Eyüp Alibeyköy
@NoDRaC Suat Bey Coffea Circulor kahve alımı için belirttiğiniz fiyatlar kargo dahil midir?
Merhaba,Sonunda bir semttaş gördüm.
Mahallemizin 3rd wave kafesine de bekleriz arada.
Keobs Coffee Roastery
Alibeyköyde, tabiri caizse mahallemizin kahvecisi için başlık açmak da bana düştü. Aynı zamanda kavurma ve kahve satışı da yapıyorlar fakat şu an için online bir satış siteleri yok bildiğim kadarıyla. Kafelerinde v60, chemex, aeropress gibi demleme çeşitlerine ek olarak espresso bazlı kahve...www.kahvekulubu.net
Eyüp Alibeyköy
@NoDRaC Suat Bey Coffea Circulor kahve alımı için belirttiğiniz fiyatlar kargo dahil midir?
o da kahvesever ise buyursun kahvemi icsin. kendisine selamlar.Benim de arkadaşım çalışıyo Dilara orada![]()
Merhaba. Bahçeşehir'deki mekanın adı "Lateral Coffee", Petra kahveleri kullanıyorlar. Ekip güleryüzlü.Merhaba ben de Beylikdüzü'nde oturuyorum, normalde Bomonti'de çalışıyorum ama pandemiden dolayı evden remote çalışıyorum.
Beylikdüzü'nde nitelikli kahveci maalesef hiç yokDüşünün Espressolab var ve ona gitmek zorunda kalıyorum
Bir de Twin Coffee diye kendini nitelikliymiş gibi tanıtmaya çalışan bir yer var ama "kendi harmanımız" dedikleri bir şeyden başka hiçbir seçenek yok (pandemi döneminde hiç gitmedim ama aynıdır diye tahmin ediyorum). Tabii özellikle pandemi sürecinde parka sahile pikniğe kendi kahvemi götürüyorum iyi çalışan termoslarım var çok şükür
.
Beylikdüzü'nden Küçükçekmece'ye kadar olan (TEM semtleri dahil) bölgede nitelikli kahve dükkanı bilen varsa paylaşırsa sevinirimBahçeşehir'de bir tane vardı Gölet'in orada ama adını unuttum şimdi.
Bu bölgede yaşayanlarla ortak kahve alımlarına girmek isterim. Ekipmanım fena değil (plastik Hario V60, Timemore C2, gooseneck kettle, Nanospresso, yakında Güralita. Bir de şans eseri elime geçen Bosch TKA8631 filtre kahve makinesi) ama kendimi bu konuda oldukça amatör gördüğüm için çok kaliteli oldukları söylenen yüksek fiyatlı kahvelere tek başıma girmeye çekiniyorum, boşa harcarım diye.
Merhaba,
Burası tam olarak nerede google'a yazınca bi İsfanbul Avm tarafında gösteriyor birde Biz Cevahir tarafında. İki şube mi var konumlardan biri yanlış mı?
Ben yaklaşık 1-1,5 senedir bu taraftayım maalesef ki 7 ayı koronayla geçtiği için pek gezme şansım olmadı. Bilgi Üniversitesinin otoparkında Vira Kürek var ben hep oraya gidiyorum hem spor yapmış oluyorum hem de Manivela Coffee Truck'tan espressomu içiyorum ferah ferah (espresso hiç ferah değil
Teşekkürler, deneyeceğimBir arkadaşım Avcılar'da nitelikli kahve demleyen 3 mekan önermişti. Black Bottle, Goa ve Antik Atölye. Henüz bende gidemedim ama o en çok Black Bottle'ı sevdiğini söylemişti. Yolunuz düşerse bir deneyin bence.
Ben yaklaşık 1-1,5 senedir bu taraftayım maalesef ki 7 ayı koronayla geçtiği için pek gezme şansım olmadı. Bilgi Üniversitesinin otoparkında Vira Kürek var ben hep oraya gidiyorum hem spor yapmış oluyorum hem de Manivela Coffee Truck'tan espressomu içiyorum ferah ferah (espresso hiç ferah değil)
Yapılabilir gibi duruyor hafta içi katılımın sınırlı olduğu bir topluluk pandemi açısından risk yaratmaz bence ben varımgüZel fikir mekanı müsait olan bir yer ile anlaşılabilir. Mesela Coffeetopia Eminönü Şerif abi bize bir katı ayırabilir![]()
Ben önermiştimBir arkadaşım Avcılar'da nitelikli kahve demleyen 3 mekan önermişti. Black Bottle, Goa ve Antik Atölye. Henüz bende gidemedim ama o en çok Black Bottle'ı sevdiğini söylemişti. Yolunuz düşerse bir deneyin bence.
Merhabalar Bende Zeytinburnu’ndayım ortak olabilirimZeytinburnu ve Bakırköy![]()