• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Cringe

Ben maske ile kahve demledim. Eğlencesine :) 180.000 izlendi. Sonra duyarcılar geldi tabi. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama kahve tutkunları sanki kahveyi biraz kutsal gibi görüyor. Latteartta çılgınlık yapan çok ama kahve cringe fikri cesurca bir fikir, takdir ettim. Yorumları da okudum, kimse de hocam ne yaptın dememiş :) O yüzden böyle devam, arada değişiklik, mizah iyidir👍🏻

Blooming suyunu demlemeye dahil olmaması için lavaboya döken bir kahveci vardı yanlış hatırlamıyorsam; ne amacını çözebildim ne de bu hareketin kahveye ne kattığını...
Çok çok taze kahveleri demlerken kullandığı söylemişti sonradan kendileri de kahve kavurduğu için o gün veya 1-2 gün önce kavrulmuş kahveler için söylüyordu. O videodan görüp ben de 1-2 kere denedim ama tat olarak fark yaratmamıştı tam tersi israf oldu. Çok çok taze çekirdekler için belki fark yaratıyordur ama kahveyi çöpe dökeceğime 2-3 gün daha beklerim :D

Tam uyuyacakken zihnimde canlandı. Örneği varsa da bilmiyorum uyanınca bakacağım. Normalde demlediğiniz pour over kahveyi su kullanmak yerine süt ile demlemeye çalışın.

Blooming suyunu demlemeye dahil olmaması için lavaboya döken bir kahveci vardı yanlış hatırlamıyorsam; ne amacını çözebildim ne de bu hareketin kahveye ne kattığını...
Ümitsizce bütün reçeteleri deneyip yine de is, pas, kir, kömür, plastik, çöplük, lastik aromalarını alıyorsak, blooming suyunu dökerek en azından gövdeyi düşürüp, öldürmeyecek bir fincan çıkarabileceğimizi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ümitsizce bütün reçeteleri deneyip yine de is, pas, kir, kömür, plastik, çöplük, lastik aromalarını alıyorsak, blooming suyunu dökerek en azından gövdeyi düşürüp, öldürmeyecek bir fincan çıkarabileceğimizi düşünüyorum.
Peki egzoz, esrar?

Son düzenleme:

Bu kompleks bi hakaret olmuş. Yani bütün kültürlere karşı bi saldırı resmen. Kahveseverler, rakıseverler, midesinisevenler, yaşamseverler olarak hepimizin toplanıp buna dur dememiz lazım

ben bunu yeni gördüm RakıPresso cidden Kahve Cringe olayını başka bir seviyeye taşımış. Ön yargılı olmamalıyım ön yargılı olmamalıyım diyorum ama olmaz olmamalı bu.

Rakıpressodan da beter bir şeye rastladım...

portakalı ön ısıtma yapmak lazım.

Moka pot konularını görünce aklıma bu video geldi. Bir de açıklamaya "bartender"ım ben yazmış. Moka pot demlerken yaptığınız bir şey videodaki herhangi bir adımla eşleşiyorsa onu özellikle can güvenliğiniz için yapmayı bırakınız:

55. Saniyeden sonra anksiyetem tuttu. Kendimi balkondan atmak istedim. Ben nescafeye dönüyorum

Geri