlar olduğunu biliyorum. Bence tam anlamıyla f/p ürünü bu kategoride.
Ben de bunu kullanıyorum ve çok memnunum. Bu fiyata dışarda yaptırmak da zor.

Geri