• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mümkün olduğunca küçük porsiyonlarda denemelik kahveler almak. Mesela thebarnda geisha var 200gr 28 euro civarı. 50gr 5 euro artı kargo gümrük masrafları olur yanına 1-2 çekirdek daha eklenebilir

Ben barn için tamamim hem geisha denemesi de yapmış olurum eğer bu yönde ilerleyeceksek.

Merhaba arkadaşlar coffee colective den aldığım iki paket duver Colombia hulia dan birisini takaslamak istiyorum. Yurtdışı kavurucular yada Kungpow , kahveleri ile takasa açığım

Ekli dosyalar

• IMG_20200705_153532.jpg
    IMG_20200705_153532.jpg
    94.3 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Selamlar,
Yurt dışından kahve alımı yapan oldu mu, düşünen var mı?
Ek olarak, haziran ayındaki toplu alımda bol bol aldığımdan bu ay Coffee Department kahvelerinden küçük porsiyonlarla paylaşmak isteyen olursa fikre açığım.

Selamlar, beşiktaş çevresinde olup sözen değirmeni olan var mı :)
Daha önce sözen ile espresso çekip içmedim. En azından kahve çekip evde makinamda denemek istiyorum.

Herkesin boş olduğu bir gün toplanıp sohbet ve kahve deneyebileceğimiz var mıdır ?? Beşiktaş, Levent, Şişli. Biraz hareketlendirelim bence burayı :)

Herkesin boş olduğu bir gün toplanıp sohbet ve kahve deneyebileceğimiz var mıdır ?? Beşiktaş, Levent, Şişli. Biraz hareketlendirelim bence burayı :)

güZel fikir mekanı müsait olan bir yer ile anlaşılabilir. Mesela Coffeetopia Eminönü Şerif abi bize bir katı ayırabilir :)

Olursa bende katılım sağlayabilirim

Zaman ve saat uyarsa ben de varım 🖑

Nasıl yapalım zaman ortak bir gün için ? @NoDRaC Güzel fikir böyle daha verimli olur bizim içinde :)

Ben de katılmak isterim. Ekipman olarak Güral kalita ve Aeropress getirebilirim.

Merak edenler için modifiyeli Sözen değirmenimi ve phin filtreyi getirebilirim. Comandante de var onu da getiririm aradaki farklara bakabiliriz.

Nasıl yapalım zaman ortak bir gün için ? @NoDRaC Güzel fikir böyle daha verimli olur bizim içinde :)
Pandemi döneminde bir araya gelmek biraz sıkıntılı. Hastalığın en yaygın olduğu dönem. Ortalık sakinleşsin ona göre planlarız :)

Gaziosmanpaşa,çağlayan bölgelerindeki kahve severlere selamlar

Arkadaşlar selam , Kasım ayı için yapılacak coffee circulor alımı için Bahçelievler Bakırköy Güngören e yakın arkadaşlarla filtre için ortaklık yapmak istiyorum.

Güncelleme : Bu ay ki maddi durumum dan dolayı circulor alımına katılım gösteremeyeceğim muhtemelen.

Son düzenleme:
Merhabalar bende Beylikdüzü'ndeyim Marmara park'a yakınım benide eklersiniz

Geri