• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba ben de Beylikdüzü'nde oturuyorum, normalde Bomonti'de çalışıyorum ama pandemiden dolayı evden remote çalışıyorum.

Beylikdüzü'nde nitelikli kahveci maalesef hiç yok :( Düşünün Espressolab var ve ona gitmek zorunda kalıyorum 😅 Bir de Twin Coffee diye kendini nitelikliymiş gibi tanıtmaya çalışan bir yer var ama "kendi harmanımız" dedikleri bir şeyden başka hiçbir seçenek yok (pandemi döneminde hiç gitmedim ama aynıdır diye tahmin ediyorum). Tabii özellikle pandemi sürecinde parka sahile pikniğe kendi kahvemi götürüyorum iyi çalışan termoslarım var çok şükür :) .

Beylikdüzü'nden Küçükçekmece'ye kadar olan (TEM semtleri dahil) bölgede nitelikli kahve dükkanı bilen varsa paylaşırsa sevinirim :) Bahçeşehir'de bir tane vardı Gölet'in orada ama adını unuttum şimdi.

Bu bölgede yaşayanlarla ortak kahve alımlarına girmek isterim. Ekipmanım fena değil (plastik Hario V60, Timemore C2, gooseneck kettle, Nanospresso, yakında Güralita. Bir de şans eseri elime geçen Bosch TKA8631 filtre kahve makinesi :) ) ama kendimi bu konuda oldukça amatör gördüğüm için çok kaliteli oldukları söylenen yüksek fiyatlı kahvelere tek başıma girmeye çekiniyorum, boşa harcarım diye.

Merhaba ben de Beylikdüzü'nde oturuyorum, normalde Bomonti'de çalışıyorum ama pandemiden dolayı evden remote çalışıyorum.

Beylikdüzü'nde nitelikli kahveci maalesef hiç yok :( Düşünün Espressolab var ve ona gitmek zorunda kalıyorum 😅Bir de Twin Coffee diye kendini nitelikliymiş gibi tanıtmaya çalışan bir yer var ama "kendi harmanımız" dedikleri bir şeyden başka hiçbir seçenek yok (pandemi döneminde hiç gitmedim ama aynıdır diye tahmin ediyorum).

Beylikdüzü'nden Küçükçekmece'ye kadar olan (TEM semtleri dahil) bölgede nitelikli kahve dükkanı bilen varsa paylaşırsa sevinirim :) Bahçeşehir'de bir tane vardı Gölet'in orada ama adını unuttum şimdi.

Bu bölgede yaşayanlarla ortak kahve alımlarına girmek isterim. Ekipmanım fena değil (plastik Hario V60, Timemore C2, gooseneck kettle, Nanospresso, yakında Güralita) ama kendimi bu konuda oldukça amatör gördüğüm için çok kaliteli oldukları söylenen yüksek fiyatlı kahvelere tek başıma girmeye çekiniyorum, boşa harcarım diye.

Arada kahvesiz kalınca espressolab dan kahve almisligim var Etiyopya yirgachef kahvesi Tanzanya iyi fena değil :)

Merhaba o zaman alım zamanı tekrar irtibata geçelim birbirimizle

İlk mesajı güncelledim Avrupa yakası 17 kişi olmuşuz :)

Kağıthane'den selamlar.

Hem anadolu hem avrupa bana farketmez 😂

Bahcelievler, icerenkoy, goztepe. Aktif olarak her yerdeyim.

Beylikdüzü'nde nitelikli kahveci maalesef hiç yok :( Düşünün Espressolab var ve ona gitmek zorunda kalıyorum 😅 Bir de Twin Coffee diye kendini nitelikliymiş gibi tanıtmaya çalışan bir yer var ama "kendi harmanımız" dedikleri bir şeyden başka hiçbir seçenek yok (pandemi döneminde hiç gitmedim ama aynıdır diye tahmin ediyorum). Tabii özellikle pandemi sürecinde parka sahile pikniğe kendi kahvemi götürüyorum iyi çalışan termoslarım var çok şükür :) .

Bu bölgede yaşayanlarla ortak kahve alımlarına girmek isterim. Ekipmanım fena değil (plastik Hario V60, Timemore C2, gooseneck kettle, Nanospresso, yakında Güralita. Bir de şans eseri elime geçen Bosch TKA8631 filtre kahve makinesi :) ) ama kendimi bu konuda oldukça amatör gördüğüm için çok kaliteli oldukları söylenen yüksek fiyatlı kahvelere tek başıma girmeye çekiniyorum, boşa harcarım diye.
Bir arkadaşım Avcılar'da nitelikli kahve demleyen 3 mekan önermişti. Black Bottle, Goa ve Antik Atölye. Henüz bende gidemedim ama o en çok Black Bottle'ı sevdiğini söylemişti. Yolunuz düşerse bir deneyin bence.

Bu arada sevgili @NoDRaC ikinci ilçe tercihimi Beylikdüzü olarak değiştirebilir miyiz? 😊

Burası avrupa yakası başlığı ama bende anadolu yakası kavacıkta oturuyorum. Varmıdır ortak alım yapmak isteyen ?

Burası avrupa yakası başlığı ama bende anadolu yakası kavacıkta oturuyorum. Varmıdır ortak alım yapmak isteyen ?

Ortak alım yapmak istediğiniz kahveyi yazarsanız daha açıklayıcı olur sanırım.

Geri