• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eyüp Alibeyköy

@NoDRaC Suat Bey Coffea Circulor kahve alımı için belirttiğiniz fiyatlar kargo dahil midir?

Sonunda bir semttaş gördüm.

Mahallemizin 3rd wave kafesine de bekleriz arada. ;)

Sonunda bir semttaş gördüm.

Mahallemizin 3rd wave kafesine de bekleriz arada. ;)

Merhaba,

Burası tam olarak nerede google'a yazınca bi İsfanbul Avm tarafında gösteriyor birde Biz Cevahir tarafında. İki şube mi var konumlardan biri yanlış mı?

Eyüp Alibeyköy

@NoDRaC Suat Bey Coffea Circulor kahve alımı için belirttiğiniz fiyatlar kargo dahil midir?

Evet Kargo dahil gümrük hariç :) böyle yazınca havalı oldu.

Kargonun maliyeti uygun olması için bu yöntemi seçtik.

@knsgnn @BK8 sizin orda cevahir avm karşısı iyi bir künefeci vardı 3 katlı orda buluşma ayarlanabilir.

Merhaba ben de Beylikdüzü'nde oturuyorum, normalde Bomonti'de çalışıyorum ama pandemiden dolayı evden remote çalışıyorum.

Beylikdüzü'nde nitelikli kahveci maalesef hiç yok :( Düşünün Espressolab var ve ona gitmek zorunda kalıyorum 😅 Bir de Twin Coffee diye kendini nitelikliymiş gibi tanıtmaya çalışan bir yer var ama "kendi harmanımız" dedikleri bir şeyden başka hiçbir seçenek yok (pandemi döneminde hiç gitmedim ama aynıdır diye tahmin ediyorum). Tabii özellikle pandemi sürecinde parka sahile pikniğe kendi kahvemi götürüyorum iyi çalışan termoslarım var çok şükür :) .

Beylikdüzü'nden Küçükçekmece'ye kadar olan (TEM semtleri dahil) bölgede nitelikli kahve dükkanı bilen varsa paylaşırsa sevinirim :) Bahçeşehir'de bir tane vardı Gölet'in orada ama adını unuttum şimdi.

Bu bölgede yaşayanlarla ortak kahve alımlarına girmek isterim. Ekipmanım fena değil (plastik Hario V60, Timemore C2, gooseneck kettle, Nanospresso, yakında Güralita. Bir de şans eseri elime geçen Bosch TKA8631 filtre kahve makinesi :) ) ama kendimi bu konuda oldukça amatör gördüğüm için çok kaliteli oldukları söylenen yüksek fiyatlı kahvelere tek başıma girmeye çekiniyorum, boşa harcarım diye.
Merhaba. Bahçeşehir'deki mekanın adı "Lateral Coffee", Petra kahveleri kullanıyorlar. Ekip güleryüzlü.

Merhaba,

Burası tam olarak nerede google'a yazınca bi İsfanbul Avm tarafında gösteriyor birde Biz Cevahir tarafında. İki şube mi var konumlardan biri yanlış mı?

Burası Biz Cevahir avm karşısında rammar marketin arasından girince hocam. Alibeyköyde bir vaha adeta ;)

@NoDRaC mis gibi kahvecimiz varken künefede yoldan çıkmayalım zor verdik kiloları geri almayalım.
Şiir gibi konuştum arada.;)

Şaka bir yana gerçekten bir buluşma ayarlamak isterseniz ben uyarım. Haftaiçi komple haftasonu da öğleden sonra boşum.

Beşiktaş'ta olan varsa ortak alıma talip olabilirim :)

Evet Kargo dahil gümrük hariç :) böyle yazınca havalı oldu.

Kargonun maliyeti uygun olması için bu yöntemi seçtik.

@knsgnn @BK8 sizin orda cevahir avm karşısı iyi bir künefeci vardı 3 katlı orda buluşma ayarlanabilir.
Ben yaklaşık 1-1,5 senedir bu taraftayım maalesef ki 7 ayı koronayla geçtiği için pek gezme şansım olmadı. Bilgi Üniversitesinin otoparkında Vira Kürek var ben hep oraya gidiyorum hem spor yapmış oluyorum hem de Manivela Coffee Truck'tan espressomu içiyorum ferah ferah (espresso hiç ferah değil😞)

Ben yaklaşık 1-1,5 senedir bu taraftayım maalesef ki 7 ayı koronayla geçtiği için pek gezme şansım olmadı. Bilgi Üniversitesinin otoparkında Vira Kürek var ben hep oraya gidiyorum hem spor yapmış oluyorum hem de Manivela Coffee Truck'tan espressomu içiyorum ferah ferah (espresso hiç ferah değil😞)

Keobs'a uğramanızı tavsiye ederim. Espressoya ek demleme çeşitleri ile filtre kahveler de var.

güZel fikir mekanı müsait olan bir yer ile anlaşılabilir. Mesela Coffeetopia Eminönü Şerif abi bize bir katı ayırabilir :)
Yapılabilir gibi duruyor hafta içi katılımın sınırlı olduğu bir topluluk pandemi açısından risk yaratmaz bence ben varım

Feriköy-Şişli

Not: Emekli olduğumdan zaman sorunum yok. Beşiktaş-Eminönü-Taksim-Levent dörtgeni üzerinde her yer uyar. (Vapurla Kadıköy ve Üsküdar'da uygun)

Selamlar, ben de Sefaköy/Küçükçekmece ve Davutpaşa/Esenler taraflarındayım.
Circulor alımı için bu taraflarda olan kimseyi göremedim. Sanırım alanı genişletmem gerekecek😅.

Bir arkadaşım Avcılar'da nitelikli kahve demleyen 3 mekan önermişti. Black Bottle, Goa ve Antik Atölye. Henüz bende gidemedim ama o en çok Black Bottle'ı sevdiğini söylemişti. Yolunuz düşerse bir deneyin bence.
Ben önermiştim :D Antik Atölyeyi artık önermiyorum en son leş gibi bayatlamış eminim en az 7-8 aylık kahve içtim Goadan da bir süredir içmiyorum Black Bottle güzel güzel ama bazen çekirdek bulunmuyor taze alıp az satıldığından. Eskiden petradan alıyordu korona döneminden sonra boxx coffeeden almaya başlamışlardı. Avcılar civarına gelen olursa buluşabiliriz.

Geri