Farklı kahveleri değilde demlediğin kahveyi tekrar dripperdan geçirdiğin bir metod vardı bulan atsın baya değişik gelmişti bana. Asıl şaşırtan kısmı hoşuma gitmesiydi sanırımBenim de aklımda kahveyi kahveyle demleme varhiç denemedim ama açıkçası diğer yorumlardakiler kadar da saçma olacağını düşünmüyorum en azından
ilkinde farklı ikincisinde farklı kahveyle blend de olur aynı kahveyle de olur deneyen var mı acaba? Örneğin moka potta demlenen kahveyi tekrar su hazinesine koyup yeni bi kahveyle sepeti doldurup ikinci bir demleme daha yapmak, fikri kullanım hakkı forumdaslara aittir isteyen denesin paylaşsın
![]()
Moka pot ta alt haznede kahve kaynayacağı için pek iyi fikir gibi değil, çok fazla acı bir kahve çıkacağını düşünüyorum.Benim de aklımda kahveyi kahveyle demleme varhiç denemedim ama açıkçası diğer yorumlardakiler kadar da saçma olacağını düşünmüyorum en azından
ilkinde farklı ikincisinde farklı kahveyle blend de olur aynı kahveyle de olur deneyen var mı acaba? Örneğin moka potta demlenen kahveyi tekrar su hazinesine koyup yeni bi kahveyle sepeti doldurup ikinci bir demleme daha yapmak, fikri kullanım hakkı forumdaslara aittir isteyen denesin paylaşsın
![]()
Gaggia Türkiye instagram sayfasındaki bu video tam bir cringe örneği. Danilo Zanna iyi bir şef olabilir ama kesinlikle espresso ile ilişkisi olmaması lazım.
Gaggia Türkiye instagram sayfasındaki bu video tam bir cringe örneği. Danilo Zanna iyi bir şef olabilir ama kesinlikle espresso ile ilişkisi olmaması lazım.
Bu ne böyle ya
Bana granül gibi geldiBallı kremalı Türk kahvesi mi desek bilemedim. Keşke filtreleseydi balla karıştırmadan önce. :/
Doğru diyorsunuz, dikkatli bakınca granüle daha çok benzettim. Hemen çözünüyor.Bana granül gibi geldi
Ev demleyicisi olsa sözüm yok ama bu işten para kazanan insanların böyle kahve demlemeleri baya cringe
Ev demleyicisi olsa sözüm yok ama bu işten para kazanan insanların böyle kahve demlemeleri baya cringe
ee kolaylık oldu mu bari?Sonra v60 alayım "kolaylık" olur dedim...