• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tolilow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tolilow

Üye
İsim
Tolga
Daha fazla  
İsim
Tolga
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Konchero Kettle, Hario V60, Timemore Crystal Eye, Aeropress
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Muğla
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Fethiye
Selamlar Üsküdar'dayım. Kadıköy de çok yakın. Gardelli La Cristalina'ya ortak girebilirim. Vakum makinesi olan biri olursa süper olur paket sıkıntısı aşılır😇

Ümraniyedeyim ben de. burda bilgi olarak dursun. İlerleyen dönemlerde kahve paylaşımı için görüşebiliriz.

Ben de kadıköydeyim. Şuraya bir çizik atalım ilerde lazım olur.

Sancaktepe'de oturuyorum ama merkezinde değil. Ümraniye ve Çekmeköy sınırında bir yerlerde desem yanlış olmaz herhalde. Hatta evim Kahve Fabrikası ofisine çok çok yakın.☺

Bende Kartal'da yaşıyor, Sancaktepe'de çalışıyorum. Tüm ortak girişimler için haberlesmeye varım. Yurtdışından kahve, yurtiçi kahve paylaşımı, ekipman deneme vs.

Ben de Kadıköy Bahariye’deyim genelde. Ofisim Kadıköy Bahariye’de. Maltepe İdealtepe’de oturuyorum.

Anadolu yakasında özellikle Maltepe kartal Pendik taraflarında 3. Nesil kahve ekipmanları alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz? İnternetten sipariş verip beklemek yerine direk gidip alabileceğim.

Tin coffee Maltepe'de ama onların elinde limitli malzeme var. Ben hep internet üzerinden sipariş veriyorum açıkçası.

Selamlar ian ben ukrynalim yabanciim kartaldaim tuzlada kavurmaciim. kahveli ilgili paylaşımı severim ✌

Tin coffee Maltepe'de ama onların elinde limitli malzeme var. Ben hep internet üzerinden sipariş veriyorum açıkçası.
Togay in yerini biliyorum ama dediğin gibi bazı malzemeler onda kendine kadar var. Bana böyle içeri girince a dan z ye 3. Nesil ile alakalı herşey olan bir yer lazım. Hem toptancı hem perakendeci tarzında.

Yeldeğirmeni’nden selamlar🙋‍♂️

Merhaba, Maltepe Çınar Mah. oturuyorum. İş yerim de Kadıköy Merdivenköy'de. Her türlü ekipman, yurtiçi/dışı kahve alımı vs konularına destek olmak ve katılmak isterim. Herkese selamlar!

Bu başlık hareketsiz kalmış:) bugün sevgili @campos ile kısa bir buluşma yaptık. Kendisi sağolsun timemore tartı ve Kettle getirdi. Yanında da çok güzel kahveler. Tartıyı çok beğendim hem şık, hem kullanımı kolay hem de cevabı oldukça hızlı, güzel tercih yapmış. Kettle da çok güzel bence, markasını ve fiyatını kendisi paylaşır ama çok iyi bir alternatif bence. Ben Kettle tutarken sol elim ile alttan destek yaparak kullandığım için ciddi kontrollü buldum, 2-3g/s civarlarında bile sorunsuz. 5-6g a çıkınca gayet makul bir açıdan döküm yapılıyor. Üstüne de daha yüksek debiye çıkma esnekliği sunuyor. Flow restrictor gibi bir aparata ihtiyaç duymadan gayet iyi sonuç alınacak bir Kettle.

Bu başlık hareketsiz kalmış:) bugün sevgili @campos ile kısa bir buluşma yaptık. Kendisi sağolsun timemore tartı ve Kettle getirdi. Yanında da çok güzel kahveler. Tartıyı çok beğendim hem şık, hem kullanımı kolay hem de cevabı oldukça hızlı, güzel tercih yapmış. Kettle da çok güzel bence, markasını ve fiyatını kendisi paylaşır ama çok iyi bir alternatif bence. Ben Kettle tutarken sol elim ile alttan destek yaparak kullandığım için ciddi kontrollü buldum, 2-3g/s civarlarında bile sorunsuz. 5-6g a çıkınca gayet makul bir açıdan döküm yapılıyor. Üstüne de daha yüksek debiye çıkma esnekliği sunuyor. Flow restrictor gibi bir aparata ihtiyaç duymadan gayet iyi sonuç alınacak bir Kettle.

Kesinlikle çok keyifli, bol kahveli ve hoş bir muhabbet oldu. Şansıma kahve çeşitliliği (yurt dışı ve yurt içi) de fazlaydı :) Hazırlıklar ve misafirperverliğiniz için tekrardan çok teşekkür ederim. 🙏

Birbirimizde olmayan ekipmanları da deneme ve test etme imkanı bulduk. Bu açıdan da güzel bir buluşma oldu.

Geri