Recep Mirza
Barista
- İsim
- Recep Mirza Yeşilay
benim anlamadığım adam tşörtü neden çıkardı 
Düzenli spor yapıyorum mesajı verip gaza gelmiş olabilir, yada sokakta kavga ettiyse temkinli olmak istemiş olabilir, kalabalık bir ortamda kavga ederken etrafın sizi tutabileceği tek yer kıyafetiniz oluyor, başka çalışanlar yada müşteriler araya girer arada kalır dayak yerim düşüncesiyle temkinli olmak içinde yapmış olabilir ancak ilk seçenek daha mantıklı geliyor.benim anlamadığım adam tşörtü neden çıkardı![]()
Barista pitcher kapıyor ordan sıcak süt mü su mu ne atıyor zaten kamera degisince düşüyor elindenbenim anlamadığım adam tşörtü neden çıkardı![]()
Bana da öyle geldi sanki hep bu anı bekliyormuş gibi çıkardıDüzenli spor yapıyorum mesajı verip gaza gelmiş olabilir, yada sokakta kavga ettiyse temkinli olmak istemiş olabilir, kalabalık bir ortamda kavga ederken etrafın sizi tutabileceği tek yer kıyafetiniz oluyor, başka çalışanlar yada müşteriler araya girer arada kalır dayak yerim düşüncesiyle temkinli olmak içinde yapmış olabilir ancak ilk seçenek daha mantıklı geliyor.
Kavganın muhatabı iki tip de her yerde gerçekten.İlla ki bir yerlerde denk geliyoruz böylelerine ama size yakışır şekilde olgunlukla tepki vermişsiniz.Kesinlikle öyle, art niyetiniz olmadan şıklık olsun diye yapmak bile başı bu şekilde belaya sokabilir, seneler önce bir avmde başıma aynı olay denk geldi, benim bardak dümdüz servis edilirken o zamanki kız arkadaşıma kocaman bir kalp yapıp gülerek afiyet olsun demişti, yaptığım tek şey gevşek gevşek gülme diyip tezgahtan uzaklaşmak olmuştu, bardaktaki bir kalp için niyeti başkasına gitmek olacak bir kişi hayatımdaysa zaten umursamam ama yavşaklığında bir sınırı olmalı diyerek uzamıştım hiç uzatmadan.
Espresso için de tazyikli su içinKahve cekirdeklerini yutun ve su icin
www.instagram.com
benim anlamadığım adam tşörtü neden çıkardı![]()
www.instagram.com
Derin espiri. Sifon kahve için de sıcak su torbasına otursunEspresso için de tazyikli su için
Sanayi Special EditionV600
![]()
Rumah Kopi Ranin on Instagram: "Setiap seduhan membawa kebahagiaan. #mindfulnessbrewing #mindfulness #rumahkopiranin #manualbrewing"
14K likes, 506 comments - rumahkopiranin on December 22, 2023: "Setiap seduhan membawa kebahagiaan. #mindfulnessbrewing #mindfulness #rumahkopiranin #manualbrewing".www.instagram.com
www.instagram.com