• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakası Kahve Arkadaşlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NoDRaC

Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
İstanbul en büyük il olduğu için onu Avrupa ve Asya yakası olarak ikiye ayırmak kargaşayı azaltacağını düşündüm. Avrupa yakasında bulunan arkadaşlar bu konu altında konuşabilirler.

@goetheborgBahçeşehirEsenyurt/Hoşdere
@utkukayaAvcılarBeşiktaş
@FlorbonggOrtaköy - Beşiktaş
@miyankizuGüngören - Bahçelievler
@devamiyoldaBeşiktaş4.Levent
@GirayAvcılarEminönü-Sirkeci-Beşiktaş
@SungurKemerburgaz
@kerempoBaşakşehirAtaşehir
@bayramsoyluKüçükçekmeceBağcılar
@TESoraAvcılar
@skykhanCihangirBeyoğlu
@AhmetvGaziosmanpaşaÇağlayan
@EmxoneBeylikdüzüMarmarapark
@ogundemirFeriköyŞişli
@FatihhZeytinburnu
@BK8Alibeyköy
@omeratsBeylikdüzüBomonti
@quakingKağıthane
@kilincarslanEsenler
@Taso27Bahçelievler, içerenköy, göztepe.Aktif olarak her yerde
@serbesŞişli, FeriköyHer yer olabilir
@bgraknd Küçükçekmece SefaköyEsenler Davutpaşa

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar. Ben Bahçeşehir'de oturuyorum, Esenyurt/Hoşderede çalışıyorum.
Arkadaşlığı ve paylaşım detaylarını sanırım bireysel olarak halledeceğiz.
Kafeinli günler dilerim.

Merhabalar, ben de Avcılar'da yaşıyorum. Beşiktaş'ta çalışıyorum. İllaki bu bölgelerde de kahve tutkunu arkadaşlar vardır. Yeni oluşumumuz hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Bende Gaziosmanpaşa ve Taksim taraflarındayım

Herkese selamlar, Ortaköy-Beşiktaşta oturuyorum. İstanbul üniversitesinde veterinerlik okuyorum:).Yeni oluşum hayırlı olsun

Herkese selamlar, Ortaköy-Beşiktaşta oturuyorum. İstanbul üniversitesinde veterinerlik okuyorum:).Yeni oluşum hayırlı olsun

Aslında Veterinerlik fakültesi bana çok yakındı ama depremden sonra Büyükçekmece'ye taşındı sanırım. Öyle değil mi?

Merhaba arkadaşlar bende Güngören/Bahçelievler

Merhaba arkadaşlar,
Beşiktaşta oturuyorum 4. Leventte çalışıyorum. Beşiktaşta veya 4.Leventte kahve üzerine sohbet edebilir, civardaki kahvecileri keşfede biliriz.

Aslında Veterinerlik fakültesi bana çok yakındı ama depremden sonra Büyükçekmece'ye taşındı sanırım. Öyle değil mi?
Evet Şuan Büyükçekmece kampüsündeyiz fakat yeni dönem için tekrardan avcılara geleceğimiz söyleniyor. Hayvan hastanemiz şuan avcılarda zaten seneye mezun olacağım çoğu vaktim hastanede o yüzden avcılardayım daha çok :)

Merhaba herkese,
İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Eczacılık okuyorum. Ders sonrası Sirkeci, Eminönü, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı, Taksim, Beşiktaş genelde sıkça uğradığım yerler.
Bu güzel oluşum vesilesiyle herkese güzel kahve arkadaşlıkları dilerim.

İlk mesaja üyelerin nicklerini ve ilçelerini yazmak bulmak açısından kolaylık sağlayabilir.

Merhaba,
Bende Küçükçekmece/Bağcılar tarafındayım

Yurtdışı kahve alıp paylaşmayı düşünen var mı bu grupta?

ben düşünüyorum açıkçası hangi firma olsa diye karar veremedim. yakın zamanda Muttley & Jack's dan almıştınız oradan almazsınız sanırım. ortak alıma girmek isterim. @NoDRaC

Fiyatlar çok cep yakmayacak seviyede olursa ben de katılmak isterim @NoDRaC

Mümkün olduğunca küçük porsiyonlarda denemelik kahveler almak. Mesela thebarnda geisha var 200gr 28 euro civarı. 50gr 5 euro artı kargo gümrük masrafları olur yanına 1-2 çekirdek daha eklenebilir

Son düzenleme:
Geri