Kolombiya alıp beğendiyseniz kavrum profili size hitap etti demek ki. Ben Ruanda almıştım o da böyleydi. Yine de aldım ama şu anlık hüsran benim içinBende iki gündür alıp almama konusunda kararsızım. Kolombiya almıştım çok güzeldi. Ona dayanarak İncommon dan tekrar alışveriş yapmak istiyordum. Bu yorum düşündürdü
Videoyu izlemiştim de tarife dikkat etmemiştim. Sanırım kolombiya için medium'un iki tık üstü bir kavrum demişti o da...Biraz daha kalın öğütüp, süreyi 2:10 lara çekebilirsiniz. Umarım bir çözüm olur.
@PepukKahve Kolombiya için reçete paylaşmıştı bir kaç gün önce.
Aeropress 412,5 görünüyor. Ekstrem dolu olmasa aeropress edinme fikrim vardı valla başka zamana artıkEkipmanlarda indirim var diye e-posta atmışlar. 550 liralık Aeropress 440 olmuş, 420 liralık Kalita 378'e düşmüşİnsanların aklıyla dalga geçmektir bu
![]()
Plastik v60 sette de seramik yazıyorEkipmanlarda indirim var diye e-posta atmışlar. 550 liralık Aeropress 440 olmuş, 420 liralık Kalita 378'e düşmüşİnsanların aklıyla dalga geçmektir bu
![]()
siz öyle yazınca da bakmadan edemedim siteye. Plastik dediğiniz kırmızı olan mı acaba?Plastik v60 sette de seramik yazıyor![]()
siz öyle yazınca da bakmadan edemedim siteye. Plastik dediğiniz kırmızı olan mı acaba?
www.incommon.coffee
hocam bu seramik. hatta aynısını daha yeni forum üzerinden başka bir kullanıcıya sattım.Product Page | Incommon Coffee Roasters
www.incommon.coffee
Bu ve kırmızısı hocam
Hocam emin misin, yani aynı ürün harionun sitesinde 350 lirahocam bu seramik. hatta aynısını daha yeni forum üzerinden başka bir kullanıcıya sattım.
Evet fiyat farkı dikkatimi çekti ancak isim olarak seramik yazıp fotoğrafa da beyaz seramik seti koyarak plastik Craft setini göndereceklerini düşünmüyorum.Hocam emin misin, yani aynı ürün harionun sitesinde 350 lira
Seramikse sipariş geçeyim hocam, mesaj da attım gerçi cevap bekliyorumEvet fiyat farkı dikkatimi çekti ancak isim olarak seramik yazıp fotoğrafa da beyaz seramik seti koyarak plastik Craft setini göndereceklerini düşünmüyorum.
www.incommon.coffee
Hocam hario sitesindeki set, bu sitede baktığınız ürün sadece v60 anladığım kadarıyla. Zaten sadece v60 fiyatı da bu civarlarda.Seramikse sipariş geçeyim hocam, mesaj da attım gerçi cevap bekliyorum