• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Incommon Coffee

ufukarican

Üye
İsim
Ufuk ARICAN
Daha fazla  
İsim
Ufuk ARICAN
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
V60,Aeropress, Stagg EKG
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Antalya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Muratpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kepez
Arkadaşlar Trent Rollings tarafından Antalya’da açılan kavurma hane sanırım satışlara başlamış denemek isteyenler ve kahvelerini değerLendiren arkadaşlar olursa yorumlarını merak ediyorum.

Bilmediğim bir kavurucuya direk 78 Tl vermek 250 Gram kahveye açıkcası elim gitmiyor İndirimli fiyat olsa düşünülebilir.

Şu koronavirüs döneminde birçok kavurucu denedim ve kargolarımın hemen hepsinin istanbul izmir ankara'dan yola çıktığını gördüm. Bir kez olsun Antalya'dan bir sipariş vermek istiyordum ki burası çıktı. Açıkçası ben de henüz denemedim ve daha en az 1 ay deneyemeyecek gibiyim BESTBREW kodu ile haziran sonunda kadar %10'luk bir indirimleri vardı ancak şu an herhangi bir kampanyaları var mı bilmiyorum. Ben de başka yerlerden daha ucuza almak varken buradan daha pahalıya almak istemedim.

Antalyada ikamet eden forumcular için halka açık tadımları olması da ayrı bir güzellik. Giden olursa yorumlarını bekleriz :)

Merhaba, hakkımızda Kahve Kulübünde bir başlık açıldığını görmekten çok memnun olduk. Firmamızın gelişimini takip eden ve bizden kahve alarak kurulduğumuz zamandan bugüne gelişim sürecimizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Kahve Kulübü üyelerine özel Ağustos sonunda kadar kullanabileceğiniz KAHVEKULUBU kodu ile siparişlerinizde %15 indirim alabilirsiniz. Siparişinizi tamamladıktan sonra gelen sipariş özeti ekranında KAHVEKULUBU kodunu kullanmanız indirim uygulanması için yeterli olacaktır. İndirim kodunu Ağustos sonuna kadar yapacağınız tüm kahve alışverişlerinizde tekrarlı olarak kullanabilirsiniz. Firmamız hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz https://www.incommon.coffee/?lang=tr adresinden internet sitemizi ziyaret edebilir ve Incommon Coffee (@incommoncoffee) dan bizi takip edebilirsiniz. Eğer Antalya’da veya yakınlarında oturuyorsanız her Çarşamba 15:00 - 17:00 arası kavurma atölyemizde yapılan kahve tadım (cupping) etkinliklerimize katılabilir ve kahvelerimizi deneyebilirsiniz. Cupping etkinliklerimiz hakkında daha fazla bilgi için https://www.incommon.coffee/weekly-cuppings?lang=tr

Hoşgeldiniz, yaşadığım şehirde gerçekten hakkını veren bir roastery olmasını çok istiyorum. O yüzden daha tanışmadan size sempatiyle baktım 🙂 Henüz deneme şansım olmadı, yorum yapamayacağım ama temmuz kahveleri bitmeye yakın bu indirim kodunuz bitmeden kahvelerinizi denerim mutlaka.

Hoşgeldiniz! Hayırlı olsun öncelikle. İş için normalde sık sık Antalya'ya gelirdim. Durumlar düzelince bizzat gelip tadımlarınıza katılmak isterim.
İlk etapta 100-150'şer (tercihen 150 çünkü farklı yöntemlerle en az 1-2 kez denemek adına 150 daha iyi oluyor) gramlık bir tadım seti hazırlamanız mümkün müdür?

Herkese merhaba :) Bu ay toptan kahve siparişleriniz için değerlendirilmek üzere ismimizi anketinizde gördüğümüze çok memnun olduk. Tam kapasite hizmet vermeye başladığımız için artık sizlere birbirinden güzel ve lezzetli filtre ve espresso çekirdek seçenekleri sunabiliyoruz. Bu çekirdeklerin bir kısmı halihazırda stoklarımızda mevcut ve bir diğer kısmını da önümüzdeki bir-iki hafta içerisinde kahve seçkimize dahil edeceğiz.

Filtre Kahve Çekirdeklerimiz:

Etiyopya, Chelelektu (Doğal)(Yıkanmamış)

Etiyopya, Kochere (Doğal)(Yıkanmamış)

Ruanda, Nyambumera (Yıkanmış)

Kolombiya, Huila (Tropikal Bonanza) (Doğal)(Yıkanmamış)

Kolombiya, Salado (Yıkanmış)

Kosta Rika, San İsidro (Yıkanmış)

Espresso Çekirdeklerimiz:

Brezilya, Serra Do Cabral (Posalı Doğal İşleme)

Guatemala, Finca Petetan (Yıkanmış)

Yukarıda listelenen yeni çekirdeklerin kavurma profillerini belirledikten hemen sonra, internet sitemizin yeni kahveler kısmında, bu çekirdekler hakkında daha fazla bilgi paylaşacağız.

