• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Cringe

Benim de aklımda kahveyi kahveyle demleme var 😄😄 hiç denemedim ama açıkçası diğer yorumlardakiler kadar da saçma olacağını düşünmüyorum en azından :D ilkinde farklı ikincisinde farklı kahveyle blend de olur aynı kahveyle de olur deneyen var mı acaba? Örneğin moka potta demlenen kahveyi tekrar su hazinesine koyup yeni bi kahveyle sepeti doldurup ikinci bir demleme daha yapmak, fikri kullanım hakkı forumdaslara aittir isteyen denesin paylaşsın 😄😄

Benim de aklımda kahveyi kahveyle demleme var 😄😄 hiç denemedim ama açıkçası diğer yorumlardakiler kadar da saçma olacağını düşünmüyorum en azından :D ilkinde farklı ikincisinde farklı kahveyle blend de olur aynı kahveyle de olur deneyen var mı acaba? Örneğin moka potta demlenen kahveyi tekrar su hazinesine koyup yeni bi kahveyle sepeti doldurup ikinci bir demleme daha yapmak, fikri kullanım hakkı forumdaslara aittir isteyen denesin paylaşsın 😄😄
Farklı kahveleri değilde demlediğin kahveyi tekrar dripperdan geçirdiğin bir metod vardı bulan atsın baya değişik gelmişti bana. Asıl şaşırtan kısmı hoşuma gitmesiydi sanırım :D

Moka pot ta alt haznede kahve kaynayacağı için pek iyi fikir gibi değil, çok fazla acı bir kahve çıkacağını düşünüyorum.
Fakat V60 gibi dripperla denenebilir.

Gaggia Türkiye instagram sayfasındaki bu video tam bir cringe örneği. Danilo Zanna iyi bir şef olabilir ama kesinlikle espresso ile ilişkisi olmaması lazım. :)

Ağır komedi yanlız ne akış o arkadaş.... Ben olsam Danilo yerinde silerdim bu paylaşımı

Gaggia Türkiye instagram sayfasındaki bu video tam bir cringe örneği. Danilo Zanna iyi bir şef olabilir ama kesinlikle espresso ile ilişkisi olmaması lazım. :)

Askerden yeni gelmiş gibi demleniyor. :)

Bu ne böyle ya

Halen devam ediyor mu bilmiyorum ama bazı iş güzar baristalar (3.dalga harici kafe baristaları) türk kahvesini öyle yapıyorlardı.

Ev demleyicisi olsa sözüm yok ama bu işten para kazanan insanların böyle kahve demlemeleri baya cringe 😂

Ev demleyicisi olsa sözüm yok ama bu işten para kazanan insanların böyle kahve demlemeleri baya cringe 😂

V60'dan iki tık önceki zamanlarımı hatırlattı. Mandalla tuttururdum filtreyi, yoksa içine düşerdi. :)

Geri