• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Incommon Coffee

Umarım kavrumlarını daha açık yaparlar çünkü benim şu ana kadar denediğim nitelikli kahve kavurucularından en çok kavuran incommon galiba. Probador bile daha açık. Bu hem tatta hem de öğütüm hissinde belli. Antalya kavurucusu olmalarından ötürü şans veresim geliyor ama mbeya'yı şu an demlemeye korkuyorum :) Bir daha kahvelerini almaya cesaret edebilir miyim bakacağız.

Bu firmanın ilk deneme paketini almıştım (Bonanza'nin olduğu paket), muazzam kavrulmuştu cekirdekler. Şaşırdım şu an yazılanlara, bu kadar sürede kavrum profilindeki değişiklikler adına.

Black friday kampanyasından TANZANYA, MYEBA (YIKANMIŞ) aldım. Yaklaşık 150 gram tükettikten sonra doğru reçeteyi bulduğumu düşünüyorum.

Kullandığım reçete:

18gr kahve/280 ml su
Cafec ABACA filtre
Molent g50 37 Click
Pınar Madran 5lt, Su sıcaklığı ~92-93 derece
00:00-00.30 50 ml bloom
00:30-00.40 90 ml
01.05-01.15 70 ml
01:45-01.55 70 ml

Demleme bitişi 02:45-02:50 civarı. İlk başlarda yoğun bir kırmızı erik tadı ile karşılıyor. Kahve soğudukça frenk üzümü daha baskın hale gelmeye başladı. Gerçekten içimi çok güzel ve rahat bir kahve. Tadım notasında yazan ceviz tadını alamadım şimdiye kadar ya da tanımayalamadı tat almaçları benim😅

Black friday kampanyasından TANZANYA, MYEBA (YIKANMIŞ) aldım. Yaklaşık 150 gram tükettikten sonra doğru reçeteyi bulduğumu düşünüyorum.

Kullandığım reçete:

18gr kahve/280 ml su
Cafec ABACA filtre
Molent g50 37 Click
Pınar Madran 5lt, Su sıcaklığı ~92-93 derece
00:00-00.30 50 ml bloom
00:30-00.40 90 ml
01.05-01.15 70 ml
01:45-01.55 70 ml

Demleme bitişi 02:45-02:50 civarı. İlk başlarda yoğun bir kırmızı erik tadı ile karşılıyor. Kahve soğudukça frenk üzümü daha baskın hale gelmeye başladı. Gerçekten içimi çok güzel ve rahat bir kahve. Tadım notasında yazan ceviz tadını alamadım şimdiye kadar ya da tanımayalamadı tat almaçları benim😅
yeni Tanzanya ve idido siparişi verdik @Batmener ile. Deneyeceğim geldiği gibi. Teşekkür ederim.

Beyazı biraz önce açtım maalesef karaf kırılmış 😔 moralim sıfıır sıfıır sıfıır 😄😄 iletişime geçtim bakalım ne olacak durum
Saolsunlar geri dönüş sağladılar, pazartesi yeni karaf gönderecekler

Umarım kavrumlarını daha açık yaparlar çünkü benim şu ana kadar denediğim nitelikli kahve kavurucularından en çok kavuran incommon galiba. Probador bile daha açık. Bu hem tatta hem de öğütüm hissinde belli. Antalya kavurucusu olmalarından ötürü şans veresim geliyor ama mbeya'yı şu an demlemeye korkuyorum :) Bir daha kahvelerini almaya cesaret edebilir miyim bakacağız.
katiliyorum; en son idido ve tanzanya aldim. agir dram yasiyorum...

tqnzanyadan uzak durmanizi oneririm.

Ben mi şanslıyım bilmiyorum ama indirimden idido ve mbeya aldım ikişer paket ilk paketlerdeyim şu an, ikincileri buzluğa attım, 4 paketi de incelediğimde herhangi koyuluk ya da kötü koku fark etmedim. Aksine mbeyadan çok memnun kaldım, fiyatı nispeten uygun olmasına rağmen, herhangi bir acılığa da rastlamadım.

Saolsunlar geri dönüş sağladılar, pazartesi yeni karaf gönderecekler
Şu olaydaki son durumu da yazayım 😄 bugün kargom geldi, yanında bi özür kartı ve hediye kahve de göndermişler, ilgileri için çok teşekkür ediyorum kendilerine

Bir Kolombiya Santa Rosa daha geliyor 😍
Screenshot_20210109_202155_ru.yandex.mail.jpg

Cleancup 58 TL’ye satarken 80 TL’ye satmak da ne bileyim. Tercih etmem açıkçası.

cleancup'da şuan 65 tl ama halen ucuz kalıyor

Incommon'dan idido ve mbeya almıştım en son. Mbeya gayet iyi kupalar çıkardı ama idido çok çok zayıftı. Kavrum profillerini gözden geçirmeliler.

Geri