Kavurma işlemi için 5 kg’lık bir Besca kullanıyoruz ve günlük maksimum kavurma kapasitemize ulaşmak için daha çok yerimiz var. Bu nedenle ihtiyacınız olan tüm kahve miktarını rahatlıkla kavurabileceğimizden emin olabilirsiniz :)

Anketinizde bizi de değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz! 🥰 Bir sonraki ay yeniden görüşmek üzere, hoşçakalın!

Hoşgeldiniz! Hayırlı olsun öncelikle. İş için normalde sık sık Antalya'ya gelirdim. Durumlar düzelince bizzat gelip tadımlarınıza katılmak isterim.
İlk etapta 100-150'şer (tercihen 150 çünkü farklı yöntemlerle en az 1-2 kez denemek adına 150 daha iyi oluyor) gramlık bir tadım seti hazırlamanız mümkün müdür?
Merhaba, güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz 🥰 Pandemi durumu geçtikten sonra Antalya'ya yolunuz düşerse, sizi de bir tadım etkinliğimizde aramızda görmekten çok memnun oluruz. Öneriniz için ayrıca teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz gibi, farklı kahve çeşitlerimizi denemek isteyen kahve severler için 250 gr lık paketler yerine daha ufak gramajlı deneme paketleri için hazırlık yapıyoruz. Yakında internet sitemizde deneme boylarını da görebileceksiniz :)

Merhaba, güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz 🥰 Pandemi durumu geçtikten sonra Antalya'ya yolunuz düşerse, sizi de bir tadım etkinliğimizde aramızda görmekten çok memnun oluruz. Öneriniz için ayrıca teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz gibi, farklı kahve çeşitlerimizi denemek isteyen kahve severler için 250 gr lık paketler yerine daha ufak gramajlı deneme paketleri için hazırlık yapıyoruz. Yakında internet sitemizde deneme boylarını da görebileceksiniz :)

Çok teşekkür ederim ilginiz için 😊 Umarım yola çıkabilirim bu gidişle zor ama 😞 Tadım paketinizi çıktığında toplu alıma katılsam da katılmasam da muhakkak alıp deneyeceğim. İyi çalışmalar

Incommon’dan ilk alışverişimi yaptım. Elimde çok çekirdek olduğu için tek paket sipariş ettim. Kendilerinin de önerisiyle Colombia Tropical Bonanza aldım. Az önce 2. demlememi yaptım, gerçekten vaat ettiği gibi meyve patlaması yaşatıyor çekirdek. Özellikle kavun notası çok net ve çok tatlı bir kahve. Demleme reçetem Origami ile Kasuya metodu, 1:15, 50-70-60-60-60, 45’er saniye aralıklarla 5 döküş. Bu çekirdekten epey memnun kaldım. Kavurmaları bence gayet başarılı.

Kutu sunumu da çok şık ama kutu içinde gelen paket maalesef zippersız. Tek yön valf de pakette çok üste konumlandırılmış, bende bean keep olmasına rağmen paketi valfin üstünde kapatacak yer yok, mecburen altından kapattım, valf işlevsiz hale geldi böylece. Bir öneri olarak kutu yerine zipperlı poşet kullanabilirler, ya da valf biraz daha alta koyulabilir 🙂

Incommon’dan ilk alışverişimi yaptım. Elimde çok çekirdek olduğu için tek paket sipariş ettim. Kendilerinin de önerisiyle Colombia Tropical Bonanza aldım. Az önce 2. demlememi yaptım, gerçekten vaat ettiği gibi meyve patlaması yaşatıyor çekirdek. Özellikle kavun notası çok net ve çok tatlı bir kahve. Demleme reçetem Origami ile Kasuya metodu, 1:15, 50-70-60-60-60, 45’er saniye aralıklarla 5 döküş. Bu çekirdekten epey memnun kaldım. Kavurmaları bence gayet başarılı.

Kutu sunumu da çok şık ama kutu içinde gelen paket maalesef zippersız. Tek yön valf de pakette çok üste konumlandırılmış, bende bean keep olmasına rağmen paketi valfin üstünde kapatacak yer yok, mecburen altından kapattım, valf işlevsiz hale geldi böylece. Bir öneri olarak kutu yerine zipperlı poşet kullanabilirler, ya da valf biraz daha alta koyulabilir 🙂

Baya merak ettim açıkçası ama elimde çılgın miktarda kahve var şu ara. Onları eriteceğim 1-2 haftaya sipariş geçebilirim. Tarif için teşekkür ederim.

Baya merak ettim açıkçası ama elimde çılgın miktarda kahve var şu ara. Onları eriteceğim 1-2 haftaya sipariş geçebilirim. Tarif için teşekkür ederim.
Rica ederim. Bende de 1,25 kg açılmamış Probadorlar ayrıca yarım kilo kadar farklı çekirdekler var ama Bonanza sınırlı miktarda olduğu ve devamı olmadığı için dayanamadım, iyi ki almışım ama 🙂

Hatırlatayım kahve kulübüne özel indirim 31 ağustos'ta bitiyor. Benim de yeterince kahvem olmasına rağmen indirim bitmeden yakalamak için bir rwanda nyabumera sipariş ettim bekliyorum.

Tadım numuneleri sitede satışta arkadaşlar.

Espresso miktarları biraz az gibi. Profili oturtana kadar biter kahveler :) 125 veya 150gr daha iyi olabilir.

Geri