• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Cringe

Bu dayının videolarına hastayım

kavrumlarımız omni.

Muhteşem krema nasıl yapılır?

Fare kuyruğu akış nasıl olmalıdır?

Sebebi neydi ki?

Muhteşem krema nasıl yapılır?

Fare kuyruğu akış nasıl olmalıdır?

@Secron Abimiz Pesado sepet kullanıyor heralde vurunca sepetle beraber çıktı :ROFLMAO::ROFLMAO:

Afiyet olsun
Her hareketinde şöyle oldum:

Afiyet olsun
Bunu yapan arkadaşın açıklamalarını dinliyorum:

Afiyet olsun
Yaaa yumurtayı kazana atıp haşlasana ya eksik olmuş 🤣🤣

Afiyet olsun

Yaaa yumurtayı kazana atıp haşlasana ya eksik olmuş 🤣🤣
yumurta diyince

Latte art mı yaptı acaba?

Ekli dosyayı görüntüle 31048
Barista arkadaşlar belki kızacak, niyet okumak yada kimseyi yaftalamak istemiyorum ama bulunduğumuz toplumda bir çifte servis yaparken sadece kadına verilen bardağa yaprak bile yapmak alınacak bir risk değil. Açıkçası başıma gelse böyle bir tepki vermeyeceğim kesin ama altında art niyet arar bir daha o kafeye uğramam gibi geliyor. Talihsiz bir olay ancak bile bile lades olmayada gerek yok, sadece yan baktın diye insanların birbirini öldürebildiği günlerde aman diyelim sakata gelmeye hiç gerek yok gerçekten.

Barista arkadaşlar belki kızacak, niyet okumak yada kimseyi yaftalamak istemiyorum ama bulunduğumuz toplumda bir çifte servis yaparken sadece kadına verilen bardağa yaprak bile yapmak alınacak bir risk değil. Açıkçası başıma gelse böyle bir tepki vermeyeceğim kesin ama altında art niyet arar bir daha o kafeye uğramam gibi geliyor. Talihsiz bir olay ancak bile bile lades olmayada gerek yok, sadece yan baktın diye insanların birbirini öldürebildiği günlerde aman diyelim sakata gelmeye hiç gerek yok gerçekten.
Katılıyorum, çok daha azı için insanlar birbirini katlediyor,temkinli olmakta fayda var kesinlikle.
Benim bacılarıma Latte Art yaptılar.
O saatte kafede ne işi varmış? Kısacık fincanlardan kahve içmeseymiş.İlk kavgalarinda çocugun argumani muhtemelen" Berkan bana latte art yaptılar dediğin zaman seni baristalarin elinden kurtartim." olacak herhalde.Aglanacak halimiz işte,gülebilen kaldı mı hala?

İsim yazmak yerine herkesin bardağına gülücük yapıyorlarmış büyük ihtimal sadece kız kahve aldı, ondan denk geldi, ikisi kahve alsa zaten idrak ederdi olayı diye düşünüyorum, ya zaten bir gülücüğe hararetlenip birisini dövmeye niyetlenmek aşırı güven problemini gösteriyor, sevgilisi bir gülücüğe kanıyor demek kendi kafasında öyle kuruyor, belki de başka işler var bilemiyorum, ikisi de sikayetini geri çekmiş.

Katılıyorum, çok daha azı için insanlar birbirini katlediyor,temkinli olmakta fayda var kesinlikle.

Kesinlikle öyle, art niyetiniz olmadan şıklık olsun diye yapmak bile başı bu şekilde belaya sokabilir, seneler önce bir avmde başıma aynı olay denk geldi, benim bardak dümdüz servis edilirken o zamanki kız arkadaşıma kocaman bir kalp yapıp gülerek afiyet olsun demişti, yaptığım tek şey gevşek gevşek gülme diyip tezgahtan uzaklaşmak olmuştu, bardaktaki bir kalp için niyeti başkasına gitmek olacak bir kişi hayatımdaysa zaten umursamam ama yavşaklığında bir sınırı olmalı diyerek uzamıştım hiç uzatmadan.

İsim yazmak yerine herkesin bardağına gülücük yapıyorlarmış büyük ihtimal sadece kız kahve aldı, ondan denk geldi, ikisi kahve alsa zaten idrak ederdi olayı diye düşünüyorum, ya zaten bir gülücüğe hararetlenip birisini dövmeye niyetlenmek aşırı güven problemini gösteriyor, sevgilisi bir gülücüğe kanıyor demek kendi kafasında öyle kuruyor, belki de başka işler var bilemiyorum, ikisi de sikayetini geri çekmiş.
Mesajı yazarken girdi cevabınız, kesinlikle katılıyorum, bir kahveye, bir gülücüğe gidecek insanı ne saygınız ne sevginiz tutmaz zaten, mekanın genel uygulamasıyla bunda zaten hiç bir sorunda yok. Bu komplekslerle hem birilerinin canının yanması hemde böyle şeylerin gündem olması sadece üzücü.

Geri