• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Cringe

Merhaba, kahveyi sokmadığımız tek orası kalmıştı, oraya da sokulabiliyormuş. Öğrenelim de ufkumuz açılsın istedim. 😊

u0.png

Tadım notları beni benden aldı. Parmesan, tütün, muz ve kuşburnu... Klasik sabah kahvaltım.

u2.png
Peki siz ortamlarda kahvenizi nasıl anlatıyorsunuz?

Bugün dünyada yetiştirilen başlıca kahve türleri Arabica (Coffea arabica) ve Robusta (Coffea canephora) olup, bu türlerin toplam dünya kahve üretimindeki payı %99’un üzerindedir.​

Liberica, dünya kahve üretiminde %2-3 civarında bir paya sahiptir​

Uzay metematiği diye bir şey varmışi. Üniversite yıllarında matematik okuyan bir arkadaşım "2+2 uzayda her zaman 4 etmeyebiliyor" demişti. O zaman anlamamıştım kendisini.
Bu vesileyle Coffee Liberica diye nadir bir tür olduğunu da öğrenmiş oldum.

Geri