• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Circulor alımı için ortak birini arayan varsa ulaşabilir. Sefaköy'den metrobüsle ulaşılabilecek yakın yerlerden alabilirim.

Beylikdüzü Esenyurt civarında "alım yapmış" olup ortak arayan varsa iletişime geçebilir

Beşiktaş/Nişantaşı. Ama Taksim, Şişli, Ortaköy, Karaköy'de uygun yerler. Tabi okul açılınca ancak hafta sonları buralarda olacağım.

Merhabalar, 4. Leventte oturuyorum ve metro üzerindeki her yer benim için uygun sayılır. Kafeininiz bol olsun

İstanbul en büyük il olduğu için onu Avrupa ve Asya yakası olarak ikiye ayırmak kargaşayı azaltacağını düşündüm. Avrupa yakasında bulunan arkadaşlar bu konu altında konuşabilirler.

@goetheborgBahçeşehirEsenyurt/Hoşdere
@utkukayaAvcılarBeşiktaş
@FlorbonggOrtaköy - Beşiktaş
@miyankizuGüngören - Bahçelievler
@devamiyoldaBeşiktaş4.Levent
@GirayAvcılarEminönü-Sirkeci-Beşiktaş
@SungurKemerburgaz
@kerempoBaşakşehirAtaşehir
@bayramsoyluKüçükçekmeceBağcılar
@TESoraAvcılar
@skykhanCihangirBeyoğlu
@AhmetvGaziosmanpaşaÇağlayan
@EmxoneBeylikdüzüMarmarapark
@ogundemirFeriköyŞişli
@FatihhZeytinburnu
@BK8Alibeyköy
@omeratsBeylikdüzüBomonti
@quakingKağıthane
@kilincarslanEsenler
@Taso27Bahçelievler, içerenköy, göztepe.Aktif olarak her yerde
@serbesŞişli, FeriköyHer yer olabilir
@bgrakndKüçükçekmece SefaköyEsenler Davutpaşa
Çok güZel olmuş teşekkürler😃

Türk kahvesinde kafeinsiz kahve içmeyi seviyorum. Sade kahve tüketsemde, kafeinsiz 👍🏻 Espresso ve americano da çok seviyorum 😍

Hafta sonu için istanbulda olacağım, taksim/beyoğlu/karaköy civarında iyi espresso ve v60 içebileceğim nereleri var önerisi olan olur mu acaba? V60 için iyi olarak tek bildiğim karaköydeki kronotrop.

V60 için Karaköy Coffee Sapiens var.

selamlar,
şişli bomonti’deyim

Hafta sonu için istanbulda olacağım, taksim/beyoğlu/karaköy civarında iyi espresso ve v60 içebileceğim nereleri var önerisi olan olur mu acaba? V60 için iyi olarak tek bildiğim karaköydeki kronotrop.

Kronotrop ve Coffee Sapiens.
Diğer "şekilli" kahvecilerden performans alamayabilirsiniz.

Merhaba. Gaziosmanpaşa'da ikamet ediyorum. 250gr kahve alıp 100'er gramını takaslamak isteyen olursa pm atabilir. Maksat değişik kahve içmiş olalım diye düşünüyorum. V60 ile demlemw yapıyorum. İstanbul'da bir çok yerde buluşabiliriz. Şimdiden.

Geri