• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Cringe

Espresso yapanlar gözü yaşlı.

Espresso yapanlar gözü yaşlı.

linki bulamadım ama bir de bu var

Ekli dosyalar

• IMG_20220213_014414.jpg
    IMG_20220213_014414.jpg
    84.7 KB · Görüntüleme: 99
Uygun fiyata geisha çiçeksiliği isteyenlere önerilir.

Önce bir güldüm, sonra dedim ki neden olmasın. :)

Bazen, alıp da espresso/filtresinden memnun kalmadığım kahvelerde deniyorum. Haliyle güzel, içilebilir sonuçlar çıkıyor.
Sevdiğim reçeteleri ve kullandığım bitkileri daha sonra kullanmak için kaydediyorum özellikle.

Uygun fiyata geisha çiçeksiliği isteyenlere önerilir.

Geisha çiçeksiliğinden sonra şimdi de blueberry notası ama bu pek uygun fiyatlı değil.

Geisha çiçeksiliğinden sonra şimdi de blueberry notası ama bu pek uygun fiyatlı değil.
Şu tarz video çekenler video bittikten sonra bi yudum alıp lavaboya dökmüyosa ben de bir şey bilmiyorum. Can sıkıntısı + beğeni toplama merakı.

Şu tarz video çekenler video bittikten sonra bi yudum alıp lavaboya dökmüyosa ben de bir şey bilmiyorum. Can sıkıntısı + beğeni toplama merakı.
Sanırsam benim attığım mizah içerikli bir video paketin üzerinde blueberry yazıyor sonra tartıyor alıp değirmene koyuyor falan yani umarım mizahtır :(
Edit: Video açıklamasını şimdi gördüm mizahmış 🙏

Bunu yapanla, abdestten sonra nargile kömürünü lokum sanıp yemeye kalkan amca aynı galiba

Bunu yapanla, abdestten sonra nargile kömürünü lokum sanıp yemeye kalkan amca aynı galiba
Robusta kullanmalarını ayrı tutuyorum ama o kahveye köz parçacıkalrıyla içmek ne kadar lezzetli olur hiç emin olamadım 😂

"Közde kahve" ye yeni bir boyut, kahvede köz 😅

Bunu dün Tanty Hartono'ya sordum. O da sağolsun anlattı. Bunu daha çok Yogyakarta şehrindeki ucuz sokak yemeği satıcıları yapıyormuş ve o civarda meşhurmuş. Kömür "Sambi Wood"dan yapılıyormuş. (Bunu biraz aradım, lakin nasıl bir ağaçtır falan pek bir şey bulamadım, o yüzden çevirmiyorum, Sambi Wood işte.)
Tat profili olarak daha çok acılık baskın imiş ve bu kömürün verdiği kendine özgü bi' aroma varmış. Kahve, kömür öyle içinde dururken içiliyormuş, Joss ismi de kahvenin içine kömür koyulduğunda çıkan sesten ötürüymüş. Kömürden ötürü kafein oranı bayağı düşükmüş. Karın ağrısı ve şişkinliğe iyi geldiği söyleniyormuş. Ayrıca detoks için de kullanılıyormuş. Teşekkürler. 🥳

Son düzenleme:
Bunu dün Tanty Hartono'ya sordum. O da sağolsun anlattı. Bunu daha çok Yogyakarta şehrindeki ucuz sokak yemeği satıcıları yapıyormuş ve o civarda meşhurmuş. Kömür "Sambi Wood"dan yapılıyormuş. (Bunu biraz aradım, lakin nasıl bir ağaçtır falan pek bir şey bulamadım, o yüzden çevirmiyorum, Sambi Wood işte.)
Tat profili olarak daha çok acılık baskın imiş ve bu kömürün verdiği kendine özgü bi' aroma varmış. Kahve, kömür öyle içinde dururken içiliyormuş, Joss ismi de kahvenin içine kömür koyulduğunda çıkan sesten ötürüymüş. Kömürden ötürü kafein oranı bayağı düşükmüş. Karın ağrısı ve şişkinliğe iyi geldiği söyleniyormuş. Ayrıca detoks için de kullanılıyormuş. Teşekkürler. 🥳
Bi v60 götürek oraya da görsünler 😂 cafec abaca falan filan kandiririz abaca lifi iste doğal bak sizin sambiye benziyor.

Sonunda syphondan nasıl verim alabileceğimi buldum

Sonunda syphondan nasıl verim alabileceğimi buldum

Bu sefer cidden syphon alasım geldi. 😋

Geri