• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Cringe

benim anlamadığım adam tşörtü neden çıkardı 🤔
Düzenli spor yapıyorum mesajı verip gaza gelmiş olabilir, yada sokakta kavga ettiyse temkinli olmak istemiş olabilir, kalabalık bir ortamda kavga ederken etrafın sizi tutabileceği tek yer kıyafetiniz oluyor, başka çalışanlar yada müşteriler araya girer arada kalır dayak yerim düşüncesiyle temkinli olmak içinde yapmış olabilir ancak ilk seçenek daha mantıklı geliyor.

Düzenli spor yapıyorum mesajı verip gaza gelmiş olabilir, yada sokakta kavga ettiyse temkinli olmak istemiş olabilir, kalabalık bir ortamda kavga ederken etrafın sizi tutabileceği tek yer kıyafetiniz oluyor, başka çalışanlar yada müşteriler araya girer arada kalır dayak yerim düşüncesiyle temkinli olmak içinde yapmış olabilir ancak ilk seçenek daha mantıklı geliyor.
Bana da öyle geldi sanki hep bu anı bekliyormuş gibi çıkardı 😀

Olabilir, karizma çizilmesin mevzusuda olabilir, halilin bahsettiği gibi yanma mevzusuda olablir, sıcak su çekip adamı haşlamışta olabilir barista bizim için gülüp geçilecek olay ama aslında utanç kaynağı keşke yaşanamsa :D , ama dayak atamayıp yeseydi, baristanın buhar çubuğuyla ağzına buhar basma görüntüleri bile gelebilirdi o yüzden kavga gürültüden uzak durmak gerek.

Kesinlikle öyle, art niyetiniz olmadan şıklık olsun diye yapmak bile başı bu şekilde belaya sokabilir, seneler önce bir avmde başıma aynı olay denk geldi, benim bardak dümdüz servis edilirken o zamanki kız arkadaşıma kocaman bir kalp yapıp gülerek afiyet olsun demişti, yaptığım tek şey gevşek gevşek gülme diyip tezgahtan uzaklaşmak olmuştu, bardaktaki bir kalp için niyeti başkasına gitmek olacak bir kişi hayatımdaysa zaten umursamam ama yavşaklığında bir sınırı olmalı diyerek uzamıştım hiç uzatmadan.
Kavganın muhatabı iki tip de her yerde gerçekten.İlla ki bir yerlerde denk geliyoruz böylelerine ama size yakışır şekilde olgunlukla tepki vermişsiniz.

Boyuna posuna güvenip kendini kurşun veya bıçak geçirmez sanıp her önüne gelenle dalaşan biri muhtemelen fazla yaşamaz. O an baristanın elinde bıçak olsaydı ve ani bir sinirle saplasaydı "ne şehittir ne gazi, bok yoluna gitti Niyazi" durumu olacaktı veya bu kaslı arkadaşın birkaç vuruşuyla barista hayatını kaybetseydi ne olacaktı?.. Tabii böyle konuşuyorum ama herkes gibi benim de ani sinirlenmelerim olabiliyor. Allah hepimizi muhafaza etsin böyle durumlardan.

Konuya dönecek olursam, detayları bilmemekle birlikte eğer gerçekten tek sebep sadece kahveye yapılan "gülücük" ise dayan atan tam bir keko diyebilirim. Burada o arkadaşı destekler nitelikte konuşan arkadaşları da anlamak güç... Hayır geniş bir insan da değilim ama bu nedir abi ya?! Sonra "İvripidi insinlir birbirini gilimsiyir" diye ağlarlar ama. Neyse, sakinim tamam. 🤪

Geri